Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anaan te-am notat

Anca aleg pe cineva pentru tine? Ce zici de Tanase Simona, 7 ani?
Eu stiam povestea ta si mi s-a parut incredibila si atunci. Esti o femeie foarte puternica si hotarata si cu suflet mare daca mai vrei sa-i acorzi si a 3-a sansa.

Mai vroiam sa va zic ceva, dar nu mai stiu ce, caci v-am citit in sala de asteptare.

Am fost la dr, bebe este bine, are aproape 1 kil, mi-a dat tratament pentru anemia si a zis ca ne mai vedem peste 5-6 saptamani. Din pacate nu am putut sa-i masuram nasucul, caci nu ne-a lasat.

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Pisik alegi tu de pe listuta sau iti aleg eu pe cineva?

Si eu las tocanita pe maine.

Am uitat sa urez multa, multa sanatate injinerului si putere lui Monn. Nu stiu daca am mai facut-o, dar m-am gandit la voi astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut, stiu ca fetele sunt tare nerabdatoare cu tocanita, si eu am foast la randul meu dar nu vreau sa dau rasol asa ca imi mai acord aceasta seara de odihna pentru o reflectie mai buna.

Azi m-am rasfatat nitel si am fost la shopping. Vinerea trecuta cand am fost la bal am castigat la tombola premiul cel mare, un card cu 100£ la Marks&Spancer. Am fost taree fericita, nu stiu cum de am uitat sa va scriu. E prima data in viata mea cand castig ceva fara munca sau studiu. Am fost chiar socata. Asadar azi am plecat sa-l pun in functiune, din pacate e un magazin foarte scump si n-am putut sa-l valorific asa cum as fi vrut dar "calul de dar nu se cauta la dinti". Si am mai stabilit o premiera. Este prima data cand mi-am luat ceva doar pentru mine. Nu pot sa spun ca ma bucur foarte mult pentru ca niciodata nu m-am gandit doar la mine si ma simt un pic egoista. Doamne, ce fire ciudata sunt si eu ! Dar nu pot nega ca sufletul meu a fost rasfatat.

In alta ordine de idei, azi am primit mail de la gradi sa fim atenti ca s-a inregistrat un caz de paduchi. Si m-au apucat dracii, cum naiba intr-o tara atat de civilizata, intr-o gradintia relativ buna sa se intample asa ceva. Ma rog, la ei cred ca e o problema frecventa pentru ca si la farmacie si in promotiile de produse cosmetice pentru copii pe primul loc sunt sampoanele antipaduchi. Am remarcat asta de cand am venit dar speram sa nu fie cazul si la noi. Am verificat-o pe Gaza mica, momentan nu prezinta nici un semn evident, in schimb pe mine a inceput sa ma manance capul acu pe seara. Sper sa fie doar autosugestia

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Gaza ce tare ca ai castigat F bine ca te-ai rasfatat si tu un pic. Si mie imi vine greu, dar avem nevoie si de astfel de momente

Nasol cu paduchii. Sper sa va ocoleasca.

Mergi la inceput

Acu sa revin cu Lista de Craciun. Eu m-am gandit ca poate Pisigri la sfarsit ar putea-o scrie intr-unul din formatele acelea frumoase de pe site-ul ei iar noi sa ne-o scoatem la imprimanta. Un fel de cadou comun sau aminitre de Craciun.
SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN
Ghiocei 2011

Am doi ani si un pic mai mult,
Si pe mama o ascult,
Cand povesti imi deseneaza
despre un Mos cu barba deasa.
Ce intr-o noapte luminata,
Cu o sanie fermecata,
Le aduce la copii daruri,
zambete si bucurii.

Mi-as dori si eu ceva.
Asta este lista mea:

Adela (Denisamda): Cadouri, o masina, mere, lapte, miam-miam si hainute bune
Kathy (Gaza): Baloane, catel, furculita si cutit, bucatarie, trotineta si "din toate lucrurile".
Ian (Inapreda): azoi, pache, kinden, pon-con, tenu', abonu
Ada (Novus): "de toate", 2 soparle, lego cu multe animale, casa de marcat, carti
Ariana (bebe shtrumf): barbie, hana montana mov cu atute si cocote, bobo mov
Amalia (AlexAndra): boboane si ciocolata si cadouri muuuulte
Bogdi (Dododpui): Pinguinul si o papusa "shrek", Isabela: o papusa Maria
David (Olishka): "Ooooo, angry birds"
Andrei (Anaan): Thomas, Rosie si Percy
Anastasia (Andiaroro): Barbapapa
Ana (Pisik) Mickey care canta

Daca am uitat pe cineva sau am facut vre-o greseala va rog sa ma trageti de maneca. Precizez ca am trecut doar raspunsurile copiilor, nu ce ati luat voi. Pisigri eu astept raspunsul Ilincai. Daca nu ma multumesc si cu ce ai luat tu.

aaa si inca ceva va rog sa nu radeti de poezia mea. Oricum nu e definitiva, se poate modifica.

Mergi la inceput

Gaza esti tare

Ce ma bucur ca mai bantui si tu pe-aici noaptea, caci eu in ultima vreme am insomnii

Mergi la inceput

As mai bantuii eu mult si cu mare placere, mai ales daca te am partener de conversatie, da maine ma ia Gaza de proaspata sa o pregatesc pentru gradi.

Si zici ca n-ai somn. Nu te lasa bebe sau te napadesc gandurile? Eu vreau sa ma uit la un serial, ce-mi mai recomanzi ca am ramas fara idei si stiu ca voi va mai uitati din cand in cand. Ai putea sa te uiti si tu, da la unul plictisitor sa te ia somnul. Ai vazut ca ti-am scris de un medicament de arsuri bun pt gravide, Talcid ?

Mergi la inceput

Gaza, da, da am vazut, dar am uitat Multu. Deocamdata este inca bine, suportabil si trece cu lapte. cand n-oi mai putea sigur il iau.

Filme: Breaking Bad; Dirty Sexy Money, Community, Cougar Town, Spartacus, Raising Hope, My name is Earl, Kings, Shameless. Ar mai fi, dar trebuie sa-mi aduc aminte. Nu sunt toate chiar geniale, dar sunt interesante, eu le-am urmarit.

Fug la culcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete!

venii cu

gaza, si aici la gradi si la scoala primara unde merge Izia au semnalat cazuri de paduchi si de riie

anca, daca mama ta nu a avut timp sa invete sa te iubeasca (in timpul sarcinii nu, ca te ascundea, apoi te-a abandonat la nastere) de ce te mira ca esti o straina pentru ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Acu sa revin cu Lista de Craciun. Eu m-am gandit ca poate Pisigri la sfarsit ar putea-o scrie intr-unul din formatele acelea frumoase de pe site-ul ei iar noi sa ne-o scoatem la imprimanta. Un fel de cadou comun sau aminitre de Craciun.
SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN
Ghiocei 2011

Am doi ani si un pic mai mult,
Si pe mama o ascult,
Cand povesti imi deseneaza
despre un Mos cu barba deasa.
Ce intr-o noapte luminata,
Cu o sanie fermecata,
Le aduce la copii daruri,
zambete si bucurii.

Mi-as dori si eu ceva.
Asta este lista mea:

Adela (Denisamda): Cadouri, o masina, mere, lapte, miam-miam si hainute bune
Kathy (Gaza): Baloane, catel, furculita si cutit, bucatarie, trotineta si "din toate lucrurile".
Ian (Inapreda): azoi, pache, kinden, pon-con, tenu', abonu
Ada (Novus): "de toate", 2 soparle, lego cu multe animale, casa de marcat, carti
Ariana (bebe shtrumf): barbie, hana montana mov cu atute si cocote, bobo mov
Amalia (AlexAndra): boboane si ciocolata si cadouri muuuulte
Bogdi (Dododpui): Pinguinul si o papusa "shrek", Isabela: o papusa Maria
David (Olishka): "Ooooo, angry birds"
Andrei (Anaan): Thomas, Rosie si Percy
Anastasia (Andiaroro): Barbapapa
Ana (Pisik) Mickey care canta

Daca am uitat pe cineva sau am facut vre-o greseala va rog sa ma trageti de maneca. Precizez ca am trecut doar raspunsurile copiilor, nu ce ati luat voi. Pisigri eu astept raspunsul Ilincai. Daca nu ma multumesc si cu ce ai luat tu.

aaa si inca ceva va rog sa nu radeti de poezia mea. Oricum nu e definitiva, se poate modifica.

Cu mare drag !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput