Prietene la bine si la greu - 145
Raspunsuri - Pagina 11
smaranditza spune:
Monis, ma intrebai de Colargol. Teodora a bifat azi a 5-a zi de Colargol. I-am spus pediatrei ca spre dimineata (pe la 4-5 asa...) o aud cum ii haraie nasucul, ca si cum ar si muci uscati (de la atata Colargol probabil). Asa ca, mi-a mai dat ceva pt muci: Tantum Protect. Cica de mainie sa lasam Colargolul si sa trecem pe asta.
Acum, cand am citit ce a scris Coque, brrrrrrrr, ma ia cu transpiratii pe sira spinarii. Daca nici maine nu trec mucii astia, o sun pe dr. neonatolog sa o vada, ca nu mai rezist asa.
Despre serviciu versus stat acasa mai mult decat cei 2 ani "regulamentari", parerea mea - neceruta este: acolo unde situatia financiara e cat de cat stabila (se poate trai dintr-un singur salar), cel mai mare bine care i se face copilului (dupa alaptare) este sa o aiba pe mama langa el cat mai mult timp. PAM-PAM! (dezvolt si ma explic daca este nevoie )
So, daca nu va mutati la casa, tin pumnii sa iei cea mai buna decizie - fie ea si pt un job part time.
RamoX, ce vorbaret e soricelul tau! Cred ca esti tare mandra de el. Timi abia a inceput sa turuie cuvinte si cateva propozitii scurte si suntem topiti amandoi dupa el. Oricum, asa cum spuneai mai demult ca soricelul a reprodus textul unui cantecel cantat de tine cu nu stiu cate luni in urma - am experimentat si noi chestia asta zilele trecute. Daca luni de zile la rand doar i-am exlicat si povestit din carti (parandu-mi-se de multe ori ca nici nu e atent sau ca degeaba vorbesc...), acum sunt muta de bucurie si uimire cand il vad cum arata el cu degetelul si spune o droaie de cuvinte. Fantastic cat de multe informatii poate inmagazina creierasul ala mic.
Spre ex, azi m-a lasat paf cand mi-a aratat vulpea in carte si a zis: vupea papa ga-ga (gasca). Sau alt ex: a vazut niste partituri, si i-am spus in treacat ca alea sunt note si oamenii canta cantecele dupa note. Peste vreo cateva zile vede din nou partiturile si spune: note - la,la,la. Pfooooaiii, am crezut ca i se roade pielea pe obraz de la atatea pupaturi.
Si mai opriti-ma din cra-cra-uri, va rog.
Ma duc sa imi pregatesc ingredientele pt tort, ca dimineata sa il si fac la prima ora.
Noapte buna si MULTA SANATATE la toti puiutii bolnaviori.
Edit: M-am intors din drum, ca am uitat sa scriu bilantul de 2 ani: 90 cm si 14 kg.
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
many_bani spune:
LA MULTI ANI PRINTESELOR NATALIA OANA SI GIULIA-MARIA SI NAZDRAVANULUI TIMOTEI
Dragii mei multa sanatate si fericire alaturi de parintii si fratiorii (Timi) vostrii.
many_bani spune:
Ramona referitor la problema ta, eu stiu dar nu sunt 100% ca in caz de reorganizare, concediere colectiva, se pot disponibiliza si femeile intoarse din CCC. Sper sa nu fie cazul tau, bafta
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Ramona referitor la problema ta, eu stiu dar nu sunt 100% ca in caz de reorganizare, concediere colectiva, se pot disponibiliza si femeile intoarse din CCC. Sper sa nu fie cazul tau, bafta mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Din pacate asa este, m-am interesat si la ITM , s-ar putea sa aflu azi ceva, Doamne ajuta!
laurairina13 spune:
Neata si
La multi ani copilasilor sarbatoriti:
Giulia
Natalia
Timi
Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
Coque, mi s-a facut parul maciuca citindu-te. Si Dragos acum cand am fost la urgente mi-a zis ca are otita medie nesupurata. Mi-a dat sa ii pun otocalm in urechiuse de 2 ori pe zi, dar otocalmul ala are picaturile groase rau. Ieri la baita am vazut ca are unul din orificiile urechii infundat, sunt sigura ca e otocalmul ala care nefiind lichid a ramas la intrare in urechiusa. Oricat m-am chinuit tot nu am putut curata urechiusa..Oare ce sa fac? Tare imi e frica sa ramana asa cu urechea, daca Doamne fereste pateste ceva.
I-ai pus si tu lui Matei otocalm??
Off, vad ca numai si numai copilasi bolnaviori avem.. Apai Amalia a trecut usor peste raceala acum, doar muci aspirati cu batista bebelusului, dar cand o mai merge si la gradinita..atunci sa ma tin..
Mai..tot tin sa zic de Laura Andreea, am vb cu ea mai demult, a zis ca nu mai intra pe forum din lipsa de timp, de la munci nu mai are acces pe net la forum, iar de acasa ioca timp. Ii e dor de toate si va pupa! Iar azi sigur o sarbatoreste pe buburuza ei frumoasa!!
monis5 spune:
neata
Flori ti-au venit cremele?
Shteph nu cobesc deloc, doar ca asa se putea intelege ce ai scris tu
Raluci&Smara&Coque + Dozz (ca si pe ea o doare asta cu jobul...)
mda, super treaba sa mai poti sta acasa cu micul plodel, macar pana la 3 ani. Desi eu vad solutia cea mai buna un job part-time sau macar unul care sa-ti permita sa ajungi acasa la un 3-4 dupa amiaza, nu la 6-7-8 . Pe de alta parte nici statul doar acasa nu e de lepadat, iar pentru copil cred si eu ca e varianta optima. In schimb trebuie sa poti fi mereu pe metereze, sa nu ajungi sa te simti inutil, sa nu ajungi la angoasa ca ti-ai lasat jobul si cum o sa te descurci fara el, cum o sa-ti gasesti altul peste cativa ani, sa nu te dilesti facand ordine, spaland vase si rufe toata ziua etc.
Raluci asteptam cronica de la teatru
Madga&Shteph spor la runda 2 de dintisori
Ramona cred ca-ti rupe inima Soricelul cu 'hai mami a baiat' . Spor la treburi. Ia zi, ce-ai facut cu serviciul?
Coque imi pare rau ca a evoluat asa de aiurea otita aia... Vrei contactul homeopatului sa mergi cu Matei?
Smara asa stiam si eu, de 3 zile de Colargol, nu mai mult. Felicitari pentru Timi vorbaret
Licurici nu stiu ce sa zic cu urechea lui Dragos. Dar lasand asta la o parte, nu e musai ca orice copil sa evolueze din muci in otite. Depinde mult de la unul la altul dupa cum bine stim. Multumim de stirile despre Laura Andreea, mie una mi-e f dor de ea.
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
strumfy_12 spune:
Neatza!!!
La multi ani Natalia Oana!!!
La multi ani Timotei!!!
La multi ani Giulia-Maria!!!
Sanatate multa tuturor puiutilor bolnavi...si putere mamicilor
Noi suntem bine ...dar Andra e intr-o perioada maraita si abia ii fac fata...sper sa scapam repede de toane.
Va pupik pe toate!!!
Mami fericita de strumfita si 24+ cu Motzata