Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***
Raspunsuri - Pagina 15
inapreda spune:
Anca, de data asta, tre' sa fiu de acord cu tine! 
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
anca_nicolae spune:
"Fato'", chiar in clipa asta voiam sa iti rapsund :))))
Dar na, acu mai stau oleaca, iau floarea de la tine ca s-o pun in apa :), si raspund dupa :)))
EDit: am scris "fato" din alint, sper ca nu te-ai suparat, eu nu sunt in clubul exclusivist, daaaar sigur stau pe tocul geamului, in balans ![]()
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
So...
POSTUL.
A raspunde la intrebarea "de ce postim" este, in mintea mea, apropae egala cu intrebarea "CAT din religie credem si CAT nu?".
Uuups, merg pana la cafea, revin in 2 min [cafea, NU vodka :)))]
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda La capitolul "hane montante" Si eu am fost placut surprinsa intelepciunea Olgai. ![]() *** Fetele -care sint trecute de 3o Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
mentinere: dupa ce fac un exces revin la o perioada de dieta.. ce sa fac? daca as tine-o din exces in exces as reveni de unde am plecat... din pacate nu cunosc nici o retea "miracol".
Si, evident, incerc sa nu fie excese kilometrice :) de exemplu in vacanta nu maninc ca porku timp de 3 saptamini, ca sigur apoi nu mai intru in hainele "slabe"
inapreda spune:
Roro, te inteleg pentru ca si pentru mine micile victorii, ca si cea relatata de tine, au o savoare aparte chiar daca au iz de "vezi? ti-am spus eu!". Sau, poate...tocmai de aceea? ![]()
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
pisigri spune:
Si-acu sa raspund, ca ma suparai pe Chato :D si poate ma lamureste ea.
Recunosc, produsele "de marca" pt copii (si nu numai...) sunt scumpe, mai scumpe decit altele din aceeasi gama.
Dar pe de alta parte...nu stiu, ma uit la mine, ca daca e sa imi cumpar o cana pentru cafea pentru serviciu, imi aleg una care sa IMI PLACA. Si atunci, daca oricum ii cumpar copilului ceva, nu mai vine sa ii si placa?
Nu o sa incurajez Hane Montanisme si Barbisme, recunosc. Dar daca la 5 ani sau la 10 ani fie-mea o sa vina sa imi ceara un Hello Kitty sau ceva asemanator...nu cred ca o sa-i refuz explicindu-i ca restul "e prosti" si ea e speciala. Mi-e teama ca genul asta de explicatie ar contribui la o separare de "turma" si stim cu totii cit de importanta este "turma" la anumite virste (in loc de turma, a se citi anturajul).
Bine, pe de alta parte daca si chilotii tre sa fie Hello Kitty ca altfel nu se poate imbraca cu ei, coboara militaria din pod ![]()
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
![]() ![]() ![]() In zona noastra asta cu "ce maninci? ce bei?" este un soi de glumitza. Daca cineva te ajuta cu ceva/te complimenteaza in vreun mare fel, tre' sa-l "cinstesti" (sa-i faci cinste, adica) si atunci, intrebi "ce bei? ce maninci?" |

Iar subscriu ! azi sunt pusa doar pe capatuit :))
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
| citat din mesajul lui Floric Ina, in prima faza si eu m-am gandit ca vrei sa imi faci cinste cu ceva, si la noi se foloseste dar nici eu nu retin de ce trebuie sa mananc de pe urma ta. Ori cat despre complimentele aduse...esti mortala...ai, chiar asa de rar inspre niciodata. ![]() Pisigri, esti si tu tare...Auzi, da crezi ca joci poker cu Dumnezeu? Ca furi un ou sau un bou nu tot furi. Nu, teoretic, NU se consuma alcool, deci nici vin, dar sunt zile cu dezlegare cu untdelemn si vin. Acu, ce sa zic,...eu ma pot abtine de la mancare cu felicitari dar de la bautura , NU. Asa ca eu, mai bau cate un paharel. Vai, ce fel suna... Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Multumesc.
Faza cu untdelemnul chiar nu o stiam.
Io nu "mor' fara vin, nu mi-e pofta, dar uneori daca sintem la masa in familia extinsa, mai bem cite o gurita. Si nu era de "pacalit" pe Doamne Doamne, chiar eram curioasa ca ...nu stiu. In perioada in care tineam eu posturile, eram si anti-alcoale (de toate felurile) asa ca....
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Anaan spune:
Ma apuc de tema, ca stau rau cu timpul saptamana asta:
Dyana
Cand ma gandesc la Dyana, imaginea care imi vine prima in minte e cea pe care am admirat-o mereu in pozele ei : cu zambetul pe buze, imbratisandu-l pe Mutzu. Desigur ca pentru noi toate primeaza binele copilului/copiilor, dar pentru Dyana parca mai mult decat pentru oricine. Marturisesc ca, uneori, grija aceasta mi s-a parut exagerata, insa, daca pun in balanta avantajele si dezavantajele, primele sunt infinit mai multe. Ca om, nu pot sa zic ca am reusit sa o cunosc foarte bine pe Dyana, mai mult ii intuiesc personalitatea si caracterul. Mi se pare o fire vulcanica, un om cu imense rezerve de energie care, daca le canalizeaza in directia potrivita, reuseste tot ce isi propune. In spatiul vietii de familie, are nevoie de afectiune, de confirmarea si reconfirmarea sentimentelor pe care le au cei dragi pentru ea. Imi place ca, in ultimul timp, pune mai mult accent pe ea insasi, pe ce este, dar, mai ales, pe ce ar putea sa devina.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus OLGA Despre ea pot sa spun ca pt mine este intruchiparea unei ZANE BUNE , frumusetea exterioara fiind completata si de cea interioara M-a fascinat de prima data cand a pus poze, mi s-a parut ireal de frumoasa (pe bune !)si ma gandeam ca sigur trebuie sa fie o tipa intepata , cu nasu' pe sus avand in vedere si mediul in care se invarte, asa ca nu mi-a venit sa cred cand a acceptat invitatia mea de a ne intalni, aveam niste emotii, ma simteam ca si Cenusareasa darrrrr toate temerile mi-au fost spulberate de cand a intrat pe usa ,cu zambetul pe buze, naturala, prietenoasa si fara aere !Mno, sa ne imprietenim a fost tare usor si mi-a intrat la suflet rau de tot, pot sa spun ca e una dintre prietenele de care m-am apropiat tare tare mult ! Imi place pt ca e inteligenta, are simtul umorului, nu jigneste niciodata pe nimeni chiar daca ar mai merita uneori (aici adaug si un ''defect'' al ei : e atat de buna de uneori lumea are tendinta de a profita de bunatatea ei |
Votam in unanimitate! Cel putin Apata i pitici! (Alba ca Zapada, dupa cum am mai "tradus") Recunosc ca asa frumoasa cum este, parca tot te-ai astepta sa-i gasesti un defect! (Stiti, ca in bancul ala cu "da, dar ei omoara negrii") Dar nu are: e inteligenta, spirituala, prietenoasa!

Lista cu copilashi zici ca e pe contul comun?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

De baut, tuicomicina. Visinata. Si vin.
!