Prietene la bine si la greu - 145
Raspunsuri - Pagina 12
douradoudou spune:
throat angina e amigdalita..off saracul david...dana ai grija ca daca nu se trateaza e cam urata treaba...eu am avut , ctred ca multe dintre voi stiti cum e amigdalita..eu a avut o forma f grava si am suferit enorm ...problema e ca trebuie sa fie antibioticul potrivit..mie prima data mi-a dat unul gresit si mi-a facut si mai rau ...sa ii dai probiotic neaparat...
pup u all...ma duc sa mai citesc din urma
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
floricik spune:
Salutare.
LA MULTI ANI PT GIULIA-MARIA & NATALIA-OANA!!
LA MULTI ANI TIMOTEI!
Offf Coque imi pare rau pt Matei...Nu stiu daca te ajuta dar am avut o clienta care a tras mult cu pacatoasele de otite, cu fiul ei. Mi-a recomandat si mie dr unde merge ea: se numeste Vlad Postelnicu si il gasesti la medlife. Vorbea f frumos de el. Sanatate.
Monisule au sosit cremele de miercuri, f rapida tipa. Sunt minunate produsele ei, si-a cumparat si sor-mea si mama.
A inceput concursul VARA 2011 ,ne puteti vota:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=10" target="_blank">AICI daca va plac pozele fk1& fk2.
shtephy spune:
La multi ani Giulia , Natalia si Timi !!!
Sa cesteti mari ,sa fiti sanatosi ,norocosi si fericiti !!!
La multi ani celor ce-si serbeaza astazi onomastica !
Coquelicot imi pare rau ca a evoluat asa de rau otita aia .Sper ca acum de ziua lui e mai bine macar un pic
Monis ai dreptate ca asta se intelegea din afirmatia mea ,trebuie sa fiu mai atenta ce scriu noaptea
Dana ce faceti ?
gasca ,sanatate multa multa bietilor pui bolnaviori !
ali762000 spune:
LA MULTI ANI! NATALIA, TIMI SI GIULIA
Sanatate copilasilor bolnaviori sa treaca cat mai repede.
Am si eu o intrebare: ce jocuri mai jucati cu copilasi vostri? Ca eu am epuizat toate resursele.... de jocurile si jucariile care le avem prin casa s-a saturat.
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 LA MULTI ANI! NATALIA, TIMI SI GIULIA Sanatate copilasilor bolnaviori sa treaca cat mai repede. Am si eu o intrebare: ce jocuri mai jucati cu copilasi vostri? Ca eu am epuizat toate resursele.... de jocurile si jucariile care le avem prin casa s-a saturat. ALI mama lui MIHAI |
Buna,
Noi am inceput cu lego, construim, in plus invatam poezii (catrene) cu animalute si aratam ce spunem:
Iepurasul are blanita,
Urechi lungi si o codita.
Fuge, fuge in sus si-n jos,
Pentru ca este fricos.
Cauta sunt foarte multe despre animale.
recent am luat un fel de puzzel de la D-Toys cu animale si ce fac sau ce mananca sau unde traiesc, Maya e foarte incantata.
cristina_boc spune:
Salutare,
Spun si eu prezent pe forum, dupa ce saptamana asta m-am luptat cu o raceala, sau ce-o fi fost, care mi-a dat mari dureri de cap. Partea buna este ca Andrei nu da semne ca ar fi prins si el ceva.
Despre controlul de la Cluj, nimic interesant, aceleasi chestii: copilul este bine dezvoltat (fara sa ma intrebe de kg sau inaltime), stare generala buna. Astept analizele la sange, scaun si urina nu am reusit sa recoltez, dar zicea dr ca nu este neaparat nevoie.
Bineinteles ca decum am ajuns la cluj, al meu copil s-a umplut de pete rosii pe picioare. Efectiv nu-mi dau seama de la ce, probabil de la mediu/ apa?????????.
Mare grija la alimentatia copilului: fara mezeluri, branza topita sau gama Danone cu coloranti si conservanti etc. Copilul trebuie sa manance: oua, lactate, legume ( in cantitate mai mare), fructe, carne (in cant mai mica). Nu am reusit sa ma plang de faptul ca nu mananca ca a si zis: "copilul stie de cat are nevoie, sa nu imi fac griji daca nu mananca. El isi cunoaste necesarul, stie cat ii trebuie, sa nu-l indop".
Sa-i dau Vigantol pana la 3 ani, iar pentru imunitate nimic. Este normal ca el sa raceasca in aceasta perioada.
Mi-a batut un apropo despre statul acasa pana la 3 ani, dar i-am spus ca vreau sa ma intorc la munca. Sper ca peste o luna sa nu ma bat cu capul de pereti.
Si cireasa de pe tort: "mamica trebuie sa slabeasca!". Mi-a repetat chestia asta de cateva ori, de parca n-as fi inteles, sau n-as sti chestia asta . Nu stiu cum sa fac sa ma ambitionez putin - zic si eu cu o bomboana in gura.
Dana, imi pare rau ca David este bolnavior, sper sa treaca repede.
Monis, frumos spus despre job. Si eu tot stau si ma gandesc ca ar mai fi multe chestii sa-l invat pe Andrei, si poate nu ar fi stricat sa mai stau un pic de timp cu el.
Coque, imi pare rau de urechiusa lui Matei. Eu intotdeauna, la orice semn de intrebare, fug cu Andrei la pediatra. Ajung in 5 minute, si in max 30 minute intru la ea. M-a primit intodeauna, desi uneori imi spunea doar ca copilul nu are nimic. Ea m-a invatat asa: sa ma duc sa-l vada, chiar si numai pentru linistea mea. Este o super pediatra (cand n-a facut fata, m-a trimis mai departe). Tin sa mentionez si faptul ca nu i-am dat niciodata nici o "atentie".
Andrei inca doarme, deci iar ne culcam la miezul noptii.
Sanatate multa puisorilor bolnaviori!
O seara frumoasa sa aveti!
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui cristina_boc Sa-i dau Vigantol pana la 3 ani, Si cireasa de pe tort: "mamica trebuie sa slabeasca!". Mi-a repetat chestia asta de cateva ori, de parca n-as fi inteles, sau n-as sti chestia asta . Nu stiu cum sa fac sa ma ambitionez putin - zic si eu cu o bomboana in gura. |
De ce ti-a spus de Vigantol pana la 3 ani? Te intreb ca si eu stau pe ganduri daca sa intrerup sau nu Vigantolul la 2 ani.
Despre partea a doua, te invit cu noi la clubul de slabit, unde am ramas doua mamici pe baricade si cautam noi adepti.
_
Rares - clipe si zambete
shtephy spune:
citat din mesajul lui ali762000 Am si eu o intrebare: ce jocuri mai jucati cu copilasi vostri? Ca eu am epuizat toate resursele.... de jocurile si jucariile care le avem prin casa s-a saturat. ALI mama lui MIHAI |
Iustin se joaca cu jucarii atata vreme cat nu o face singur . Nici un minut nu sta singur sa se joace.Cuburile de orice fel sunt pe primul loc .Ii place si legoul Stefaniei dar nu prea poate sa imbine piesele ..Ne mai jucam si cu masinute -personaje din Cars ,jucarii muzicale ,carti.Cu Stefi se joaca de-a gradinita ,fac teatru de papusi cu animalutele de plus ,se "deghizeaza " in pirati ,iepuri sau pisici si se alearga prin casa ,se ascund unul de altul ,isi fac cort (trebuie sa cumparam unul neaparat sa scap de intins cearsafuri prin casa ) ,fac mancarica si cafele la bucatarioara lor . Plastilina e iarasi amuzanta pt ei .Plus harjoneli de tot felul
Ramonika spune:
La multi ani NATALIA, TIMI SI GIULIA
monis sunt ok, mi-a mai trecut supararea.
cat despre program redus, du-te in invatamant
eu am fugit de-acolo din cauza salariului si nici nu-mi placea, insa programul e mai lejer, aici n-am ce comenta.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz