Aspirante optimiste (733)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ti-am raspuns, Draguta!
Moni, asteptam...pana nu vezi rosu...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Moni, te rog nu te mai tortura, si fii mai increzatoare. Ai auzit ca multe dintre fetele de pe forum care au avut o sarcina spuneau ca au simtit dureri ca la ciclu, dar menstra nu a venit.. Pana nu e rosu, mai e o speranta.. Ajuta-l si tu pe bb cu putin optimism.
Si daca nu e sa fie luna asta, luna viitoare trebuie sa fie cu siguranta.

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

fetelor pe mine cred ca ma paste un mare ciclu
m-a luat burta, m-am tuflit, sunt cheauna exact simptomele de ciclu
maine ar fi ziua 25 si nu intarzie...
sa vad daca mai fac teste de sarcina maine, din urina sau HCG...
vedem....

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

MeAlex ti-am trimis din nou

Moni ai oprit progesteronul? in mod normal nu ar trebui sa apara pana nu intreupi, imi pare asa rau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Moni eu zic sa nu-ti pierzi speranta,fii optimista!
Simo sper sa iasa soarele si pe strada noastra,eu anticipez ca la mine va fi un soare de primavara caldutAbia astept
Miky tu maine te testezi nu?

Va tin pumnii,mai sunt sanse

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Ai raspuns, Draguta.

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

monique !!!

curaj, doar nu iti pierzi speranta inaintea marii zile de maine cand ai sa vii sa ne dai vestea celor mai frumoase II
faptul ca ti-a iesit testul negativ, ti-a declansat iar o mie de ganduri negre si drept urmare si orgamisnul tau reactioneaza in tandem cu aceste ganduri!!!
revin la idee cu usa: asteapta sa bata bebe si nu deschide tu mai devreme!!!!
sa declaram maine ziua celor II

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara fetele. Am intrat sa va salut.
Sunt obosita rau de la munca, azi am avut o zi tare aiurea, somn mereu si fara puteri..
MeAlex, nu m-am asteptat la ceea ce ai scris despre ovulatie(sa ai teste de ovulatie "+" si sa nu ovulezi, folicolul sa regreseze). Parca stiam deja de asta din alte surse, dar cand am citit postarea ta, parca mi-a intrat mai bine in cap.
Multumesc de info ce postezi ca ma ajuta si pe mine.
(nah, dupa eco de luna trecuta, unde mi s-a confirmat folicul frumos de 2,76cm, m-a chemat doctorul sa maifac inca o data eco sa vedem daca am ovulat. lenea mare mi-a fost si nu m-am mai dus).
O sa vedem ce rezultate vor fi in lunile urmatoare...

Moni draga, ieri vroiam sa-ti spun si eu ca si Mihaela, fa direct bHCG! Te descurajeaza testele alea de urina. Aminteste-ti ca sarcina mea mi-a fost depistata DOAR de bHCG!

Hai maine te astept cu rezultate bbune de la HCG!

Miky si de la tine la fel

Dana, imi pare rau pt z1

Pup restul fetelor Luci, Mihaela, Mirunita, etc

Gravidutzele noastre ce mai fac?

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ahh, fetele, cine baga maine capitol nou il locul meu? Ca Lore nu mai e pe aici o vreme.
Si eu voi fi la job si ajung seara dupa 20. Pana atunci... sigur se va depasi nr paginilor limita, ca maine e ziua cu vestile mari cu II de la Moni si Miky!

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lasa Deny ca scriem incontinuare ce are.
Moni hai capul sus ca o sa fie bine, speranta moare ultima si daca nu e sa fie luna asta o sa fie luna viitoare cand faci inseminarea dar sigur esti graviduta acum.
Deny

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Deny, postez tot ce aflu si le poate fi util tuturor fetelor. Ar trebui sa faci o eco si dupa ovulatie, caci smecherul asta de folicul poate regresa la orice marime. Fata de la care am aflat ca se poate intampla sa regreseze foliculul, ajunsese la 20 mm.
La Trombofilie se ajunsese la 45 de pagini si nu s-a intamplat nimic.
Pup toate fetele!

pentru

Mergi la inceput