** Prichindei nazdravani 2008! (15) **
Raspunsuri - Pagina 20
doinita_g spune:
Am facut o achizitie f. draguta pt Teo: Un set cu margelute, bratarica, inelus (reglabil) si cercelusi...cu Kitty...roze
!...la modicul pret de 9.9lei
Ea e foarte incantata de retzipitzuri de genu asta...i le las pt Craciun
Gherman_in spune:
Ce sa-i mai incretesc Doinita,ca il are deja cret,si l-a facut alaltaieri permanent.Eventual sa-i incretesc mintea.
Si sunt suparata,ma deranjeaza pt.orice prostie,mai ales cand culc fetele,si azi ,cand era mai important,pauza.Cica mi-a zis ca era un fan curier la poarta,dar nu a intrat sa ma deranjeze
.Si eu atunci am intrebat-o:nu stiati ca astept un colet?Ba da.Si atunci????
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Am facut o achizitie f. draguta pt Teo: Un set cu margelute, bratarica, inelus (reglabil) si cercelusi...cu Kitty...roze !...la modicul pret de 9.9leiEa e foarte incantata de retzipitzuri de genu asta...i le las pt Craciun ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Sa le poarte cu placere

!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Fetelor va las www.kiabi.ro/#ns_campaign=111123_PMA7_RO&ns_mchannel=Emailing&ns_source=PMA&ns_linkname=Texte&ns_fee=0" target="_blank">idei de cadouri. Din pacate nu-mi da voie serverul sa accesez link-ul cu catalogul asa ca click stanga jos...

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Maroana superbe ideile care ni le-ai lasat tu acolo
Eu nu prididesc cu treaba cand cred ca si eu ca am terminat si ma pot odihni apare cate ceva neprevazut
nyny spune:

Pe fuga ca de obicei
, dar am intrat repede ca sa spun... Alina am primit produsele
. Toate sunt super asa cum ma si asteptam dealtfel. A meritat asteptarea
. Sarumana si pt 'surpriza', nu trebuia sa te deranjezi.

Am vazut ca m-ati chemat
. Va pup pe toate fara exceptie. Sunteti niste dragute.

Poate reusesc sa intru iar mai tarziu. Nasol cu timpul asta
.
Doua vorbe si despre noi.... azi-noapte mi-au facut febra aman2
. Nu stiu cauza, bineinteles. Azi au inceput sa curga si lumanarile din nas... sa speram ca scapam repede.
Va
inca o data si mi-e dor sa
cu voi...
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Maroana superbe ideile care ni le-ai lasat tu acolo ![]() Eu nu prididesc cu treaba cand cred ca si eu ca am terminat si ma pot odihni apare cate ceva neprevazut ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Imi pare bine ca ti-au placut
! Mai las si asta
. Sper ca ai reusit sa te odihnesti
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
citat din mesajul lui nyny![]() Pe fuga ca de obicei , dar am intrat repede ca sa spun... Alina am primit produsele![]() . Toate sunt super asa cum ma si asteptam dealtfel. A meritat asteptarea![]() ![]() Am vazut ca m-ati chemat ![]() ![]() ![]() ![]() Poate reusesc sa intru iar mai tarziu. Nasol cu timpul asta .Doua vorbe si despre noi.... azi-noapte mi-au facut febra aman2 . Nu stiu cauza, bineinteles. Azi au inceput sa curga si lumanarile din nas... sa speram ca scapam repede.Va inca o data si mi-e dor sa cu voi...Mamica fericita de Mara si de David |
Salutare Nyny, si noua ne e dor de tine
. Ma bucur ca ai reusit sa intri dar ma intristez ca picii sunt bolnaviori
. Insanatosire grabnica si sa auzim numai de bine
!Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Nyny ma bucur ca ti-a placut mica mea"surpriza" si produsele si imi pare rau ca sunt bolnaviori piticii.
Mariana sa spunem ca m-am odihnit
am mari dureri de rinichi si nu stiu ce sa mai fac

>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)