Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bebe, multumesc ca mi-ai oferit varianta ta...neconvingatoare pentru mine
Neconvingatoare pentru ca:
-nu inteleg cainta; din punctul meu de vedere trebuie sa traiesti astfel incit sa nu ai nevoie de "cainta" sau "pocainta"; nu mi se pare ok sa dai friu liber dezmatului, avind drept acoperire ulterioara postul si spovedania
-nu inteleg de ce trebuie "sa te pui bine" facind fapte bune in prag de Sarbatori; consider ca acestea trebuie facute tot timpul si fara un scop anume (de a mi se iaerta pacatele sau ca sa-mi cumpar bilet de sedere in Rai)
-in fine, nu mai izc nimic; mai bine nu deschideam subiectul pentru ca nu cred ca existe shanse ca eu sa inteleg vreodata "rinduielile" astea.

Consider subiectul inchis.

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

- totul e sa vrei, ca asa nod in papura gasesti si mereu ceva de argumentat.
nu m-oi fi explicat eu bine.
nu stiu cum a sunat dezmat, in fine ...iar acoperire cu spovedanie si postire ulterior iarasi nu cred ca aceasta "acoperire" treb sa existe de cate gresesti acelasi lucru...
-nu te opreste nimeni si-n cursul anului sa faci astfel de fapte. la fel sa tii post miercurea si vinerea. am spus eu asa ca da e inainte de Sarbatori.

iar pt celalalt subiect cu"departe de turma", eu cred ca Chato s-a referit si la argumentarea"tu esti speciala, hai sa gasim altceva mai interesant".
In fond gandirea asta exista aproape in toata psihologia copilului si chiar am citit o carte cand asa argumenta ca sa "domoleasca" copilul coleric sau pus pe facut nazbatii,ce voia sa iasa din anonimat:"tu esti special pt mine, hai sa gasim nu stiu ce, sau stiu ca poti sa fi si cuminte"etc.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, nici eu nu am fluctuatii de kg, nici macar dupa concedii si nu fac nimic special, cred ca o fi arderile de vina

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Dyana

Cand ma gandesc la Dyana, imaginea care imi vine prima in minte e cea pe care am admirat-o mereu in pozele ei : cu zambetul pe buze, imbratisandu-l pe Mutzu. Desigur ca pentru noi toate primeaza binele copilului/copiilor, dar pentru Dyana parca mai mult decat pentru oricine. Marturisesc ca, uneori, grija aceasta mi s-a parut exagerata, insa, daca pun in balanta avantajele si dezavantajele, primele sunt infinit mai multe. Ca om, nu pot sa zic ca am reusit sa o cunosc foarte bine pe Dyana, mai mult ii intuiesc personalitatea si caracterul.

Daca ar fi sa o definesc scurt pe Diana, i-as spune: mama lui Mutzu.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Fetele,

Anul trecut ati folosit un program de editat poze sau mai bine zis adaugati poza copiului in globuletz, anumit fundal de iarna etc.
Mai stiti cum se chema?

Eu am descarcat ceva de pe internet dar nu-mi place, vreau sa fac felicitari de sarbatori cu poza lui Stefan si sa le trimit bunicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Inapreda, nici eu nu am fluctuatii de kg, nici macar dupa concedii si nu fac nimic special, cred ca o fi arderile de vina

Tu sa taci din gura cu kilogramele.

Tu cu melcii tai....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Fetele,

Anul trecut ati folosit un program de editat poze sau mai bine zis adaugati poza copiului in globuletz, anumit fundal de iarna etc.
Mai stiti cum se chema?

Eu am descarcat ceva de pe internet dar nu-mi place, vreau sa fac felicitari de sarbatori cu poza lui Stefan si sa le trimit bunicilor

eu le-am facut cu picjoke http://en.picjoke.net/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Stiu sigur ca simpli ne-a mai scris despre acest subiect GREU [religia] in alte dati intr-un stil deloc indoctrinat/babesc si totusi cu MARE, MARE continut.

Pana intra ea sa ne mai limpezeasca mintile, mai detaliez eu :).

Sooo, de ex,

1. de ce am considera pacat faptul ca mancam un produs de la animale?

Tata imi spunea, mai simplist, ca de fapt nu este un pacat dpdv religios, CI doar un pacat fata de acele animale, pt ca, pt carne, le omori, iar pt lapte, le scazi portia vitelusilor [dc tata se nastea mama, alapta cred, ca ilinca, si scriau amandoi la topicul help-alaptarea :))].

Dar, si alte animale ucid si mananca alte animale, iar ele nu sunt pacatoase in ochii lui Dzeu, sunt doar... "animale". Omul insa are optiuni. Totusi, "acele alte optiuni" sunt NORMALE de aplicat "exclusivist, a la long"? NU STIM [unii dintre noi nu stim]. Pe de alta parte..., si plantele le cam luam cu japca... ca sa le mancam. Aici tata venea doct si zicea: plantele ORICUM se trec dupa venirea frigului iar produsul lor s-ar risipi INUTIL. Deci... e in firea lucrurilor sa ne folosim de plante... na, asta este rostul lor, sa ii deserveasca pe oameni.

Prin urmare, acei oameni care isi pot raspunde 100% linistiti la intrebarea de mai sus, cu alte optiuni, acei omanei ar fi ok sa fie vegetarieni toata viata, si deci, nu ar mai avea nevoie de post schedulat in calendar.

Dar ceilalti? Cum trec ei de la post [cand au "lasat in viata", sa zburde, niste scumpe animale] la ne-post, cand se vor reintoarce la "omor"? Cum?

Edit: uitasem sa scriu raspunsul :)) Tata spunea ca pentru acesti oameni, ar trebui sa se numeasca REGIM, NU post! Cine vrea sa tina, time to time, un regim, poate sa isi programeze regimul in aceste periopade de piost, ca sa scuteacsa pe bucatarese sa pregateasca n feluri de mancare. Asdica toti vor manca la fel, doar ca unii vor fi in post, si altii la regim .

Eu sunt, deocamdata, in aceasta categorie.. a "celorlalti:.

2. Alcool. Un produs "vegetarian", deci, nepacatos. Este .. din categioria "hana montana" :))), nu el in sine este un pacat, ci doar excesul lui. Eu stiu ca nuci impreuna cu vin se poate servi in post, dar cu masura... asa am inteles si vazut la unele manastiri, dar, nu stiu sigur daca asa scrie "la carte"... oricum, eu nu l-as trece la pacat. Doar excesul.

3. Sexul.... eeee, aici e aici, dau send si revin

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
atentie, pisicogrix, ca io nu vb despre toate marcile in trend doar despre astea de te prostesc si te fac sa crezi ca fara ele esti un om inexistent, gen little marcel, hello kitty... astea pe care le le vezi pe tot "neamul prost" pe-aici, inclusiv pe femei trecute, mai ca mine, asa .

Sau ca mine, ca va zisei ca am pijama cu Hello Kitty!

Mergi la inceput

ILINCA

Pe tufata asta o stiu de la inceputurile noastre si retin primele postari, haioase ca de obicei, in care a introdus si deja celebrul ''tufete'' care sincer la inceput nu mi-a placut , nu mai stiu de ce, dar stiu ca nu imi placea
Mi-a placut din prima cum scrie, are un umor marca proprie si imi place ca povesteste totul pe un ton sugubat si cu multe exemple personale, adica ''da din casa'' ceea ce imi place tare tare mult !
Imi aduc aminte multe multe faze povestite de ea in care am ras pana sa fac pe mine si am inceput sa o indragesc tot mai tare asa ca abia am apucat sa o cunosc in real life unde insa am vazut ca nu e atat de vorbareata ca-n scris si la inceput pare timida pt ca nu se arunca din prima-n discutii si pare mai retrasa darrrrrr eu am avut ocazia sa stau la povesti mai pe indelete cu ea si m-am lamurit ca e totusi aceasi persoana doar ca mai domoala parca
Imi place de ea pt ca e isteata si ii fuge mintea, e apriga si isi sustine si mentine punctul de vedere
Uneori mi se pare panicoasa si stresata dar isi revine repede , ca de ex faza cu helesteul minune de la Moeciu, care pana la urma nici nu a avut apa-n el , alteori in contrast mi se pare extrem de relaxata , de aceea cred ca ideea de ''2 in 1''
Nu i-ar strica un pic de mai multa incredere in ea pentru ca ea poate doar sa vrea !!
Una peste alta, e o fata tare draga mie, cu care am destule chestii in comun ca si gandire, mod de viata precum si altele diferite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui novus

Tu sa taci din gura cu kilogramele.

Tu cu melcii tai....

Da, sa taca! Da'crezi ca poate!?

Mergi la inceput