** Prichindei nazdravani 2008! (15) **

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Am facut o achizitie f. draguta pt Teo: Un set cu margelute, bratarica, inelus (reglabil) si cercelusi...cu Kitty...roze!...la modicul pret de 9.9lei
Ea e foarte incantata de retzipitzuri de genu asta...i le las pt Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Ce sa-i mai incretesc Doinita,ca il are deja cret,si l-a facut alaltaieri permanent.Eventual sa-i incretesc mintea.Si sunt suparata,ma deranjeaza pt.orice prostie,mai ales cand culc fetele,si azi ,cand era mai important,pauza.Cica mi-a zis ca era un fan curier la poarta,dar nu a intrat sa ma deranjeze.Si eu atunci am intrebat-o:nu stiati ca astept un colet?Ba da.Si atunci????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Am facut o achizitie f. draguta pt Teo: Un set cu margelute, bratarica, inelus (reglabil) si cercelusi...cu Kitty...roze!...la modicul pret de 9.9lei
Ea e foarte incantata de retzipitzuri de genu asta...i le las pt Craciun

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Sa le poarte cu placere !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Fetelor va las www.kiabi.ro/#ns_campaign=111123_PMA7_RO&ns_mchannel=Emailing&ns_source=PMA&ns_linkname=Texte&ns_fee=0" target="_blank">idei de cadouri. Din pacate nu-mi da voie serverul sa accesez link-ul cu catalogul asa ca click stanga jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Maroana superbe ideile care ni le-ai lasat tu acolo
Eu nu prididesc cu treaba cand cred ca si eu ca am terminat si ma pot odihni apare cate ceva neprevazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Pe fuga ca de obicei, dar am intrat repede ca sa spun... Alina am primit produsele. Toate sunt super asa cum ma si asteptam dealtfel. A meritat asteptarea. Sarumana si pt 'surpriza', nu trebuia sa te deranjezi.

Am vazut ca m-ati chemat. Va pup pe toate fara exceptie. Sunteti niste dragute.

Poate reusesc sa intru iar mai tarziu. Nasol cu timpul asta.

Doua vorbe si despre noi.... azi-noapte mi-au facut febra aman2. Nu stiu cauza, bineinteles. Azi au inceput sa curga si lumanarile din nas... sa speram ca scapam repede.

Va inca o data si mi-e dor sa cu voi...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Maroana superbe ideile care ni le-ai lasat tu acolo
Eu nu prididesc cu treaba cand cred ca si eu ca am terminat si ma pot odihni apare cate ceva neprevazut

http://alinahandmade.blogspot.com/

Imi pare bine ca ti-au placut ! Mai las si asta . Sper ca ai reusit sa te odihnesti !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Pe fuga ca de obicei, dar am intrat repede ca sa spun... Alina am primit produsele. Toate sunt super asa cum ma si asteptam dealtfel. A meritat asteptarea. Sarumana si pt 'surpriza', nu trebuia sa te deranjezi.

Am vazut ca m-ati chemat. Va pup pe toate fara exceptie. Sunteti niste dragute.

Poate reusesc sa intru iar mai tarziu. Nasol cu timpul asta.

Doua vorbe si despre noi.... azi-noapte mi-au facut febra aman2. Nu stiu cauza, bineinteles. Azi au inceput sa curga si lumanarile din nas... sa speram ca scapam repede.

Va inca o data si mi-e dor sa cu voi...

Mamica fericita de Mara si de David

Salutare Nyny, si noua ne e dor de tine . Ma bucur ca ai reusit sa intri dar ma intristez ca picii sunt bolnaviori . Insanatosire grabnica si sa auzim numai de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Nyny ma bucur ca ti-a placut mica mea"surpriza" si produsele si imi pare rau ca sunt bolnaviori piticii.
Mariana sa spunem ca m-am odihnitam mari dureri de rinichi si nu stiu ce sa mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMame08 spune:

Poftiti la si la un CAPITOL NOU!

Mergi la inceput