** Prichindei nazdravani 2008! (15) **
Raspunsuri - Pagina 18
alina_satena spune:
Sper sa fie binme,ca altfel nu stiu ce sa mai fac m,a gandesc ca saraca a luat atatea antibiotice i s afacut ficatul varza.
De treaba casnica nu m-am apucat inca numai am nici un chef sa ma apuc am pus doar mancarea la foc
MarianaPop spune:
Alina, ma rog la DD sa fie bine 
! Ce bunatati gatesti
?
Tatiana, cum mai sunteti mami
?
Nyny,
! Ce mai fac puiutii
?
Doinita, ai primit coletul?
Cine doreste sa ne vada
...
. O sa vedeti printre altele o foto cand a adormit langa trotineta primita cadou de la fini
si ce imbulzeala e la datul pe topoganul de la cresa
.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Tatal si fiul la pescuit:
- Fiule, da-mi te rog paine pentru nada.
- Am mancat-o.
- Atunci da-mi mamaliga.
- Nu mai e... Am mancat-o.
- Ok, hai mananca si ramele si sa mergem acasa.
Care este flora Romaniei? 22 de milioane de lacramioare, un ochiul boului si o matraguna.....
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Ha,ha...Mariana,parca Teo era bucatareasa?
Sau ma insel?Ce facea Biencuta acolo,sarmale sau perisori
?Si sa nu-mi zici ca era si machiata?Chiar dau pe spate.Iarina e mai bine,adica,chiar daca i-a descoperit ieri puroi in gat,nu mai face febra,mananca,afte mai are,dar putine,luam antibiotic,si chiar dormim noaptea.Aseara am recuperat si eu,am uitat sa o pun si pe olita,dar s-a tinut pana dim.Daria e la gradi,azi e randul meu sa o iau,ca tat-su e la Brasov.(fara mine
)
,ma duc sa mai adun neste contracte,si sa ma mai preumblu si io
doinita_g spune:
Da, asa vreau si eu sa propun...cum zice Tatiana...face o cheta mica apoi predam plicul...mi se pare mai ok...fiecare isi stie mai bine nevoile si gusturile![]()
Mariana coletul il aduce un prieten care-i in Germania...adica sunt fara taxe de transport![]()
Tatiana sa ne spui si noua ce kkdeu i-ai luat soacrei
...poate ne inspiram si noi
Nynysor
voi ce mai faceti?ce achizitizii ati mai facut?
Ia ca ma duc sa vad si eu poze
...
doinita_g spune:
am vazut corcodushica gospodina
...super tare faza cu somnicul laga cadeu
...
tot zic ca mai descarc si eu ceva...da' nu stiu pe ce CD-uri le-a pus omu

MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Ha,ha...Mariana,parca Teo era bucatareasa? ?Si sa nu-mi zici ca era si machiata?Chiar dau pe spate.Iarina e mai bine,adica,chiar daca i-a descoperit ieri puroi in gat,nu mai face febra,mananca,afte mai are,dar putine,luam antibiotic,si chiar dormim noaptea.Aseara am recuperat si eu,am uitat sa o pun si pe olita,dar s-a tinut pana dim.Daria e la gradi,azi e randul meu sa o iau,ca tat-su e la Brasov.(fara mine )Doinita,a intrat cumva buldozerul pe la tine?Sau ti-a gatat pardoseala cu caldura? ,ma duc sa mai adun neste contracte,si sa ma mai preumblu si iotatiana |
Sarmale
Imi pare bine ca Iari e mai bine
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui doinita_g am vazut corcodushica gospodina ...super tare faza cu somnicul laga cadeu ...tot zic ca mai descarc si eu ceva...da' nu stiu pe ce CD-uri le-a pus omu ![]() ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Fetelor am fost la orl-ist si Delia mai are fff putina otita(daca pot spune asa)mai yi pun cate o pic de otipax in fiecare zi timp de 3-4 zile in urechea dreaptra si un puf de biorinil in nara dreapota si gata este ok,in gat nu are nimik,acum ramane s avdem la plamani.
Gherman_in spune:

ce cadou Doinita? Tin-te bine:o galetusa cu smantana!
Cadou...dupa reforma,si atunci daca am cu ce-i lua.
Acu serios:de mos o sa le iau un tensiometru,ca ma omoara cu aia tensiune cand e la mine,stau toata ziua cu stetoscopul in urechi.Si are o tensiune de..fata mare,pardon de expresie
.Sa nu te inspiri Doinito,ca-ti da soacra-ta cu galeata-n cap
.

>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)