Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Olga, si eu tip din ce in ce mai des
Ma irita faptul ca zilele parca sunt din ce in ce mai scurte, iar Pisilinca parca vrea sa imi faca in ciuda nu stiu cum.
De exemplu, ieri, toata dupa-masa a "spinzurat" de mine, nimic nu vroia sa faca de capul ei, nu avea nici o initiativa, nimic, nimic! Numai sa o tin in brate sau sa vin eu cu idei de joaca, desi se plictisea urgent de fiecare idee in parte.
Zic bine, asa nu o scoatem la capat, hai in supermarket, ea se uita la jucarii, Mosului poate ii mai vin idei...
Intii am tras de Motan sa faca ochi, sa manince mai repede sandvisul, sa...sa....
Dupa care, hai sa imbrac plodu. Care BRUSC avea ooooo muuuuultimeeeeee de treaba de facut: de aranjat niste piese de la un jos, de pictat, de colorat, de redescoperit surprizele de prin oua kinder si tot asa.
Desigur ca nu m-a bagat in seama sa stea la imbracat decit dupa ce am urlat...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Cam greu lunea !!

Pisigri, si Ada are exact acelasi ritual cand e vorba de iesit afara doar ca ea cedeaza repede daca ii spun sa se joace linistita ca noi plecam in oras, imedoat vine si ea sa o imbracam apoi insa isi aminteste sa-si ia o jucarie afara cu ea (un must have) dupa ce e gata imbracata si evident ca nu se poate hotara ce jucarie sa fie

Ieri si-a facut de cap Ada, deh, doar a fost wkd :nu a dormit la pranz, a mancat doar ciorba la pranz si apoi in mare tampenii printre care un ou Kinder intreg (in premiera , pana acum nu o atragea decat surpriza) , nuga, biscuiti, si a avut energie non stop, am si filmat-o cum dansa si topaia strigand : vecina nu doarme ! noroc ca vecina e o draguta care ne tot spune ca parca nici nu avem copil ca nu se aude galagie deloc

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Hai sa invioram atmosfera.

1. Cafea
2. Noua tocanita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Hai sa invioram atmosfera.

1. Cafea
2. Noua tocanita

Multam fain de *cafeaua!

Aseara tot in contratimp ne-am miscat: am ajuns la Kaufland la ora 7 fix; adica fix cind se inchide; ne-au lasat totusi, sa intram; la spatiul de joaca am ajuns la 7.30, tamas cind stringeau jucariile; ne-au lasat, totusi dar maxim 10 minute, spre marea suparare a lul Ian; asa ca, musai. azi tre' sa ma urnesc din nou sa dam o raita!

Cui ii veni rindul la tocana?
Stiu ca si-au exprimat dorinta: Ilinca, Pisik si Olga.

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tufete,
o saptamana minunata va doresc si insanatosire grabnica bolnaviorilor!

las si eu...iar tocana nr 3 ...astept sa vad la ce nume v-ati oprit

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Monn, ce ai facut cu Cristi? Ati ramas amindoi acasa? Ma bucur ca febra lui e la cote joase.

Olga cum esti cu burta?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

GAZA

Mie imi aduce a "scolaritza ghidusa"
"Scolarita" pentru ca, pe linga trasaturi si fizic care sint...tinere, la Gaza privirea, expresia fetei intreaga denota tinerete, prospetime.
Tot "scolarita" pentru felul in care "se joaca" cu Gaza dar si cu ea sau cu ceilalti. Usurinta si naturaletea cu care isi gestioneza relatiile ma fac sa ma gindesc la "jocul cu ceilalti", in sensul ca ia totul cu firescul si naturaletea caracteristice jocului.
Si "ghidusa" pentru ca ochii ei imi par...neastimparati. La fel si zimbetul.
Cred ca este o persoana careia ii place sa fie de folos celorlati si isi trateaza cu seriozitate aceast rol de "stilp" pentru altii.
Imi place pentru ca imi pare o persoana discreta, deloc ostentativa.
Imi pare rau ca nu mai este foarte activa pe forum; imi placeau postarile ei.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Merci pt raspunsurile la intrebarea mea referitor la "familie". Io simt ca, de cind am dragoana, e o "chemare a pamintului natal". Nu-s cum sa descriu mai bine ca sa intelegeti exact, e dorinta mea ca Izia sa cunoasca si sa experimenteze viata in ro, si, in acelasi timp, eu retraiesc, datorita ei, momente savuroase din copilarie, care, evident, s-au petrecut in ro. De-asta simt nevoia sa merg mai des, sa petrec mai mult timp cu familia (si inainte am avut relatii destul de strinse cu familia cind mergeam in ro, dar acum chiar string tot neamul care mai este ). Evident ca vreau si ca ea sa profite de bunicii din ro (si viceversa), care sint in virsta si, din pacate, cum durata de viata in ro e mai mica decit in fr, statistic vorbind, e, pe undeva, normal sa fie o prioritate... desi de fiecare data revin din ro cu niste nervi cit casa deh, ai mei fiind si in virsta si uitind ce inseamna copil mic, fac numai traznai si trebuie sa stau eu cu okii si pe ei si pe fie-mea

Mergi la inceput

Dezi tura asta tocam numa' 3 fete? Ca asa ramasese parca, mai putine si mai repede...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Floric, am o prietena cu un ghiocel care e purtator de stafilococ auriu. NU ai ce tratament sda ii dai, cica, daca e doar purtator. Doar cand o avea imunitatea mai scazuta sa fii atenta sisa il aiin vedere.

Aha. Multumesc. Maine merg la medic si vad ce zice. Chiar a specificat tanti de la laborator, ca ”e prezent”, nu activ...sau nu stiu exact exprimare ca mie mi s-a parut cam acelasi lucru, adica e prezent dar nu face nimic (in mintea mea a fost pai cum daca e prezent nu face nimic)

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput