Aspirante optimiste (733)
Raspunsuri - Pagina 18
MeAlex spune:
Haideti sa incercam sa scriem fara Quote, ca sa nu ocupe mult loc pe pagina. Scriem numele persoanei careia ne adresam si gata, ne descurcam. O sa invat si eu sa fac capitol nou, dar nu pot chiar acum.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
DenyAnd spune:
E buna ideea MeAlex fara quote, dar vezi ca mai incurci postarile si nu mai tii minte ce s-a scris si pt ce s-a raspuns.
Eu propun ca quote sa fie luat doar fraza respectiva nu tot totul ca sa se repete de 10 ori .
Eu am plecat la nanica
Va doresc pt maine o zi frumoasa si la II!!!
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
Cristinuta_M spune:
Fetelor,
Azi am fost si eu la eco la dr Iosup.
De la ultima eco pe care am facut-o in septembrie dar la alt medic, a aparut un chist de 3,5 cm pe ovarul drept si lichid de 1 cm latime in fundul de sac Douglas. Iar ovarul drept s-a lipit de uter.
Uterul este inflamat si are o lungime de 9,5 cm. La eco anterioara avea 9,1 cm.
De cand am pierdut sarcina, uterul a ramas marit si inflamat. Toata vara am facut injectii cu gentamicina, am luat zanocin si metronidazol. In ultima luna pentru ca secretiile din col si PAP au fost bune, am luat doar antinflamator (flamexin). se pare ca n-a prea functionat...
Saptamana viitoare ma duc la ginecolog sa vedem ce e de facut
gabyv spune:
Cristinuta, imi pare rau
Din pacate nu ma pricep ca sa imi dau cu parerea, dar cred ca totul o sa fie bine.
Draguta
Alex de incurajare
miky82 spune:
Neatza fetelor! Va invit la o cafeluta cu lapte.
Am fost si mi-am facut beta, mi-a zis ca in doua ore imi da rezultatul, va inchipuiti ca stau ca pe ace, sper totusi sa fie cu folos asteptarea asta.
Fetelor eu am inceput deja sa iau cadouri pentru Craciun, am terminat cu familia si mai am pt o prietena,nasi si copii, la copii mi se pare cel mai dificil, daca le iau hainute risc sa nu le vina, daca le iau jucarii la fel risc sa le mai aiba..... eu oricum sunt cam dusa asa de felul meu pt ca ma gandesc de prin septembrie la cum o sa imi fac bradul, ce culoare o sa il decorez, ascult colinde si melodiile specifice de sarbatori de prin octombrie , dar stiti ca ma relaxeaza!!!
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
kmy_black spune:
ms de !!!!
hai cu II!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
monique
le scot si pt tine!!!!
sper ca sapt viitoare sa ajute bunul d-zeu sa le scot si pt verisoara mea( ea nu vrea sa isi faca beta, deci treb sa asteptam pana vinerea viitoare)
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
miky82 spune:
Kmy multumesc! sper din tot sufletul sa iasa o valoare mare la beta... verisoara ta ce mai face?
In curand
Mihaelafalt spune:
Neata.
Miky sa dea DD sa vii cu o beta grasa.
Moni tu unde esti pe la beta de nu ai intrat inca?
Eu plec la scoala si nu pot intra decat dupa amiaza tarziu dar primiti felicitari si mai tarziu nu?
Sunt ziua 13 aseara nu am prestat ca era prea mare oboseala, da oricum eu ovulez cam in ziua 16 as ca este timp.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Kmy ai un scumpete de baietel sa fie sanatos, acum am vazut pozele cu el.
Moni ce faci? ai mers sa iti faci beta?
In curand