Prietene la bine si la greu - 145
Raspunsuri - Pagina 13
laurairina13 spune:
Magda cred ca ar trebui sa ma infiintez si eu la clubul de slabit, stiu ca e cazul si la mine de niscai 6kg in plus macar..dar nu stiu daca sa ma bag. Am observat saptamana trecuta, cum am lasat-o mai moale cu mancatul, 2 zile am avut sanii fleoscaiti rau..cum am mancat mai mult cum is iar mai plini.. Stiam eu ca nu e prea mare legatura intre astea doua.. dar..
Dana, ce faceti? Cum e Davidutul? primeste antibioticul? Amalia la amigdalita a primit antibioticul in vena. Asa e la mangalica.. Ca cica siropelul e zero..
Ramonika, ce mai zici? Totul ok?
LiviaG spune:
salutare!
DA! AM REUSIT SI NOI SA NE INSCRIEM IN CLUBUL CELOR RACITI!
JANISZ E CU MUCI, STARE SUBFEBRILA(37.5), ROSU IN GAT! DOCTORITA NOASTRA NE`A DAT CA RETETA CEAIURI TANTUM VERDE SI DACA FEBRA DEPASESTE 38, NUROFEN, ALTFEL NIMIC, CA IN TREI ZILE II TRECE! SUNT TARE CURIOASA...IMI E TEAMA SA NU II DEA SI mELINDEI...
AZI JANISZ A REUSIT SA MA UIMEASCA, A ZIS O PROPOZITIE CORECT SI COMPLET IN MAGHIARA, IAR TATI S`A UMFLAT TOT IN PENE, CA VB BINE IN UNGURESTE SI IN ROMANESTE INCA SE CHINUIE SA LEGE DOUA TREI CUVINTE...
VA LAS, CA MI SE ARDE MANCAREA PE FOC....
PUPUEZ TOTI FULGUSORII BOLNAVIORI, UREZ LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI....SI SPER SA AM TIMP SA MAI REVIN, POATE SI CU POZE DE DUMINICA DE LA SERBAREA PRIMEI LUNI CU MELI
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 ehe o punem de o chermeza ???ca suntem cam multe online Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011) Firefly's shop BLOGUL MEU |
Da ! Ca tot n-am chef de nimic ...
Chiar ,ce de posturi in acelasi timp
Ce fac copiii?
Ramonika spune:
azi am fost pe la birou sa mai invat una-alta, am stat plecata vreo 5 ore de acasa si mi s-a facut un dor de Sandra de am pupacit-o de-am albit-o cand am ajuns. in schimb vad ca nu doarme fara mine, adica fara si a adormit abia acum . d-apoi cand voi merge la munca, aproape 10 ore plecata de acasa, cred ca imi va fi greu, mai ales la inceput...
parca o iubesc mai mult de cand am pierdut sarcina, imi dau seama ce pretioasa e si incer sa vad partea plina a paharului, bine ca nu am pierdut sarcina din prima, cred ca e mult mai demoralizant. asa macar o am pe Sandra si daca o fi sa nu mai putem face alt copil, macar exista ea, e super ok si cu unul.
cu slabitul ce sa zic, dupa ce n-am mancat mai nik in ziua fatidica aveam 53 kile pe cantar (la 1,70m) de m-au intrebat azi niste colegi care nu ma mai vazusera de mult daca nu-s bolnava.
cand era mai grasa ma intrebau daca-s gravida, acum daca-s bolnava, nicicum nu-i bine.
vad ca multi fulgusori sunt bolnavi, le urez insanatosire grabnica.
ali si Sandra s-a plictisit de toate jucariile, nu stiu ce sa mai fac cu ea. cand era cald si stateam si cate 3 ore pe afara altfel trecea ziua, acum... tre sa mai investim in jucarii noi, desi probabil se va plictisi si de ele... si de-abia vine iarna, pana prin aprilie ce ne facem...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
raluci_b spune:
Sa ne traiti sarbatoritii de azi, LA MULTI ANI Natalia, Timi, Giuli sa fiti sanatosi
Licu, lasa slabitul deocamdata, sau ce poti sa faci este sa-ti ordonezi mesele si sa vezi ca deja vor fi rezultate
Ramonik ma bucur ca esti mai bine
Monis m-a uns pe suflet postarea ta. Din fericire eu nu stau, adik am cateva treburi casnice in rest muncesc pt firma noastra, ceea ce este bine, ca nu mi se atrofiaza creierul, dar sa stii ca uneori imi lipseste actiunea de la birou, unde aveam colegi bla bla
Coque imi pare nespus de rau de evolutia bolii la voi, ma bucur insa ca ai colegi intelegatori. Sanatate multa va doresc
Licu la noi se poatra picaturile de ureche Otipax, la remus s-a vazut imediat ameliorarea durerii
Bravo Janisz
Crtistina ma bucur ca ai scapat de raceala si ca puiul nu s-a molipsit
Fu bine azi la teatru, s-a speriat doar de scolarii din spate care tipau si evident astia mici au izbucnit in plans, dar le-a trecut repede si evident la intoarcere a adormit in autobuz.
Mi-a zis de la gradi ca zice ca-l cheama Mus. si acum pe seara l-am intrebat si a zis "Mus"
Asa ca dau eu de baut pt asta, la fetele cu lapte-n tzatze niste ceai de fenicul anason chimen si bere fara alcool. Restul primiti vin facut in batatura, fiert cu zahar, scortisoara si mar
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 35+cu
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Magda cred ca ar trebui sa ma infiintez si eu la clubul de slabit, stiu ca e cazul si la mine de niscai 6kg in plus macar..dar nu stiu daca sa ma bag. Am observat saptamana trecuta, cum am lasat-o mai moale cu mancatul, 2 zile am avut sanii fleoscaiti rau..cum am mancat mai mult cum is iar mai plini.. Stiam eu ca nu e prea mare legatura intre astea doua.. dar.. |
Eu zic ca e cam devreme, clubul este pentru mamicile care au un an de la nastere. Pentru tine alaptarea este acum foarte importanta, nu te mai gandi la kg in plus, este mult prea devreme !
_
Rares - clipe si zambete
laurairina13 spune:
Stephy, cupii fac binisor, Amalia bantuie prin casa, Daguci(asa ii zice mandra lui frate'su) doarme la caldurica.
De cateva zile, sa fie vreo saptamana, Amalia parca incepe incetisor sa rupa cateva silabe din cuvinte, uneori..cand are chef. Drept urmare stie cum il cheama pe fratesu, pe unchi, matusa, are cateva cuvinte codificate pt diverse obiecte/actiuni. Spre ex la masina de spalat zice lilipi( cu i din a), ne-o arata si prin pliante si reviste si tot zice 'lilipi'.
Ramonika, deci te pregatesti de scarbici.bbrrrr
Raluci, Magda, mesele imi sunt ordonate, iau mic dejun, pranz si cina, ma oftic ca mai fur gustari intre..Gustari care sunt dulci bineinteles De fapt, fara dulce intr-o zi is ca drogatu fara droguri Aici trebuie sa lucrez de fapt, fara dulce si multi carbohidrati. Ca in rest mancare mancare nu prea infulec multa. Seara dupa 6-7 nu mai mananc, iau mar/banana cel mult.
monis5 spune:
tocmai ce vroiam sa zic atunci cand am plecat de la birou ca iar e pauza, nimeni pe aici, dar iata
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)