Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***
Raspunsuri - Pagina 10
Pisik06 spune:
Neatza!
OLGA, 
. Mie imi era rusine sa mai aduc asta in discutie, ca prea mult m-am plans, dar sa stii ca si eu tip zilnic si ma enervez. Aseara am fost la Leroy Merlin si eu am plecat de acolo pe jos pana in bulevard de nervi si draci si ca sa nu o pocnesc. Daca nu mi-era frica de caini mergeam pana acasa, ca nu mai aveam mult. La noi e scandal din orice. Pt imbracat, pt dezbracat, pt "nu e voie" (nu si nu e voie au efect zero), inclusiv la chestii periculoase a inceput sa faca invers, desi pana acum intelegea. Mama zice (si socrii mei sustin teoria) ca mi-a prins punctul slab, ca ma enervez, si apasa pedala mai tare. Problema e ca ea nu reactioneaza nici la tipat nici la nimic, mai rau face si nici dupa nu ii pasa. Intreaba obsesiv "nu esti supalata?", dar mie imi suna a gluma, a joaca, ca atunci cand incerc sa ii explic de ce sunt suparata rade si repeta intruna
. Stiu ca o sa imi iau oprobiul public si o lada de rosii in cap, dar sa stiti ca ma gandeam sa apelez la un psiholog gen "nanny" aia, pt ca sincer eu nu mai fac fata.
Plang si ma enervez in fiecare zi, de cateva ori pe zi. Na, ca am zis-o. Nu vreau compasiune, pt ca deja cred ca v-am innebunit cu plangerile mele, tocmai de aia nici nu m-am mai exprimat.
In ceea ce te priveste OLGA, cred ca e f important sa te menajezi, macar de dragul lui bebe. Stiu cum e sa te doar aburta si sa stea pietroi si nu e placut deloc. Te pup si poate ne vedem zilele astea sa faca picii schimb de istericale![]()
Hai, fetele, dati drumul la tocana![]()
Mami de minune mica
Floric spune:
Acum intru oficial caci mai devreme am zis sa nu pierd din vedere (mai degraba din gand) ce am vrut sa spun.
Buna dimineata si pe aceasta cale.
Am centralizat toate caracterizarile, insa trebuia sa fie ceva care sa ma nerveze. Nu gasesc caracterizarea Ilincai despre Anaan. Va dati seama ce gafa am facut. Ca sa nu fac munca de Sisif rog pe una din ele care mai are caracterizarea salvata cumva, pe undeva, sa mai posteze o data. Daca nu, sa imi dea de stire si imi bag un bat undeva
si caut din cap 358 incole pan ain ziua de azi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Floric spune:
Deci...grupa 3 contine niste caprioare numa bune de lasat sec cu ele
ILINCA, SIMONAPRO, OLISHKA, PISIK, DYANA.
Spor.
Poze Raru
Poze noi
novus spune:
Floric, multumesc pt centralizator, nu cred ca am apucat sa spun 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Pisik tie un mare 
sa-ti treaca nervii
! te sun mai incolo si ma desfasor ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Pisik sa stii ca nici Ian nu ma...asculta. "Nu e voie" e, de fiecare data, motiv de amuzament; ride de se prapadeste, persistind in activitatea generatoare de "nu". Eu inca procedez ca sin cind era mic: incerc sa-i distrag atentia DAR ii si explic DE FIECERE DATA IN ZADAR de ce nu e voie de ce "nu"-ul e nu.
Sa stii ca si eu ma enervez -uneori, simt ca turb!!!- dar nu ma manifest de fata cu el decit arareori; si asta pentru ca am inradacinat in minte ca eu sint mare si el mic, ca eu ma pot controla, ca el nu stie ce face -sau ma rog, stie dar nu constientizeaza pericolele sau urmarile cu potential negativ- intr-un cuvint ca eu sint Gaina si el Puiul si ca e dreptul lui sa beneficieze de ce e mai bun in mine; inclusiv de rabdarea. DAR,asa cum am mai spus, sint intr-un moment in care simt ca mi-am epuizat toate resursele de "mama buna", ca sint la capatul puterilor, ca vreau altceva; copilul nu are nici o vina dar, ca sa nu o iau pe ulei, am devenit mai...nepasatoare; il las la tv, de exemplu si eu...frec menta. Sper si ma rog sa fie o etapa pasagera ca, altfel, nu-i a buna
Oricum, de cind am intrat pe panta unui miserupism asumat, nu ma mai simt asa secatuita si, din nou, activitatile in care ma implic cu Ian sint insotite de entuziasm. 
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Bianca2503 spune:
Io am o metoda, care nu stiu cat de buna este dar macar functioneaza. La fiecare criza ii spun ca nu il inteleg daca plange si se smiorcaie. Se linisteste usurel si imi spune ce vrea.
daca e ceva ce nu se poate si insista, clar icepe si plange si urla. Atunci ii spun ca eu nu vorbesc cu el cand e suparat, ca nu inteleg nimic. si eu am treaba si sunt suparata si daca vrea sa faca acel lucru nu are decat sa il fac, io plec ca am treaba si ma duc sa fac nun-stiu-ce. Si ma ridic si plec. Si apoi vine dupa mine ca rea cu mine, sa nu il las singur si bla bla.
Atunci revenim la discutie vrei cu mine/faci ca mine sau cum vrei tu si io plec. Bineinteles ca alege ce vreau eu.
dar mi se pare foarte important sa nu ma enervez ca sa urlu la el, dar sa fiu ferma. Si functioneaza. Pe scurt e pertea cu dat ignore in anumite situatii. Iar ignore este si un fel de pedeapsa pentru atunci cand ma bate.
Chiar daca au trecut 5 minute de cand m-a batut si vrea sa facem ceva impreuna, eu tot nu vorbesc cu el si ii spun ca sunt suparata ca m-a batut si pana nu isi cere scuze nu ma joc cu el. Asa ca ma ia in brate si ma pupa si ne-am impacat.
Chestiile astea se repeta, iar cum repetitia e mama invataturii sper ca intr-un viitor sa si priceapa ce zic io.
Floric spune:
Asa, acu sa va spun care pe cine a filtrat:
Anaan: Novus, Dodo, Anamariame, Ina, Bianca, Pisigri, Monnvas, Gianina, Gaza, Anca, Floric.
Bianca2503: ANA-MARIA,NOVUS,DODO,INA, MONNVAS, ANAAN, GIANINA,
PISIGRI, GAZA, ANCA, floric
Monnvas: ANAMARIAME, NOVUS, DODO-PUI,INAPREDA, BIANCA, PISIGRI, ANCA, GIANINA, GAZA, ANAAN, Floric
NOVUS: DODO, ANAMARIAME, BIANCA, INAPREDA, MONNVAS, ANAAN, PISIGRI, GAZA, GIANINA, Floric
simplyana_m: BIANCA,INAPREDA, DODO-PUI, ANAMARIAME, Monnvas, Pisigri, Gaza, Anca, Floric, Gianina, Anaan, Chatonel, Bianca, Novus
anca_nicolae: Biana, gianina, Anaan, Anca, Gaza, Pisigri,
Monnvas, inapreda, Dodo, anamaria, novus, Floric
Pisik06: NOVUS, INAPREDA, DODO, ANAMARIAME, BIANCA, MONNVAS,
GAZA, ANAAN, GIANINA, FLORIC, PISIGRI, ANCA,
pisigri: DODO, INAPREDA, NOVUS, BIANCA, ANAMARIAME, Anaan, Monnvas, Gaza, Anca, Gianina, floric
inapreda: GAZA, PISICIIGRI, MONNVAS, ANAAN, NOVUS, ANAMARIAME
BIANCA, GIANINA, ANCA, Floric
REVIN
Poze Raru
Poze noi
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Io am o metoda, care nu stiu cat de buna este dar macar functioneaza. La fiecare criza ii spun ca nu il inteleg daca plange si se smiorcaie. Se linisteste usurel si imi spune ce vrea. |
Asa procedez si eu...iar daca insista si tipa si da cu pumnul si Urla

A incercat si pe strada sa tipe ca vrea...aiurea...i-am dat drumul i-am spus ca n-are decat sa mearga ca eu am alta treaba...daca e cazul(si locul e unul de joaca si nu un magazin) ii si spun ca atunci cand am timp vom merge....iar in magazin intreaba intai daca "ai bani?" cat o tin plamanii de tare.Si mereu a venit si m-a luat de mana si am continuat drumul.
Nervi tari si nu-i lasati sa va gaseasca toate punctele slabe

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
bebe_shtrumf spune:
Buna dimi!(inca e ,da?)
Aseara Ari a adormit de la 19.01 pana dimi la 6.20 cand a sunat desteptatorul si a zis: "uau apte a bobon!"
caci ieri exact cand s-o culc, am primti niste musafiri ce s-au anuntat pe ultima clipa, deci iar Fumoasa adormita, pisici, fifi si etc.(noi credeam ca o ia somnul al calc, insa ea era oki si ureki).
apoi ne-am uitat pe un site de jucarii de jucarii punct ro si chair isi alegea ce sa-i iau, imi arata care papusika, insa mi-a promis ca papa tot la graid si chiar face si nani a ghita, deci...santaj totalmente.
azi il serbam pe bunicul, adika taica-miu, ca e nascut de lasatul secului, deci se urmeaza o sapt cu "a mosani" si dulcegarii.
dau de baut, da? dar dupa-amiaza,a cum concentrati-va la birouase
nici Ariana nu asculta , mai a es cu noi, mai ales cu tac-su care cedeaza in secunda 2, insa vineri a vrut Aba-BAzada, si i-am spus ca nu merge netul, a plans oleaka, si a fost un exercitiu bun de intelegere, caci se stie ca prinde figurina dc cedam o data, cedam mereu, si apoii ce fac cand chiar nu merge netul, n-am timp, n-am bani sau cum sa-i satisfac plodului poftele. Si apoi s-a conformat c-a rasfoit toate cartile, inttreba ce si cum, colora in legea ei, si bineinteles a dat drumul la oglinda aia cantatoare, care face un zgomot de ma reseteaza, insa o mai suport sezonul asta
au prins ei slabiciunea noastra si d-aia...
o zi faina mamicilor
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009