Aspirante optimiste (733)
Raspunsuri - Pagina 19
kmy_black spune:
miky
verisoara mea s-a ferma pe pozitie in cecea ce priveste testele inainate de data cm-luii , ceea ce noi din jurul ei creem k nu o sa mai vie, de altfel si ea este f optimista, mai ales ca are niste dureri de sani si knd se intoarce noapte in pat, ea este si genul care nu vrea sa f " citita" cu toate informatiile d epe net, zice ca mai mult ar stresa-o si pe de o paret ii dau dreptate, asha ca eu, dupa anstere, mi-am dedicat timpul cu cautari si informare, si in felul asta m-am atasat si de voi!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta MeAlex ti-am trimis din nou Moni ai oprit progesteronul? in mod normal nu ar trebui sa apara pana nu intreupi, imi pare asa rau.. |
'Neata fetelor
draguta n-am oprit inca progesteronul
dar cred ca o sa imi vina
sanii aseara nu ma mai dureau mai deloc (in juma' de ora sfarcurile sensibile nu mai aveau nimic)
azi-noapte m-au durut iar sanii si azi sunt mai durerosi decat aseara
dar asta sigur e de la utrogestan/duphaston/climen....ce iau eu (nush' de la care exact)
azi dimi' am facut un sure check - NEGATIV
apoi m-am oprit la laborator la amica mea, mi-a luat sange si acum astept pe dupa-amiaza rezultatul
nu am asteptari foarte mari
sunt trista si n-am ce-i face
incerc sa fac eforturi sa ma mobilizez totusi pt inseminare
nu stiu daca voi reusi. oricum nu prea am bani.....
va pup
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Miky te-ai testat?
hai macar tu sa vii cu vesti bune
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
kmy_black spune:
monique
interzis sa fii trista pana la aflarea rezultatului
si atunci sunt sigura ca ai sa vii cu
II
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Monique77 spune:
de azi-noapte ma inteapa in continuu in stanga jos, sub buric. eu nu vad a bune intepaturile astea
si am niste scurgeri apoase abundente (ar trebui sa fie mai groase din cauza utrogestanului)
sunt apa
ma asez pe wc si curge
in fine...ma indispune durerea asta
nu vreau sa imi fac iluzii si incerc sa ma pregatesc pentru ce poate fi mai rau, ca sa nu cad de prea sus
de asta..sunt realista si privesc tot ce se intampla cu luciditate
daca ma apuca depresia, in o zi doua imi trece....ca n-are incotro....
kmy_black spune:
monique
apropo de durerile astea sub buric, eu, de exemplu, mi-a confirmat miercuri( a 3-a zi de intarziere a cm-lui) medicul ca sunt insarcinata, iar in sapt urma, deja m-am prezentata la medic cu dureri ca si tine, medicul pt mom s-a panicat crezand ca poate sarcina este extrauterina, m-am salvat nu a fost vb despre asta si doar de o sarcina dificila, si foarte sustinuta cu utrogestan( primul trim de sarcina m-am confrunatat cu eminenat de avort, urm cu placenta previa, in ultima luna, bebe transversal....)vroiam sa iti spun ca si o sarcina cu risc , inca de la inceput are si ea o gramada de simptome!
bebe strumph
bobocel de 6 luni
kmy_black spune:
miky
ma tot invart prin casa, in ideea de nu a sta cu ochii pe ceas, asteptand raspunsul de la beta al tau, ma simt de parca as astepta sa vad daca mi se confirma mie sarcina hai cu valoare a mare!!!
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Monique77 spune:
citat din mesajul lui kmy_black monique apropo de durerile astea sub buric, eu, de exemplu, mi-a confirmat miercuri( a 3-a zi de intarziere a cm-lui) medicul ca sunt insarcinata, iar in sapt urma, deja m-am prezentata al medic cu dureri ca si tine, medicul pt mom s-a panicat crezand ca paote sarcina este extrauterina, m-am salvat nu a fost vb despre asta si doar de o sarcina dificila, si foarte sustinuta cu utrogestan( primul trim de sarcina m-am confrunatat cu eminenat de avort, urm cu placenta previa, in ultima luna, bebe transversal....)vroiam sa iti spun ca si o sarcina cu risc , inca de la inceput arwe si ea o gramada de simptome! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
uoffff
Doamne!!!
kmy_black spune:
monique
deci pe la ce ora te asteptam cu valoarea aia grasa de la beta?
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Monique77 spune:
citat din mesajul lui kmy_black monique deci pe la ce ora te asteptam cu valoarea aia grasa de la beta? kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Kmy...nu stiu...
prietena mea mi-a zis ca pe dupa-amiaza....ca il da la urgente
ma oftic ca nu dureaza mai putin...