Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***
Raspunsuri - Pagina 7
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Chatonel, multumesc pentru piatra! Sper ca nu a ras de voi statuia cu Fecioara! |
nu cred ca ne vazù :) noi furam la st jean de luz ... sau, mai sti, o bate pin' aci?
AlexAndra_81 spune:
Am ajuns si noi acasa.
Cred ca m-as descurca onorabil daca n-am avea decat weekenduri![]()
La teatrul de papusi am vazut Stan Patitul, care n-a fost cine stie ce, dar ei i-a placut
Noi ne-am dus la film dupa, Tower Heist, care a fost chiar dragut, la cateva cumparaturi de-ale gurii si la chinez, care e yammi.
Incercam s-o doboram pe gaza, dar nici o sansa deocamdata, sa vedem maine cum ne-om trezi la 7, ca in timpul saptamanii tare ar mai dormi pana tarziu.
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Olga, si eu cred ca ti-ar sta tare bine si parul un pic mai scurt, desi eu de vreun an ma chinuiesc sa-l las sa creasca, dar nu stiu cat ma mai tine, perioada asta cand nu-i nici lung nici scurt e tare aiurea
Amalia
Bianca2503 spune:
Ce-mi place poza asta:
https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/Amalia#5672554473480446418
AlexAndra_81 spune:
Sanatate bolnaviorilor
Si Amalia inca mai tuseste dupa o raceala care cica i-a trecut de vreo doua saptamani. Azi mi s-a parut iar ca are gatul un pic rosu, dar pana nu da si alte semne de raceala nu-i mai dau nimic ca-s satula si eu si ea de medicamente.
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Iti dai seama ca se facea ca doarme
Se alinta cu taica-su, il face de toti banii in 2 secunde
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Noi ne uitam pentru a 30 a oara cel putin la Printesa si broscoiul
Am trecut prin Alba ca Zapada unde s-a zgariat cdul de atata vizionare, Cartea junglei, rezonabil, si acum asta, de care nu se mai satura de vreo luna
Amalia
Pisik06 spune:
BIANCA, eu am inteles ca acest Mno este ardelenescu no, dar cu un m in fata, corect?
Mami de minune mica

si
25+