Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***
Raspunsuri - Pagina 6
Monnvas spune:
Helau
Raportam inca un episod cu febra 40
acum zburdam prin casa si mazgalim peretii. Suspectez o enteroviroza fiindca a vomitat si ieri era tat-sau abonat la buda. Probabil maine o sa fiu eu ![]()
ILINCA aprob pozitiv
portretul lu' Pisigri
INA nu prea ne organizam. De obicei stau eu; daca-i musai sa plec, aduc de obicei mama/bunica, dar asta nu s-a intamplat decat in stadii mai usare de boala. N-as putea sa il las cu febra 40.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Bianca2503 spune:
Mno...adica din ardeleste: "mno, bine atunci!"
Anaan, Monn ajutor.
Ps: Monn sa stii ca Irina, cunostinta noastra comuna si-a sustinut lucrarea vineri. Una din ideile din lucrare era:"verbele de perceptie evidentiale se disting de celelalte verbe de perceptie prin semantica inerent modala evaluativa" ...
Mai fetelor, eu inteleg cuvintele astea separat dar impreuna....greu de tot
Monnvas spune:
Si noo ne-ar placea sa stim cum ne vezi matale.
Io te toc si fara reciproca, te rog sa te programezi ![]()
Sa va fie de bine distractia!
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel saltare tufete! raportam un vagon de pietre aruncat in ocean de dragoana, mami a fost responsabila cu transportul dupa "caracterizarile" pe care le vad pe-aci, parca mi-ar place si mie sa vad cum ma percepeti voi Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Helau Raportam inca un episod cu febra 40 acum zburdam prin casa si mazgalim peretii. Suspectez o enteroviroza fiindca a vomitat si ieri era tat-sau abonat la buda. Probabil maine o sa fiu eu ILINCA aprob pozitiv INA nu prea ne organizam. De obicei stau eu; daca-i musai sa plec, aduc de obicei mama/bunica, dar asta nu s-a intamplat decat in stadii mai usare de boala. N-as putea sa il las cu febra 40. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Aoleu...40!
Sper sa fiti bine la noapte. Cauta-l de rosu in gat, de caca, de burta , de masele (chiar! mai trebuie sa mai apara ceva?) de orice...poate reusesti sa actionezi acolo unde trebuie. Stiu ca nu ai nevoie de sfaturi dar asa frica imi e de febra...
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Si noo ne-ar placea sa stim cum ne vezi matale. Io te toc si fara reciproca, te rog sa te programezi Sa va fie de bine distractia! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
merci :)
ma programez (cu nonsalanta
Pisik06 spune:
BIANCA, m-ai cam lamurit...bustean
, dar merge si asa.
MONN, multa multa sanatate injinerului
Mami de minune mica
pisigri spune:
Ilinca, eu pot sa ascult pina miine, imi place! Da zi si mie unde ai dezaprobat de curind te rog, ca nu stiu si-s curioasa...ca o pisica ![]()
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 BIANCA, m-ai cam lamurit...bustean MONN, multa multa sanatate injinerului ![]() Mami de minune mica |
Mno, pai daca nu ai inteles cred ca te sun sa iti zic. Ca sa stii in ce context se foloseste:))
Las' ca-ti explica fetele cu facultati de specialitate.

Izia, 23 mars 2009