Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ina, ieri pe vrmea asta ma intrebai ce beau? ce mananc?

Toata seara m-am gandit ca nu ti-am raspuns dar nici nu am inteles sensul intrebarilor.

In we ce a trecut am lasat sec, deci am mancat ”ca la lasata secului”, de toate pt toti. Si in special, dulciuri. De baut, tuicomicina. Visinata. Si vin.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Apropo,
se poate bea juma de pahar de vin la masa, in post? Ca nu ma pricep, poate tu stii?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

n-ai gresit delok..acum sa vedem dc prietena asta a mea isi alege alt copil, ca si pe ea o cheama tot Elena.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli, bravo. felicitari. Sa ii fie de bine copilutzului.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

Ina, ieri pe vrmea asta ma intrebai ce beau? ce mananc?

Toata seara m-am gandit ca nu ti-am raspuns dar nici nu am inteles sensul intrebarilor.

In we ce a trecut am lasat sec, deci am mancat ”ca la lasata secului”, de toate pt toti. Si in special, dulciuri. De baut, tuicomicina. Visinata. Si vin.

Poze Raru
Poze noi

In zona noastra asta cu "ce maninci? ce bei?" este un soi de glumitza. Daca cineva te ajuta cu ceva/te complimenteaza in vreun mare fel, tre' sa-l "cinstesti" (sa-i faci cinste, adica) si atunci, intrebi "ce bei? ce maninci?"

So, scuze ca nu mai retin -de, ale batrinetzii valuri!- dar ieri, cu siguranta, ori m-ai complimentat -ceea ce faci rar inspre... niciodata - in vreun mare fel, ori mi-ai spus ceva "de bine" si, atunci, ti-am dat de inteles ca fac cinste cu ce vrei tu!

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

La capitolul cadouri: el isi doreste "Thomas, Rosie si Percy", asa ca asta caut; daca asta e dorinta lui, incerc sa i-o implinesc, cred ca e o bucurie mare pentru el sa primeasca ceea ce isi doreste. O sa mai adaug ceva haine si cam asta ar fi. As mai cumpara pentru Craciun un Dinopad, dar nu stiu daca gasesc.

Daca-l gasesti undeva, pliz, pliz, pliz, spune-mi si mie. Promit ca si io iti spun tie desi am rascolit tot internetul dupa el. Si vreau musai in limba romana!

Mama lui Ian.

Si eu l-am rascolit, dar perseverez...sigur ca-ti voi impartasi succesurile mele, daca vor exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
iti citez din mamut caci capitol, pagina nu cunosc...dar pot sa iti spun ca multe caracterizari s-au facut in cap 361.

Chatonel
Pisicel privea la stele
Intrebandu-le pe ele:

"Stiti voi oare de ce visul
Mi-arata de sus Parisul
Inchinat spre rasarit
Soarelui de Andezit?"

Si se tot foia prin noapte,
Pe mustati cu stropi de lapte:
"Offf, ca nu v-am auzit...
Va trimit un satelit!"

Poze Raru
Poze noi

wow, multumesc mult floric

Mergi la inceput

La capitolul "hane montante" si eu gindesc ca Olga si Ilinca.
Si eu am fost placut surprinsa intelepciunea Olgai.

Anaan cum stai la capitolul dieta?
Mai poti?
Eu, din pacate, am probleme cu mentinerea; adica n-am nici o problema sa slabesc -nu ca as slabi usor dar daca imi propun sa schimb ceva in alimentatie resusesc!- dar nu reusesc sa ma mentin!

Fetele -care sint trecute de 3o - cum va mentineti dupa ce va atingeti targetul?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, in prima faza si eu m-am gandit ca vrei sa imi faci cinste cu ceva, si la noi se foloseste dar nici eu nu retin de ce trebuie sa mananc de pe urma ta. Ori cat despre complimentele aduse...esti mortala...ai, chiar asa de rar inspre niciodata.

Pisigri, esti si tu tare...Auzi, da crezi ca joci poker cu Dumnezeu? Ca furi un ou sau un bou nu tot furi.

Nu, teoretic, NU se consuma alcool, deci nici vin, dar sunt zile cu dezlegare cu untdelemn si vin. Acu, ce sa zic,...eu ma pot abtine de la mancare cu felicitari dar de la bautura , NU. Asa ca eu, mai bau cate un paharel.

Vai, ce fel suna...

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Oliska,

pe lista cu copii mai este vreun copil "neluat"? Dc da, da-mi si mie care vrei tu, ma descurc cu orice varsta si cu orice sex .

Pana sa trec la descrieri, nu pot sa nu bolduiesc ceva [desi arsss, mi-a luat-o ilinca inainte]. Stiti ca eu am zis clar: in mare, mi-am inchis activitatea pe forum-la odiseea noastra legata de psihologia/cresterea copiilor [si raman ferma], DAR trebuie sa scriu aceasta postare:

Eu cred ca Oliska a scris/gandit ffff sanatos fata de "hana montana et comp".

Am sa detaliez [ca sa nu ies din tiparul descrierii generale despre mine :)))].

Pe parcursul vietii, vor exista lucruri in asentimentul parintilor, si din contra, lucruri in afara lui. Parintii stiu destul de mult din ce e bine pt copii lor, mult, dar nu 100%. Mai mult, inevitabil, exista diferenta de generatie, oricat de inteligenti si openmind si tineri mental/sufleteste am fi. De aceea, trebuie acordat un gir SI lor, generatiei lor. Din acest motiv eu am incercat sa ma ADANCESC in anumite chestii [apriori in afara asentimentului meu] si abia apoi sa decid: copilul are voie asta sau nu. Nu stiu daca va amintiti, v-am povestit o data [dau de mai multe ori, cum imi sade bine :))] ca eu ma mai uit la unele filme ... de copii, pt generatia actuala..., probail pe disney chanel sau similar... Acel film povestit aici era Zenon Car, si mie cumva, mi-au placut anuimite chestii, altele m-au pus pe ganduri etc. Eu m-am uitat si la episoade cu hana montana, si la filme clasic americane cu studenti la facultati de sport precum patinatoare, diverse, impreuna cu copiii, tocmai pt ca am vrut sa VAD dc sunt 100% goale de continut si naspha, sau mai au si pe ici colo cate ceva... Cumva, mie nu mi se par super naspa, nu le iubesc, dar ele cumva CARACTERIZEAZA gandirea/stadiul de evolutie al generatiei actuale/tinere din care noi NU mai facem parte. Poate si Heidi al nostru era cam prea idealist, poate si Cuore era prea lacrimogen... poate si Tom si Jery erau prea "agresive"... nu putem sti EXACT-EXACT cum vedeau parintii acele filme, DAR stim ca ne lasau la ele.

Eu cred ca NU filmele/desenele/rozul la fete/albastru la baieti este naspha, ci exagerearea/dependenta de ele. ASTA trebuie evitat, statul in proasta la tv/calcu/ipod ca sa vezi de n ori aceleasi episoade/reclame repetate. Cumparatul exagerat de haine roz sau albastre.

Dar si evitarea lor cu indarjire mi se pare o "impunere NEnaturala/NEfireasca".

Apropo, dc JR a zis in Dallas "never say never", eu cred ca si parintii realisti si pusi in "slujba" copilului [nu DOAR a propriilor convingeri] ar trebui sa isi aminteasca, time to time, never say never.

Eu daca as avea cateva filme din categoria "hana" [dar nu cu hana, similar] si vi le-as putea trimite, sunt tare curioasa daca ati ramane chiar reci si paralele cu ele. Eu la unele am plans/am fost impresionata si le-am considerat cu o anumita esenta... Nu am simtit ca timpul de vizionare a fost un timp pierdut. Nu. Asa, in toata multitudinea de chestii americanesti si nu pe placul meu, totusi, am putut vedea si simti SI chestii interesante... si chiar le-am evidentiat copiilor, astfel incat, cu ceva ceva or fi ramas si ei ... Bine, oricand e un revers, de ex, V mi-a zis acu ceva zile: mama, stii cate zile trebuie sa treaca pana patinele de gheata noi devin adaptate tie? Eu: stiu, 10 zile. V: Cuuum? De unde stii???? [ea vazuse intr-un film din "asta" ]. Eu: pai am vazut ieri la filmul cu patinatoarea, cand voi va uitati din sufra, eu spalam vase si ma uitam cu cohiul de dupa hol [evident, am raspuns mandra, iaca, eram o mama care era in TREND, nu era chiar babette :))] Daaaar, raspunsul lui vero veni mai iute decat fulgerul: "pai atunci e clar, trebuie sa ma duci la AFI la patinaj SI in timpul spatamanii, nu doar in weekend, ca sa fie patinele gata pregatite la spectacolul din decembrie." Adicaaa, dupa ce ca acele cursuri costa cam mult... sa mai dau bani SI in timpul saptamanii

Daar, macar nu sunt babette :))).

edit: iar mi-a iesit subliniat :)))

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

FLORIC te rog, daca ai timp si-ti face placere sa-mi explici DE CE AR TREBUI sa postim.
Am pus aceasta intrebare mai multor persoane dar nimeni nu m-a lamurit. Io nu pot posti pentru ca nu inteleg de ce tre' sa postesc.
Sa stii ca tata posteste de cind ma stiu; idem Mama Tie iar JAMBO posteste TOT ANUL 2 zile pe saptamina. La inceput chestia asta ma dispera ca trebuia sa-i gatesc separat, in timp, l-am lasat in boii lui si nu ma mai deranjeaza DAR nici la el nu inteleg: DE CE posteste vinerea iar seara iesim la baute in oras?

Multumesc.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput