Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***
Raspunsuri - Pagina 18
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Tu sa taci din gura cu kilogramele. Tu cu melcii tai.... |
Ma dadeam si eu mare doar
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Da, sa taca! Da'crezi ca poate!? ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |

Exact asta i se reprosa mamei la sedintele cu parintii: ''doamna, invata f bine doar ca nu poate tacea din gura, ea trebuie sa aiba musai ultimul cuvant''

chatonel spune:
citat din mesajul lui denisamada
Sau ca mine, ca va zisei ca am pijama cu Hello Kitty! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
pai lasa ca tu o tii acasa pe tine, nu o scoti in oras :)
asa, ma mai imbat si io uneori, dar nu ma dau mare cu asta
chatonel spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui novus![]() ![]() ![]() ![]() Exact asta i se reprosa mamei la sedintele cu parintii: ''doamna, invata f bine doar ca nu poate tacea din gura, ea trebuie sa aiba musai ultimul cuvant'' ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
ia sa vezi ce iti scadem nota la purtare acum :))
novus spune:
citat din mesajul lui chatonel
ia sa vezi ce iti scadem nota la purtare acum :)) Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
ntzzz ca fac recurs
novus spune:
Gata, v-am pupat, poate intru mai pe seara de acasa !!!
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui Bianca2503
Tu sa taci din gura cu kilogramele. Tu cu melcii tai.... |
Haaaa, pot sa-mi iau revansa: subscriu 100% la postarea Biancai!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
chatonel spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae 1. de ce am considera pacat faptul ca mancam un produs de la animale? Tata imi spunea, mai simplist, ca de fapt nu este un pacat dpdv religios, CI doar un pacat fata de acele animale, pt ca, pt carne, le omori, iar pt lapte, le scazi portia vitelusilor [dc tata se nastea mama, alapta cred, ca ilinca, si scriau amandoi la topicul help-alaptarea :))]. ... Pe de alta parte..., si plantele le cam luam cu japca... ca sa le mancam. Aici tata venea doct si zicea: plantele ORICUM se trec dupa venirea frigului iar produsul lor s-ar risipi INUTIL. Deci... e in firea lucrurilor sa ne folosim de plante... na, asta este rostul lor, sa ii deserveasca pe oameni. Poze cu noi Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori ![]() |
pai si animoalele nu mor si ele la un moment dat? nu e pacat sa le lasam sa "se treaca" si sa moara nefolosite pentru binele obstesc?
eu credeam ca postul este lasat ca sa nu uitam ce inseamna sa fii sarac si sa nu ai posibilitatea sa maninci dupa foame, ci dupa cit "te tine punga".
iar, colateral, cind postesti, la un moment dat spiritul se elibereaza de "cele pamintesti" si traieste int-o a doua (sau o alta) dimensiune.
eu nu tin post "la post", dar mi se intimpla, cind sint foarte suparata, sa postesc ca sa "imi limpezesc gindurile".
andiaroro spune:
Eu subscriu la parerea Chatonicei despre post si mai cred ca la vremea respectiva, cand nu existau nutritionisti, Montignaci,regimuri mediteraneene si alte cele, prindea bine nitica organizare "impusa" in stilul de alimentatie al oamenilor. Nu ca ar fi tinut-o ei numai in porci la protap, dar perioada de legume din primavara si asta cu legume si peste din postul Craciunului, eu le vad si ca o detoxifiere a organismului. Daca corpul e mai liber, zburda si spiritul..Ca intre timp lucrurile s-au stricat si s-a ajuns sa dezmaturile culinare de sarbatori, e alta poveste. In vechime si astea erau "cumpatate".
De pe vremuri, cand studiam posturile, mi-a ramas in cap ca aproape in toate we e dezlegare la peste si la vin in postul asta.
inapreda spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Eu subscriu la parerea Chatonicei despre post si mai cred ca la vremea respectiva, cand nu existau nutritionisti, Montignaci,regimuri mediteranene si alte cele, prindea bine nitica organizare "impusa" in stilul de alimentatie al oamenilor. Nu ca ar fi tinut-o ei numai in porci la protap, dar perioada de legume din primavara si asta cu legume si peste din postul Craciunului, eu le vad si ca o detoxifiere a organismului. Daca corpul e mai liber, zburda si spiritul..Ca intre timp lucrurile s-au stricat si s-a ajuns sa dezmaturile culinare de sarbatori, e alta poveste. In vechime si astea erau "cumpatate". De pe vremuri, cand studiam posturile, mi-a ramas in cap ca aproape in toate we e dezlegare la peste si la vin in postul asta. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Sa ne intelegem: detoxifiere stiu si ce inseamna si la ce e buna si mi-e si usor sa o "pun in practica".
Cind e vorba insa de "Sfintul Post al Craciunului", recunosc ca mai am multe de invatat!
PS. Din experienta, detoxifierea costa mai mult decit...porcitul.
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

fericita de

Izia, 23 mars 2009
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori