Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***364***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ilinca- Fetele nu te-or carcateriza "pe larg" in scris de frica(ca-ti iesira vorbE de acida). Pune-o pe Laura sa le cheme la o cafea si poate sunt mai vorbarete.Glumesc...
Sanatate multa!

Eu i-am luat Anastasiei un cadou cu preferatele ei, BARBAPAPA

http://www.amazon.fr/Dujardin-soci%C3%A9t%C3%A9-Enfant-Barbapapa-Evolu/dp/B003YC1NCU/ref=sr_1_sc_6?s=toys&ie=UTF8&qid=1321361712&sr=1-6-spell

http://www.youtube.com/watch?v=muP6_BheTaQ&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui novus

Alexandra,ai PM

La baieti stiti ce nu-mi place

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Nu, nu stim; sau, daca am stiut, am uitat dar sint tare curioasa!

Hai no, ca se supara Floric pe mine ca tot insist
Mie nu-mi plac costumele elegante de oameni mari la baieti, bine, nici la fetite nu-mi plac rochiile prea serioase si cu multe brizbrizuri

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Bianca dar tie "nu-ti pute" ciorba? avand in vedere ca ti-au intarz "musafirii" sau nu?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Au venit.

Si e motiv de bucurie?

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

floric, unde m-a caracterizat pe mine simply? ca io nu am vazut si imi pare rau sa trec peste asa postare interesanta iti aduci cumva aminte de capitol, ca pagina nu ti-o cer, ma bag si io la cautat

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

iti citez din mamut caci capitol, pagina nu cunosc...dar pot sa iti spun ca multe caracterizari s-au facut in cap 361.

Chatonel
Pisicel privea la stele
Intrebandu-le pe ele:

"Stiti voi oare de ce visul
Mi-arata de sus Parisul
Inchinat spre rasarit
Soarelui de Andezit?"

Si se tot foia prin noapte,
Pe mustati cu stropi de lapte:
"Offf, ca nu v-am auzit...
Va trimit un satelit!"

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Vai fetelor m-ati facut sa cu descrierile voastre.

Bianca am ras de n-am mai putut la faza cu silicoane, caci eu chiar mi le doresc Sunt praf tatele mele: lasate, pline de vergeturi, iar dupa bebe 2 o sa arate si mai dezastruos. Am fost si la dr si mi-a zis ca nu-mi pune, caci am sanii prea lasati si ca trebuie sa si decupeze din ei si sa mi-i ridice. Asa ca mi-a zis sa mai fac un copil si sa vin abia dupa. Nu vreti sa stiti ce suparata am fost caci eu eram tare pregatita Dar altfel chiar nu mi-as fi pus, doar ca aveam asa niste sani frumosi si mi-e tare dor de ei Aberez rau, nu?

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Categoric...NU!!!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

O, daaa, andiaroro, tremura izmenutzele pe voi de spaima lu' Ilinca, ce sa zic:)))
Stiu ca regula zice sa nu comentam pana in final da' tre sa zic ca m-am distrat de ce a zis Bianca, cu "Ilinca de pe forum n-are nicio legatura cu Laura" caci m-am inchipui asa, cum as fi io un fel de Dr. Jekyll si Mr.Hyde:))))))))
(sau cum canta taica-meu "moshule cu guba sura/ ziua bea si noaptea fura":))))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

Eu nu pot sa deschid lista Olgai de pe laptop, cred ca nu am instalat ceva, o sa o deschid mai tarziu de pe calculatorul celalalt. Mai este vreun copilas si pentru mine?

La capitolul cadouri: el isi doreste "Thomas, Rosie si Percy", asa ca asta caut; daca asta e dorinta lui, incerc sa i-o implinesc, cred ca e o bucurie mare pentru el sa primeasca ceea ce isi doreste. O sa mai adaug ceva haine si cam asta ar fi. As mai cumpara pentru Craciun un Dinopad, dar nu stiu daca gasesc.

Daca-l gasesti undeva, pliz, pliz, pliz, spune-mi si mie. Promit ca si io iti spun tie desi am rascolit tot internetul dupa el. Si vreau musai in limba romana!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Fetelor sunt foarte happy. Am reusit sa strangem cei 1200 RON pentru copilasul de 6 luni care avea nevoie cateter si astazi dimineata la 12 l-a si primit Sper sa fie bine.

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Sa-i fie de folos micutului. Felicitari, Olga!!!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, ieri pe vrmea asta ma intrebai ce beau? ce mananc?

Toata seara m-am gandit ca nu ti-am raspuns dar nici nu am inteles sensul intrebarilor.

In we ce a trecut am lasat sec, deci am mancat ”ca la lasata secului”, de toate pt toti. Si in special, dulciuri. De baut, tuicomicina. Visinata. Si vin.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Olga, iau amandoi copilasii.

Bebe, merci de lista.

Mergi la inceput