Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***
Raspunsuri - Pagina 22
anca_nicolae spune:
acest raspuns al ei inseamna ... si fi la polul opus de notiunea de mama.
Si totusi, eu inca ma gandesc sa o mai caut. Inca 1 data. A 3-a oara adica. As fi .. asa cum sunt eu in general, stresanta?
Eu cred in sinea mea ca ea nu isi da voie sa relationeze cu mine, fiind un pericol pt casatoria ei, si poate, pt amintirile ei. Dar, oare chiar nu am putea sa fim "colaboratori", macar pe mail? Oare chiar nu ar avea nimic de castigat, ea?
Ca si in cazul lui daddy, am aceasta uimire despre mine ca pe acesti 2 oameni nu ii pot uri, desi ei sunt singurii care m-au parasit cel mai rau [a mai fost un singur iubit, dar infint mai mica ponderea de vina]. Am in permanenta sentimentul ca ei trebuie AJUTATI sa evite pierderea unui timp/evenimente ce nu le vor mai putea da inapoi. Daca cineva mi-ar garanta acum, in acest prezent, ca ei nu vor regreta NICIODATA decizia lor de parasire, atunci nu i-as mai cauta deloc, nici macar in gandul meu. Dar am aceasta GROAZA: ca va veni totusi un timp de regret al lor si ca va fi prea tarziu, iar eu, care am avut la indemna sa evit asta, nu am facut-o.
Ca in destinele din carti, sa zicem pe aripile vantului, cand ramane in urma o intrebare/regret: daca mi-ai fi zis ATUNCI...
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
evident, nu am rabdat sa nu ii raspund, si iata ce i-am scris atunci, in 2007, toamna:
Buna dimineata.
Sigur ca inteleg situatia cu pc-ul de la servici si
voi tine cont de rugamintea dvs. Chiar si la mine la
servici sunt zile/nopti in care lucram mai multi pe
anumite calculatoare, mai ales ca eu lucrez pt firma
NEC si colegii mei din Dallas si Ohio sunt in urma cu
7-8 ore. Deci, din acest pct de vedere, va rog sa nu
va faceti griji, va voi scrie doar cand veti reveni la
servici si imi veti da de stire [daca imi veti da de
stire, probabil nu:(].
Pe de alta parte, eu INTELEG foarte bine ca DIN NOU
doriti sa va indepartati de mine, la fel ca acum 9
ani, cand mi-ati zis sa nu va sun la telefon, sa
astept doar telefonul dvs [telefon ce nu a venit...
:(]. Prin urmare, nu am prea multe sperante ca imi
veti scrie cand veti reveni la servici, insa, ma rog,
speranta moare ultima, nu?
... Recitind acest mail al dvs, imi dau seama ca nu
sunt chiar atat de inteligenta precum ati scris, din
moment ce nu am reusit sa nasc si sa dezvolt in dvs
dorinta de a ma cunoaste mai bine si de a avea, din
cand in cand, o legatura... De aceea, cred ca faza cu
"foarte inteligenta" este scrisa doar ca o funda mare
de cadou pusa peste o cutie in care se gaseste scris,
pentru mine, doar un simplu NU...
Acest mail al dvs este diferit fata de restul. Chiar
daca in TOATE mailurile ati pastrat o distanta rece
dar civilizata fata de mine, nu v-am simtit sufletul
complet inchis. De data asta insa, resimt acest mail
ca un esec... Nu am gandit niciodata ca la maternitate
m-ati fi parasit. Nu. Asa a fost situatia. Azi insa,
da, simt ca vreti sa ma parasiti...
Imi pare foarte foarte rau.
Va doresc multa sanatate, mai ales pt bolile de
ficat odihna si linistea sunt extrem de benefice, si
sper sa reveniti la servici mult mai sanatoasa si
iubitoare de viata.
Mult bine si dvs,
anca
Asa
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Si asta a fost.
Acum gata, pe ziua de azi am scris cam mult pe forum si cam putin la serv
.
novus, am pus avansul.
O seara buna,
anca
.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Aaa, si ce am uitat sa va zic, si pe mama mea naturala, si pe daddy ii cheama la fel: Adrian/a. ![]()
Si amandoi au avut aproape ACELEASI cuvinte pt definitia "utilitatii" parasirii: pt a le fi lor mai bine si a evolua lucrurile pozitiv.![]()
.
Gata telenovela pe azi, pup si pa.
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
pisigri spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
![]() Tu sa taci din gura cu kilogramele. Tu cu melcii tai.... |
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simplyana_m spune:
Anca,
, nici nu-mi pot imagina ce au adus in sufletul tau aceste conversatii cu mama ta naturala...
.
Sa inteleg ca nu mai are alti copii, nu? Pai de unde sa stie ea sa fie mama? Eu nu pot intelege cum pot unii sa respinga un om, cerandu-i o favoare, cum poti spune cuiva "du-te la naiba, fa efortul asta, te rog, ca sa-mi fie MIE bine!?" 
Sfatul meu e, daca (,) cautai un sfat
, ca daca mai ai diponibilitatea sufleteasca de a-i mai da o a treia sansa, sa o pastrezi pentru cand va da ea un semn, cat de mic, ca ar dori sa-si lege existenta de a ta. E clar ca acum te izbesti de un zid gros, medieval, si n-are rost sa te expui inca o data. Pastreaza intr-un coltisor din inima ta, mai secret asa, dorinta de a va apropia, si lasa usa inchisa, dar nu incuiata, ca ar fi pacat
. Cine stie, poate se va trezi candva ca vrea sa te cunoasca, pastreaza-ti pentru atunci puterea de a nu spune "prea tarziu". 

Ah, si cu arabul, pricepui...mare "interpret"! Adica legile lui Dumnezeu nu sunt date ca sa fie respectate, sunt asa....niste propuneri...alternative pt Xanax!
http://www.lucamic.blogspot.com/
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel eu nu tin post "la post", dar mi se intimpla, cind sint foarte suparata, sa postesc ca sa "imi limpezesc gindurile". |
Of... "posturi" de-astea de "limpezire" am tinut si eu...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Ce nasol, Anca.
Eu, privind din exterior, as zice asa: tu, ce-a tinut de tine, ai facut, si in privintza lui daddy si a maica-tii. Ei stiu, fiecare dintre ei, ca au un copil si stiu cum/l-ar putea gasi, daca ar vrea.
Nu are niciun rost sa-ti tot cosmetizezi adevarul, ca "nu-si da voie sa relationeze", ca in ambii, in sufletu' lor nobil, ar vrea sa alerge catre copilul lor dar nu le da voie papadia/ noul sotz/ amintirile/ subconstientu' etc.
Nu, ei pur si simplu nu vor, nu simt ca au un copil, nu se gandesc la asta. Acum cativa ani as fi zis ca tine, ca NU se poate sa existe oameni fara instinct de parinte, ca e imposibil ca un om sa nu fie macar curios de evolutia copilului lui, sa nu se gandeasca la el blabla.
Intre timp l-am cunoscut pe socru'meu![]()
Deci da, exista asemenea "freaks" care nu simt chemarea sangelui. Ei pot parea in societate oameni normali, chiar fermecatori, minunati, nu au fetze lombroziene, nu le scrie in suflet:"am un copil de care nu vreau sa stiu, ma doare-n p...a".
Dar in sufletul lor asa sunt, niste schilozi, degeaba incerci tu sa le gasesti circumstante atenuante, sa le cauti o doza de umanitate etc.
Anca, ei nu sunt dupa chipul si asemanarea ta, eu in locul tau i-as da dracului, iarta-ma ca sunt asa directa.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
denisamada spune:
Ilinca
Nici eu nu am regasit-o "integral" pe Ilinca in Laura care a venit la intalniri.
Aceasta din urma a fost ceva mai retrasa (poate si un pic obosita dupa drumul lung parcurs), comparativ cu Ilinca noastra hotarata, acida, dar la fel de savuroasa. La a doua intalneala am facut inca un pas si am stat mai mult la taclale, astfel incat se cere o noua descindere, ca sa facem din Ilinca si Laura o singura persoana. ![]()
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
anca_nicolae spune:
simpli 
edit: am uitat sa zic cat am RAS de alternativa xanax :))))
ilincu', :))), pai cum sa ma supar eu ca esti directa [si si eu mai imi propun sa gandesc de multe ori asa :)], m-as supara dc nu mi-ai scrie direct, dc mi-ai vb fake, elegant si gol, pt ca m-as considera cazuta de pe un piedestal de "inteligenta" pe care mereu eu tot sper ca sunt pusa
:)))
Asa este, exista oameni precum socrul tau. Stiu. Probabil ca inca nu reusesc sa ma conving ca ei 2, a&a, [:)))], fac parte din aceasta categorie. Mai ales despre daddy [pe care oricum, nu-l opreste nima, ca nu mai e demult cu papadia :))), ci doar propria lui frica si egoismul... :(]
V-am scris despre aceste mailuri doar pt a vedea varietatea de oameni. So vorba lui ilinca, acesti oameni sunt "normali" in exterior, de ex, mama mea naturala este director la Rompetrol.. nu ar fi ajuns dc ar fi avut metehne/lipsuri vizbile ![]()
De asta nu-s eu deja director, ca la mine lipsurile sunt vizibile :)))
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori