Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***
Raspunsuri - Pagina 8
novus spune:
Aoleu Monnvas, sanatate multa Injinerului !!! 

Pisik, ai fost totala cu Mno-ul, ti-l exemplific eu maine pe viu ![]()
Alexandra, ai contul pe PM
!!
Excursionistele vesele, maine astept sa-mi umflati cardul, contul e si pe mail-ul comun daca nu il aveti in agende deja :)))
Avansul e 100 ron
!
As mai avea cate ceva de zic dar sunt sub asediu !! pa pa pa !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
No
Moni, daca e vorba de ceva ardelenesc, clar tu trebuie sa imi exemplifici, ca ma aleg si cu extra talk pe langa
Mami de minune mica
Monnvas spune:
La mine, mno e o combinatie intre mmmm si no ala ardelenesc.
Stiu ca a avut sustinerea, numai ca io aveam ore si mi-am dat seama ca n-am cand sa le recuperez.
Verbele evidentiale sunt verbele prin care locutorul ia distanta fata de cele spuse, adica citeaza parerea altcuiva fara a-si asuma acea parere. De tipul "(a)pare" (asta e evidential, da' nush cat e de verb de perceptie). Insa distanta pe care o iei presupune o evaluare, evaluarea e inerenta. La alte verbe de perceptie de tipul "vad", sensul lor nu presupune o evaluare.
Zic si eu, ca n-am fost la sustinere.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Mno...adica din ardeleste: "mno, bine atunci!" Anaan, Monn ajutor. Ps: Monn sa stii ca Irina, cunostinta noastra comuna si-a sustinut lucrarea vineri. Una din ideile din lucrare era:"verbele de perceptie evidentiale se disting de celelalte verbe de perceptie prin semantica inerent modala evaluativa" ... Mai fetelor, eu inteleg cuvintele astea separat dar impreuna....greu de tot |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Amu e sub 38. Nu cred ca e rosu-n gat (io nu-mi dau seama daca ma uit) fiindca a mancat. Banuiesc un virus care-si face de cap in burtica.
Oricum, e al doilea episod cu febra 40 de la inceputul gradinitei. Deja 39 nu mi se mai pare "febra mare".
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Aoleu...40! Sper sa fiti bine la noapte. Cauta-l de rosu in gat, de caca, de burta , de masele (chiar! mai trebuie sa mai apara ceva?) de orice...poate reusesti sa actionezi acolo unde trebuie. Stiu ca nu ai nevoie de sfaturi dar asa frica imi e de febra... |
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Amu e sub 38. Nu cred ca e rosu-n gat (io nu-mi dau seama daca ma uit) fiindca a mancat. Banuiesc un virus care-si face de cap in burtica.
Oricum, e al doilea episod cu febra 40 de la inceputul gradinitei. Deja 39 nu mi se mai pare "febra mare".
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Aoleu...40! Sper sa fiti bine la noapte. Cauta-l de rosu in gat, de caca, de burta , de masele (chiar! mai trebuie sa mai apara ceva?) de orice...poate reusesti sa actionezi acolo unde trebuie. Stiu ca nu ai nevoie de sfaturi dar asa frica imi e de febra... |
CRISTIAN (7.03.2009)
olishka spune:
Hai sa-mi termin si eu tema...tare greu mi se pare acest joc, dar e fain caci a mai animat atmosfera.
ANAAN
Sincer, dupa cate lucruri frumoase ati spus despre ea, imi este tare greu sa mai adaug si eu altceva, caci am fost de acord cam cu toate descrierile voastre.
Cred ca Anaan merita premiul de "cea mai iubibila fata" pe buna dreptate
Este pur si simplu minunata 
La inceput nu prea mi-a atras atentia, nu stiu de ce, dar am indragit-o pe loc din prima clipa cand am vazut-o. Vesela, de gasca, cu foarte mult bun simt, inteligenta si ce ma da pe mine pe spate: calmul ei. Aici trebuie sa marturisesc ca tare mi-as dori sa fiu ca ea. De multe ori dupa ce mai tip la David si apoi imi pare rau, imi imaginez ca Ana nu ar face niciodata asa ceva si imi doresc si eu sa fiu macar un sfert la fel de calma ca si ea.
Dupa intalnirea de la Sovata am ramas si eu indragostita
si de-atunci am inceput sa o descapor cu adevarat. Nu o data m-a uimit cu talentul sau narativ. Aici chiar se pricepe 
Cred ca Anaan este genul de om caruia sa-i plangi pe umar si sa-ti impartasesti necazurile si ea cu drag te va asculta si iti va da si un sfat bun la final.
Anaan este armonie si echilibru. Si imi place caci imi transmite si mie aceeasi stare de cate ori ii vad postarile, vorbesc sau ma intalnesc cu ea.
Ma enerveaza caci cuvintele mele sunt seci si nu pot sa o caracterizez exact asa cum mi-as fi dorit.
Un singur lucru ma enerveaza la ea, ca nu-i gasesc defectele
Ba cred ca mi-am amintit unul: ar trebui sa spuna in continuare ce are de spus fara pareri de rau si fara sa-i fie teama de criticile altora. Reiese ca defectul ei este ca nu vrea sa supere pe nimeni, ceea ce este de fapt o calitate, in concluzie, iar nu ii gasesc defectele ![]()
Mai adaug la descrierea mea toate lucrurile frumoase din caracterizarile celorlalte fete, caci sunt total de acord cu ele ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
25+
olishka spune:
Am ajuns la draga noastra FLORIC
Nici pe mine nu m-a cucerit din prima Floric, caci mi se parea prea panicoasa si daca nu avea probleme, parca si le facea singura.
Daaaaar, apoi s-au schimbat lucrurile si a inceput sa ma cucereasca si pe mine cu umorul ei fantastic. De fapt ce m-a fascinat pe mine de multe ori era faptul ca Floric isi ascundea durerea in spatele unui acut simt al umorului. De multe ori ne expune o problema mai neplacuta, care ar fi trebuit sa te intristeze, dar la final esti amuzat, caci Floric cand baga 2-3 vorbe caracteristice umorului ei (nu ai cum s-o copiezi) si care te face sa o indragesti. Asa am inceput sa o descopar si eu pe Floric si s-o indragesc caci ea imprastie buna dispozitie.
Mi-am dat seama in timp ca este o persoana curajoasa si luptatoare. Am admirat-o enorm in lupta ei cu kilogramele. La fel o admir si pentru sinceritatea ei si pentru faptul ca isi deschide sufletul pentru noi. Chiar daca o mai judecam, ea nu se lasa batuta, merge inainte si isi apara cu incapatanare ideile sale (desi ii place sa invete si sa cunoasca, ramane conservatoare si isi pastreaza vederile morale rigide - si aici ma refer la religie, stil de viata etc)
"Lucrul cel mai important este bunatatea" - aceasta este fraza care o caracterizeaza f bine pe Floric, dar din pacate aceasta fraza i-a amarat de multe ori sufletul caci nu o data afost dezamagita ca lumea din jurul ei trebuie sa invete ceea ce pentru ea este deja evident.
Mi-e draga Floric, imi place si vreau sa fim prietene si sa o cunosc. Floric da te rog "accept" ![]()
si
25+
olishka spune:
Monn sper ca ati trecut de perioada critica 
Iar eu sper ca am terminat cu caracterizarile pe aceasta tura. Daca am uitat pe cineva, va rog sa ma trageti de manecuta.
Fug sa fac o baie si sa ma dau cu ulei, caci ma mananca burta. Daca m-ati vedea cum arat toata unsa ati rade de mine. Zici ca sunt un pui scos de la rotisor ![]()
In seara aceasta iar am avut concert mare cu David. Pana nu tip la el nu se calmeaza. Astazi mi-am propus sa nu tip, dar am rabdat mult si apoi n-am mai putut si am rabufnit. El se linisteste imediat apoi, dar mie asa rau imi pare
Si iar m-a luat durerea de burta de nu mai pot...cred ca dimineata ma trezesc iarasi cu diaree
Ciudat fenomen.
Si asta micu, din burta, cred ca si-a format o impresie tare urata despre mine
Ce sa mai, am o stare nasoala rau. O fi de fapt de la hormoni? ![]()
Fetele calme ziceti-mi si mie secretul, va rog. Vreau si eu sa fiu o mama buna, caci in ultima vreme nu trece o zi fara sa nu tip la a mea odrasla 
Fac si eu precum Ilinca, cand nu am chef sa ma apuc de ceva, atarn pe forum. In cazul de fata mi-e lene sa ma "oloiesc" ![]()
si
25+
olishka spune:
Mi-am schimbat semnatura, a mai trecut o saptamana 
Marti merg si la doctor, caci nu l-am mai vazut pe bebe de la 21 de saptamani. A trecut ceva vreme. Abia astept sa vad cat de mare s-a facut 
Maine ne apuca de amenajarea camerei (eu si cu mama). Abia astept 
Gata, fug!
si
26+
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Da' cine crezi caare HBO? Adica io sigur nu:))) Da' spune cum se numeste, sa-l piratam !sdaaAFGNMNMNHNNHN I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Se cheama The Boat That Rocked.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

acum zburdam prin casa si mazgalim peretii. Suspectez o enteroviroza fiindca a vomitat si ieri era tat-sau abonat la buda. Probabil maine o sa fiu eu