Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***
Raspunsuri - Pagina 20
Pisik06 spune:
DYANA
de emotie. Iti multumesc pentru descrierea asta minunata. Iti multumesc pentru tot

Gagici, de atatea tocanite am uitat sa va prezint ceva de mare mandrie pt mine: husband si-a facut blog: http : // www . harmonydo.blogspot.com/ unde scrie de ale vietii, chestii pe care le observa, le gandeste, pt ca si el isi pune intrebari, cauta sa se cunoasca, etc. Zilele astea o sa postez si eu ceva, demult am si eu ghes sa scriu dar nu ma urnesc, acum am reusit. Si sper sa ma primeasca soata "guest star"![]()
Mami de minune mica
Pisik06 spune:
Aolica, astia sunt pusi tare pe chef, e plin de strigaturi din alea si jaluiri, cred ca au formatia in curte (ca se poarta). Da cine face frate chef lunea?

Mami de minune mica
Pisik06 spune:
Io intreb, io raspund, e lasata de sec, asa ca ne pregatim crestineste de post, cu porc la protap si manele strigate fara numaaaaaaaaaaaar

Mami de minune mica
olishka spune:
Dyana multa bafta maine la interviu. Imi place starea ta 
Mada, Pisik vin si eu la intalnire la Baneasa. Neaparat sa ma chemati si pe mine caci imi este dor de voi
Pisik sa stii ca la noi este chiar liniste in aceasta privinta. Se mai aduna cateodata gasca de baieti la coltul strazii (asta chiar nu pot s-o inteleg, cara frig ei stau si atarna), dar nu fac galagie.
Noi am inceput sa amenajam camera lui bebe. Asta seara am trimis copiii la o prietena, iar eu si mama ne-am pus pe treaba. Maine cred ca terminam. Este asa fain sa te implici personal in amenajarea camerei bebelusului ce va veni
Abia astept sa vad cum o sa iasa. Casa mea arata acum ca dupa bombardamente, caci sunt toate imprastiate 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
26+
Pisik06 spune:
OLGA, pai vorbim la telefon. Succes la amenajari, dar tu sa fii mai mult cu indicatiile, mai putin cu munca, da?
Update
socra-mi care le stie pe toate, zice ca cica a nascut nevasta nu stiu cui si de aia e asa veselie. Fraaaate, dar demult nu am mai avut parte de asa concerte, imi amintesc de vremurile de "glorie" ale manelelor, cand urlau discotecile din Eforie

Mami de minune mica
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Multumesc pt impartasiri si incurajari tuturor. Astazi am fost mai calma si mai ferma. S-a lasat cu crize mai scurte. Oricum, am hotarat clar ca schimb tactica. Doar o data m-am enervat acum pe seara si am lovit intr-un balon de la ea din camera |
O fi ceva cu copiii astia... ca nici eu prea ma mai inteleg cu Adela de cateva zile (si anume 3). Ce ma sperie cel mai tare e ca ii "recunosc" incapatanarile...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Auzi, femeie, tie nu ti-e bine??? Nu ti-a uzurpat nimeni locul de pe lista iubirilor mele, numai ca in ultimul timp ai fost razboinica si am zis ca, in momente de-astea, si iubirea doare! |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 Sa va uitati pe blogul lui husband, sa imi ziceti pareri, da? ![]() Mami de minune mica |
Pai il urmarim de la lansare!

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Mada, Pisik vin si eu la intalnire la Baneasa. Neaparat sa ma chemati si pe mine caci imi este dor de voi |
Eu ma gandeam ca intr-un we...
Denisa-Madalina
fericita de

Nu ti-a uzurpat nimeni locul de pe lista iubirilor mele, numai ca in ultimul timp ai fost razboinica si am zis ca, in momente de-astea, si iubirea doare!