Aspirante optimiste (733)
Raspunsuri - Pagina 16
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta MeAlex multumesc, o imbratisare de la mine Moni mie mi-a dat ovamit cand am fost ultima oara la medic, CM al meu este de 23, 24 de zile , in ziua 8 aveam folicul de 14 fara stimulare, am crezut ca rezolv ceva cu naturiste cateva luni dar la mine au fost apa de ploaie am refuzat sa iau pentri ca dupa stimulare aveam CM si mai scurte 20, 21 dar cred ca tot nu scap de stimulare luna viitoare |
si ciclul meu tot 23-24 zile are...
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
draguta spune:
Moni noi nu ne-am indus simptomele
uite aici:Pentru a exista un corp luteal sanatos e nevoie de un folicul ovarian de calitate care sa se rupa, sa elibereze ovulul si sa se transforme in corp luteal. Daca foliculul nu este de calitate, nici corpul luteal nu va fi de calitate si nu va secreta progesteron suficient. Cauza pentru care foliculul ovarian nu se dezvolta bine este cantitatea insuficienta de FSH (Hormonul Stimulant Folicular) sau raspunsul inadecvat al ovarului la o cantitate de FSH normala.
Apoi, chiar daca foliculul este bine dezvoltat, este posibil ca dupa ovulatie, corpul luteal format sa nu fie de calitate si sa opreasca prematur secretia de progesteron. Efectul imediat va fi un uter pregatit insuficient pentru a primi embrionul si aparitia precoce a menstruatiei.
A 3-a entitate sub care apare insuficienta de faza luteala este cand foliculul se dezvolta normal, apare ovulatie, corpul luteal este de calitate si secreta progesteron suficient (atat cantitativ cat si ca durata), dar uterul nu raspunde cum ar trebui la progesteron si nu este pregatit corespunzator pentru embrionul care urmeaza sa se implanteze.
Ceea ce vede femeia, in absenta controalelor medicale, este incapacitatea de a avea o sarcina normala. De cele mai multe ori nu se reuseste implantarea embrionului, cu toate astea se intampla ca acesta sa reuseasca sa se implanteze, dar apare menstruatia precoce care elimina si embrionul…
Monique77 spune:
citat din mesajul lui draguta Moni noi nu ne-am indus simptomele uite aici:Pentru a exista un corp luteal sanatos e nevoie de un folicul ovarian de calitate care sa se rupa, sa elibereze ovulul si sa se transforme in corp luteal. Daca foliculul nu este de calitate, nici corpul luteal nu va fi de calitate si nu va secreta progesteron suficient. Cauza pentru care foliculul ovarian nu se dezvolta bine este cantitatea insuficienta de FSH (Hormonul Stimulant Folicular) sau raspunsul inadecvat al ovarului la o cantitate de FSH normala. Apoi, chiar daca foliculul este bine dezvoltat, este posibil ca dupa ovulatie, corpul luteal format sa nu fie de calitate si sa opreasca prematur secretia de progesteron. Efectul imediat va fi un uter pregatit insuficient pentru a primi embrionul si aparitia precoce a menstruatiei. A 3-a entitate sub care apare insuficienta de faza luteala este cand foliculul se dezvolta normal, apare ovulatie, corpul luteal este de calitate si secreta progesteron suficient (atat cantitativ cat si ca durata), dar uterul nu raspunde cum ar trebui la progesteron si nu este pregatit corespunzator pentru embrionul care urmeaza sa se implanteze. Ceea ce vede femeia, in absenta controalelor medicale, este incapacitatea de a avea o sarcina normala. De cele mai multe ori nu se reuseste implantarea embrionului, cu toate astea se intampla ca acesta sa reuseasca sa se implanteze, dar apare menstruatia precoce care elimina si embrionul… |
deci pana la urma stimularea asta e un lucru bun
probabil ca regleaza multe
crste foliculii, probabil ca medicatia imbunatate4ste calitatea lor iar progesteonul pregateste endometrul...
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
Sigur, Draguta, trimite-mi. Scuze ca am raspuns mai greu, nu eram la calculator. Ca idee de meniu, eu fierb paste si niste legume inghetate...am descoperit ca am si linte si ma gandeam sa fac o pasta de linte, iese ca fasolea batuta. Ma straduiesc sa tin post, nu mi-e foarte greu, doar branza imi lipseste.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Simo_82 spune:
Dana,
Imi pare rau pt. Z1, dar ai incredere ca va iesi soarele si pe strada noastra.
citat din mesajul lui dana0000 Neata fetelor! Hai ca pana la urma declar Z1,sunt bucuroasa ca nu a intarziat mai mult de 2zile. Asadar de azi oficial facem pauza 3 luni si iau antibebe pt chisturi...cel mai invechit tratament il iau si eu Kimmy un eco n-ar strica,iti spune cel mai sigur daca ai folicul dominanat sau nu! Haideti fetelor cu II !!!! ------------------------------------------------------------------------------------------ Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :( |
Cu ajutorul lui D-zeu in curand mamica
gaitica78 spune:
Eu ma retrag, plec acasa :
Va doreesc o seara frumoasa tuturor si mai multa incredere ca intr-o zi vom fi
citat din mesajul lui draguta Moni noi nu ne-am indus simptomele uite aici:Pentru a exista un corp luteal sanatos e nevoie de un folicul ovarian de calitate care sa se rupa, sa elibereze ovulul si sa se transforme in corp luteal. Daca foliculul nu este de calitate, nici corpul luteal nu va fi de calitate si nu va secreta progesteron suficient. Cauza pentru care foliculul ovarian nu se dezvolta bine este cantitatea insuficienta de FSH (Hormonul Stimulant Folicular) sau raspunsul inadecvat al ovarului la o cantitate de FSH normala. Apoi, chiar daca foliculul este bine dezvoltat, este posibil ca dupa ovulatie, corpul luteal format sa nu fie de calitate si sa opreasca prematur secretia de progesteron. Efectul imediat va fi un uter pregatit insuficient pentru a primi embrionul si aparitia precoce a menstruatiei. A 3-a entitate sub care apare insuficienta de faza luteala este cand foliculul se dezvolta normal, apare ovulatie, corpul luteal este de calitate si secreta progesteron suficient (atat cantitativ cat si ca durata), dar uterul nu raspunde cum ar trebui la progesteron si nu este pregatit corespunzator pentru embrionul care urmeaza sa se implanteze. Ceea ce vede femeia, in absenta controalelor medicale, este incapacitatea de a avea o sarcina normala. De cele mai multe ori nu se reuseste implantarea embrionului, cu toate astea se intampla ca acesta sa reuseasca sa se implanteze, dar apare menstruatia precoce care elimina si embrionul… |
Monique77 spune:
fetelor pe mine cred ca ma paste un mare ciclu
m-a luat burta, m-am tuflit, sunt cheauna exact simptomele de ciclu
maine ar fi ziua 25 si nu intarzie...
sa vad daca mai fac teste de sarcina maine, din urina sau HCG...
vedem....