Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***
Raspunsuri - Pagina 11
Pisik06 spune:
BIANCA, si eu ii spun ca nu o inteleg cand urla, dar la noi e urlet si miorlaiala din orice. Si nu intelege ca nu o inteleg, decat f rar. Ce-i drept, eu nici nu pot ramane asa calma, o sa fac exercitii in sensul asta, ca deja nu se mai poate
A, vedeti ca eu la 12 plec la un curs toata ziua. asa ca diseara sa am ce citi, da?![]()
Mami de minune mica
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 BIANCA, si eu ii spun ca nu o inteleg cand urla, dar la noi e urlet si miorlaiala din orice. Si nu intelege ca nu o inteleg, decat f rar. Ce-i drept, eu nici nu pot ramane asa calma, o sa fac exercitii in sensul asta, ca deja nu se mai poate A, vedeti ca eu la 12 plec la un curs toata ziua. asa ca diseara sa am ce citi, da? Mami de minune mica |
Pai ideeea e sa nu mai stai la discutii cu ea.
Eu am observat ca de fiecare data cand explicat mai mult, mai rau facea. Acum nu stiu cum sunteti voi dar am observat ca la noi numerge cu lalaiala. Ori e alba, ori e neagra.
nu iti imagina ca doar voi aveti show-uri. E ceva normal pana la urma. ideea e sa nu te mai ambalezi atat de fiecare data.
Floric spune:
simonapro:Novus, Dodo, Inapreda, Bianca, Anamariame, Anaan, Gaza, Pisigri, Anca, Gianina, Monvas, Floric.
anamariame:BIANCA, Inapreda, Dodo, Novus, Anca, Gaza, Pisigri,
Anaan, Monnvas
Gaza22: Novus, Anamariame, Ina, Dodo-pui, Bianca
Gianina34:monnvas, anca, pisigri, bianca, dodo, novus, inapreda
adisirazvan: Novus
dyana27: Anaan, Gaza, Floric, Pisigri, Anca, Monn, Gianina, Novus, Dodo, Inapreda, Anamaria, Bianca
olishka:FLORIC, ANAAN, MONNVAS, PISIGRI, GIANINA, GAZA, ANCA, DODO, BIANCA, ANAMARIAME, INAPREDA, NOVUS
Ilinca_M.: FLORIC, PISIGRI, MONNVAS, GIANINA, GAZA, Anca, BIANCA, INAPREDA, DODO-PUI, ANAMARIAME, NOVUS, Anaan
DODOPUI: BIANCA, INAPREDA, ANAMARIAM, NOVUS, Monnvas, Anaan, Gianina, Pisigri, Anca, Gaza, Floric
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Monnvas spune:
Floricule, facusi o munca... de Sisif ![]()
Dar te-ai ratat taman pe tine. Ca ai participat si la tocanitza nr 2, adica pe mine stiu sigur ca m-ai "zugravit".
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric simonapro:Novus, Dodo, Inapreda, Bianca, Anamariame, Anaan, Gaza, Pisigri, Anca, Gianina, Monvas. anamariame:BIANCA, Inapreda, Dodo, Novus, Anca, Gaza, Pisigri, Anaan, Monnvas Gaza22: Novus, Anamariame, Ina, Dodo-pui, Bianca Floric:BIANCA, INAPREDA, Anamaria, DODO, NOVUS Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Mai, sa stiti ca si la noi am observat ca daca ma lalai, ma lalai degeaba. Asa ca: vrea sa faca scandal, sa faca! Il iau in brate (daca ma lasa), ii explic ca stiu ca nu vrea aia-aia-aia, dar asa trebuie/nu se poate ce vrea el. De obicei nu dureaza mai mult de 10 min circul.
Si mai e sensibil la o chestie. La supararea mea. Pedeapsa cea mai mare e sa nu rad. Cand m-a pocnit - v-am zis ca a rupt o matura in capul meu - m-a busit plansul, imediat s-a cumintit. Dupa aia a mai facut o tampenie, am ridicat un pic vocea, iar s-a potolit.
Nush, de la o vreme e destul de cumintel. Avem si noi miorlaieli, dar mi se pare ca-s mai mult de "mood" decat de ambatz si de vointa. Adica se trezeste cu curu-n sus si nu-i intru in voie nicicum. Nu ca vrea el musai x sau y.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Bianca2503 spune:
Monn, ce faceti?
Vroiam sa va zic ca noi am scapat de tuse. Pe langa Humex si Aerius i-am dat niste tincturi: Maces, Lemn Cainesc si Cimbrisor.
Pentru ca sunt cu alcool si foarte tari la gust ii puneam in siropurile sus mentionate.
Nu stiu daca s-a facut bine de la siropuri sau daca au avut si astea un efect, dar rau nu i-au facut.
Oricum la noi grinTuss-ul nu are efect (si nici ala de iedera, am uitat cum se cheama, parca Prospan).
acum trebuie sa ne apucam de un sirop de cresterea imunitatii-cia. se cheama Viusid! Vad ca nu prea ii place la gust. Stiti ceva de el?
Gianina34 spune:
buna dimineata,
vrea, vreau, vreau cafea
vineri seara, in timp ce-i pregateam masa a vomitat prima oara, apoi in timpul mesei, apoi dupa inca vre-o ora a mai tras o tura
cum ii dadeam apa se bea, cum vomita
; imi repeta ca o doare gatul dar era doar senzatia de arsura specifica refluxului, starnit si asta desigur
desigur ca a inceput sa faca si febra, ne-am distrat pe la 38.4; scadea dupa nurofen/paracetamol iar la 6 ore era iarasi la loc
sambata dimineata am inceput-o in forta, dupa ce i-am scazut temperatura, desigur
, mi-a spus ca vrea sa manance paine cu cascaval, nu tot ce-i pregatisem ei asa ca aia a fost, apoi, ca tot eram cu nesvii intansi la maxim de griji, am plecat la teatru, ca niste tufete care se respecta, imbratata frumos in okitza, cu flori pentru actori
dupa, am ajuns si la dr care dupa ce a examinat-o pe toate partile (aici incepuse sase infierbate bine dar in maomentul cand i-au luat temperatura deja era putin mai "racoroasa" si atarata doar 38.8) am primit doar debridat si biotics (ca nici kk nu reusea sa faca
) pe langa antitermice si cu lista de analize pe care sa le facem daca nu tinem sub control temperatura in urmatoarele 24h; ne-a descris toate posibilele continuari ale simptomelor prezentate si am plecat acasa rugandu-ma in gand sa evoluam doar spre o enterocolita
seara desigur ca iarasi s-a incins dar se pare ca a fost ultimul puseu (sper) ca de atunci nu a mai facut febra, nu a mai vomitat (a reusit sa faca kk)
ieri, am fost iarasi la teatru , astazi suntem la gradi cu medicamentele in rucsac, cu indicatiile de regim si sper din tot sufletul sa... treaca doar cu atat
in rest, toate bune si frumoase![]()
PS: olguta-nu cred ca-i bine sa te tunzi acum asa cum vrei pentru ca, la cum te stiu eu exigenta, intr- saptamama te vei plange de mama-focului ca tare ti s-a umflat fata (pentru ca / chiar te vei rotunji la fata si tunsoarea aia va accentua aces lucru)
tu oricum esti si vei fi o frumoasa insa recomandarea era mai mult pentru sufletul tau, ca pentru noi ramai alba ca zapad
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate
Floric spune:
Monnvas, da, taman pe mine nu m-am pus. Deh...defect personal sa ”nu ma bag in seama” si acel mesaj l-am trmis din greseala ca nu era terminat.
Hai sa completez acum
Floric: MONNVAS, ANAAN, GAZA, PISIGRI, GIANINA, ANCA, Inapreda, Bianca, Novus, Dodo, Anamaria
Poze Raru
Poze noi
Floric spune:
Am scapat ceva? Daca nu se regaseste cineva pe lisata cuiva va rog sa ma trageti de atentie.
fetelor, sa continui un pic oful cu baiatul de care v-am povestit vineri ca eram bagaj de nervi. Azi a venit si acum coelga mea vb cu el, despre ce s-a intamplat. Si desi d-na de la persoanal a sustinut cu tarie ca el si-a dat demisia (eu si coelga eram oarecum reticente dar in fien a trebuit sa o credeem pe cuvinat)...acum l-am intrebat daca si-a dat demisia. evifent, el a intrebat CE E AIA??? (adica, sa ma intelegeti nivelul lui e si usor redus dar te intelegi cu el destul de bine)...am explicat ce si cum si raspunsul lui a fost ”Am scris si semnat o harte pe care mi-a zis-o (dictat-o) d-na”...
Adica, el practic a scris demisia fara sa stie exact de ce a facut-o doar pt ca este om al strazii, cu multe probleme mintale, si sexuale. Cand cei de la firma au aflat de problemelui lui din lipsa de toleranta, acceptare si cunoastere l-au dat afara.
Parca, Monnvas zicea o data ca in grupul nostru de apropiati exista cate un homosexual dar daca nu stim ne comportam firesc.
Poze Raru
Poze noi