** Prichindei nazdravani 2008! (15) **

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Tatioana daca au o nora medic profita si ei(asa sunt toti)eu ii voi da soacrei mele ceva facut de mine sper sa yi placa.
Pe 6 decembrie mi-a spus educatoarea sa o aduc pe Delia la gradi sa primeasca cadoul de la mos nicolae ca le da de la primarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Alina draga,mai coboara-ma nitel in grad,numai asistent generalist sunt,desi mi-ar fi placut sa fiu medic.Asa-mi trebuie daca nu am dat din primu an la medicina,am amanat,am zis ca dau din al doilea,si am mai dat nu.Acu e prea tarziu.

Mariana,run baby,run,incepe GREY....Eu sunt pe pozitieSper sa nu-l ratezi.
Pupici,noapte buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Haideti la cafele fierbinti, brrr tare-i frig afara .

Eu chiar acum savurez una reala . Sunt cam zombi...De doua nopti bubulina ma trezeste la 3 dimi, se tot cearta in somn cu o fetita si incepe cu strigate si dat din picioare . O iau in brate, se face liana in jurul meu, o duc si pe la ta'su in vizita . Da' totusi la ora aia, plimbari prin casa ? Sa vad astazi ce s-o fi intamplat la cresa de e asa marcata . De aseara a inceput sa i se infunde nasul , acum nu stiu...la cresa e asa de cald, o fi de la aerul uscat de acolo ? I-am pus pinosol si i-am dat coryzalia. Sa vedem. Saptamana viitoare pe 01 si 02 suntem free la job . Cred ca ratez oferta cu laptopu' de la Real, nu am fonduri sa-l iau pana pe 27.11 . M-am re-orientat la o casa de marcat si la un bebelus "New born", acum nu stiu ce sa mai spun...copilu' e foarte schimbator, vrea o papusa cu par lung si cisme in picioare . What ? O sa vad eu ce si cum pana la urma .

Alina, ma bucur foarte mult ca sunteti bine ! Bafta la examenul pulmonar ! Nu mi-ai spus cat ai dat pe laptop-ul ala .

Tatiana ce run mami? Sunt cu cortu' precum tiganii . Am -ul stricat, cand o invadez pe socrela cand il disper pe omu' cu emisiunile mele . M-am uitat la "Vocea Romaniei" in paralel cu filmul de pe prima tv . Era culmea sa mai am pretentia sa ma uit si la Grey .
Mei...tu vrei party fara omu' tau ?
In privinta studiilor...never say never .

Nyny, come home !

Pupici si o zi buna!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Poftiti la
Eu trebuie sa caut urgent una...pt ca aseara Teo s-a foit, marait...era putin infundata...si parca cu ceva muci
Acu e la gradi...dar cred ca maine sau vineri o tin acasa!
Tatiana pai chiar ca slaba inspiratie...cu galeata...iar tensiometru le-am luat acu vreo 2 ani, ai vad eu niste ciorapioi de aia mega grosi...sau pantalon pe picior...atat anu' asta
Sarbatoare zici? Pai noi am inceput de acu 2 sapt cu colinde si alte alea...vineri e sf Ecaterina...si e ziua mamei mele...asa ca noi suntem prezenti..apoi vine sf Andrei...si iar avem o listuta...si cat mai e pana la sf Nicolae...taticu...si chiar si eu o bucatica de Nicoleta...
Deci e clar...s-a dat startul...la sarbatori si dixtractie
Alina pt Delia...sa scapati de tot de otita
o zi usoara!

Si inca ceva...aseara la noi ningea super !!! si Teo gata prezenta...sa verifice zapada

Mergi la inceput

Neata si eu la cafea,eu am dormit azinoapte,dar dimineata m-a trezit randunoiu sa o imbrac pe Daria.Si ce sa vezi,ca mi-a facut niste fite,ca nu vrea cu aia,ba ca vrea cu aia,ca m-am suparat asa tare si am lasat-o pe mana lu tat-su,ba mai mult l-am certat ca m-a trezit degeaba.Si acum Iarina e maraita tare,mai ,nu mai suport sa aud nici musca,m-au lasat nervii de tot.

Bravo Doinita,tine-o tot asa,macar e un mod placut de relaxare.
Si la noi fulguie,dar asa..discret.
Am intrat aseara in Metro si am vazut saniute,azi ma duc sa le iau cate una de caciula.Trec ca pita calda.Anul trecut numai le-am vazut,ca nu am mai apucat sa cumpar.

Mergi la inceput

la cafea.
Astzai iar am zi de si deja sunt in pana de idei,aseara mama mea mi-a spus ca nu fac nimik in casaauziti si voi.
Mariana pe laptop am dat 70 Ron.

Mergi la inceput

Neata Alina,faci si tu ce poti si cand poti.Ia nu-i mai baga in seama.Pe a mea soacra a apucat-o dorul calcatului,si acum imi calca ,desi stie ca ma enerveaza la maxim chestia asta.Dar nu am cu cine vorbi.I-am dat un fier mai vechi,si sa faca ce vrea.

Mergi la inceput

eu am ajuns la concluzia ca fac mai multe lucruri in casa decat sda stau cu copilul meu si sa ma grija de el,Doamne iarta-ma,dar prea e de tot,ea se vaita ca ea face ca ea drege ea se vede mnereu pe primul loc,de parca numai ea ar munci dar daca ar veni intr-o zxi acasa si nu ar gasi mancare,curat si haine spalate ce rau ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Tatiana...nu ai si ceva probleme cu priza unde-i bagi fierul?...poate i se increteste parul...
Mariana cum ii bagi pinosolul?...ma batea si pe mine gandul sa-i iau...Cu siguranta sunt ceva conflicte la cresa...de-i corcodusha asa de marcata!
Saniute am doua...si un singur copchil...dar sunt 'modele' diferite...una-i 'de teren'...si alta-i 'soft/de fitze'
Dar acu sa vad cine-o fi renul Rudolph (eu sau omu)...si s-o inhama la ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Tatiana, apai mi-e sila de oamenii care te ajuta si dupa aceea iti scot ochii . Am si eu exemplul viu - socrela, face ce face si se vaita la omu' ca oboseste ca a facut in locul meu una...alta.... Da' toate-s trecatoare-n viata, nu ?

Alina, treburile casnice sunt ca "munca in zadar" vesnic ai ceva de facut da' nu se vede nimic in final ca trebuie sa o iei de la capat . Ti se recunoaste meritul doar atunci cand nu le faci, asa ca vorba cantecului "lasa lumea sa vorbeasca asta-i rostul ei" .

Doinita, cate o picatura in fiecare nara inainte de culcare. Am mai pus in camera pe calorifer un bol cu apa, sare si picaturi de inhalant. O sa stau de vorba dupa amiaza sa vad ce s-a intamplat...

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput