Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***
Raspunsuri - Pagina 13
andiaroro spune:
Ilinca- Fetele nu te-or carcateriza "pe larg" in scris
de frica(ca-ti iesira vorbE de acida). Pune-o pe Laura sa le cheme la o cafea si poate sunt mai vorbarete.Glumesc...
Sanatate multa!
Eu i-am luat Anastasiei un cadou cu preferatele ei, BARBAPAPA
http://www.amazon.fr/Dujardin-soci%C3%A9t%C3%A9-Enfant-Barbapapa-Evolu/dp/B003YC1NCU/ref=sr_1_sc_6?s=toys&ie=UTF8&qid=1321361712&sr=1-6-spell
http://www.youtube.com/watch?v=muP6_BheTaQ&feature=related
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Nu, nu stim; sau, daca am stiut, am uitat |
Hai no, ca se supara Floric pe mine ca tot insist
Mie nu-mi plac costumele elegante de oameni mari la baieti, bine, nici la fetite nu-mi plac rochiile prea serioase si cu multe brizbrizuri
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Au venit. |
Si e motiv de bucurie?
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel floric, unde m-a caracterizat pe mine simply? ca io nu am vazut si imi pare rau sa trec peste asa postare interesanta ![]() Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
iti citez din mamut caci capitol, pagina nu cunosc...dar pot sa iti spun ca multe caracterizari s-au facut in cap 361.
Chatonel
Pisicel privea la stele
Intrebandu-le pe ele:
"Stiti voi oare de ce visul
Mi-arata de sus Parisul
Inchinat spre rasarit
Soarelui de Andezit?"
Si se tot foia prin noapte,
Pe mustati cu stropi de lapte:
"Offf, ca nu v-am auzit...
Va trimit un satelit!"
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

inapreda spune:
| citat din mesajul lui olishka Vai fetelor m-ati facut sa Bianca am ras de n-am mai putut la faza cu silicoane, caci eu chiar mi le doresc Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 26+ |
Categoric...NU!!!

Mama lui Ian.
Ilinca_M. spune:
O, daaa, andiaroro, tremura izmenutzele pe voi de spaima lu' Ilinca, ce sa zic:)))
Stiu ca regula zice sa nu comentam pana in final da' tre sa zic ca m-am distrat de ce a zis Bianca, cu "Ilinca de pe forum n-are nicio legatura cu Laura" caci m-am inchipui asa, cum as fi io un fel de Dr. Jekyll si Mr.Hyde:))))))))
(sau cum canta taica-meu "moshule cu guba sura/ ziua bea si noaptea fura":))))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Anaan Salutare! Eu nu pot sa deschid lista Olgai de pe laptop, cred ca nu am instalat ceva, o sa o deschid mai tarziu de pe calculatorul celalalt. Mai este vreun copilas si pentru mine? La capitolul cadouri: el isi doreste "Thomas, Rosie si Percy", asa ca asta caut; daca asta e dorinta lui, incerc sa i-o implinesc, cred ca e o bucurie mare pentru el sa primeasca ceea ce isi doreste. O sa mai adaug ceva haine si cam asta ar fi. As mai cumpara pentru Craciun un Dinopad, dar nu stiu daca gasesc. |
Daca-l gasesti undeva, pliz, pliz, pliz, spune-mi si mie. Promit ca si io iti spun tie

Mama lui Ian.
inapreda spune:
| citat din mesajul lui olishka Fetelor sunt foarte happy. Am reusit sa strangem cei 1200 RON pentru copilasul de 6 luni care avea nevoie cateter si astazi dimineata la 12 l-a si primit Sper sa fie bine.Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 26+ |
Sa-i fie de folos micutului. Felicitari, Olga!!!

Mama lui Ian.
Floric spune:
Ina, ieri pe vrmea asta ma intrebai ce beau? ce mananc?
Toata seara m-am gandit ca nu ti-am raspuns dar nici nu am inteles sensul intrebarilor.
In we ce a trecut am lasat sec, deci am mancat ”ca la lasata secului”, de toate pt toti. Si in special, dulciuri.
De baut, tuicomicina. Visinata. Si vin.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 

Izia, 23 mars 2009

si
26+
Sper sa fie bine.