Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Deci...grupa 3 contine niste caprioare numa bune de lasat sec cu ele ![]() ILINCA, SIMONAPRO, OLISHKA, PISIK, DYANA. Spor. |
Aaaaa!
Iar ma persecuti! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
DA, dar sa-mi dai si directive ce si cum .... ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
ok; ma duc sa vad ce a scris olguta in mail... da nu mai am parola
cine imi da si mie o parola, plssssssssssssssssssssss

denisamada spune:
| citat din mesajul lui Floric Asa, acu sa va spun care pe cine a filtrat: Anaan: Novus, Dodo, Anamariame, Ina, Bianca, Pisigri, Monnvas, Gianina, Gaza, Anca, Floric. Bianca2503: ANA-MARIA,NOVUS,DODO,INA, MONNVAS, ANAAN, GIANINA, PISIGRI, GAZA, ANCA, floric Monnvas: ANAMARIAME, NOVUS, DODO-PUI,INAPREDA, BIANCA, PISIGRI, ANCA, GIANINA, GAZA, ANAAN, Floric NOVUS: DODO, ANAMARIAME, BIANCA, INAPREDA, MONNVAS, ANAAN, PISIGRI, GAZA, GIANINA, Floric simplyana_m: BIANCA,INAPREDA, DODO-PUI, ANAMARIAME, Monnvas, Pisigri, Gaza, Anca, Floric, Gianina, Anaan, Chatonel, Bianca, Novus anca_nicolae: Biana, gianina, Anaan, Anca, Gaza, Pisigri, Monnvas, inapreda, Dodo, anamaria, novus, Floric Pisik06: NOVUS, INAPREDA, DODO, ANAMARIAME, BIANCA, MONNVAS, GAZA, ANAAN, GIANINA, FLORIC, PISIGRI, ANCA, pisigri: DODO, INAPREDA, NOVUS, BIANCA, ANAMARIAME, Anaan, Monnvas, Gaza, Anca, Gianina, floric inapreda: GAZA, PISICIIGRI, MONNVAS, ANAAN, NOVUS, ANAMARIAME BIANCA, GIANINA, ANCA, Floric REVIN [...] |
Am zis eu ca ma persecuti! Nici in lista asta nu sunt... e drept ca nu am apucat sa "toc" toate tufetele si nici nu am fost "exhaustiva"...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Anaaan [...] Din pacate nici eu nu am reusit sa ajung la sufletul ei (ca sa folosesc o forumula deja consacrtata pe forum), poate pentru ca eu am fost prea speriata de linistea ei iar ea de vijelia mea. Dar mi-ar placea muult de tot sa o cunosc mai indeaproape. |
Io as fi zis ca "am ajuns", dar in ultimul timp nu mai sunt asa sigura... cred ca nu ma mai iubeeeeesteeeeeeeeeee!!!

Denisa-Madalina
fericita de
Pisik06 spune:
Seara buna!
Eu sunt la Ana in camera si prin geamurile inchise se aud neste maneleeeee, valeeeeeu. Deh, cartierul (provizoriu)select. OLGA, la voi cred ca nu e asa, aici e cam jale la capitolul asta, ziceam ca doar vara ii apuca, dar vaz ca nu.
MADA, bine ai revenit in sfortza
. Pai poate aranjam o vazuta pe joi seara. Baneasa e ok, poate lasam pici la joaca si noi stam la o vorba si un chinezesc ceva, ca si asa se tot jeluie Ana pe langa locul ala de joaca mereu si mereu aburesc cu data viitoare
Multumesc pt impartasiri si incurajari tuturor. Astazi am fost mai calma si mai ferma. S-a lasat cu crize mai scurte. Oricum, am hotarat clar ca schimb tactica. Doar o data m-am enervat acum pe seara si am lovit intr-un balon de la ea din camera
. Intentionez sa ma enervez din ce in ce mai rar si mai scurt, dar sa ma mentin mai ferma si sa nu renunt la explicatii.
Dragelor, eu si maine sunt la curs, asa ca tocati, tocati, ca va citesc maine seara.
NOVUS, vb de dimi pana in 9 sau la pauza, am vazut ca ai sunt si dupa amiaza, dar eram in curs. Pupici
Multa sanatate copilasilor bolnaviori. Noi am fost la control azi si a gasit-o bine dr, Doamne ajuta!
DYANA

Multa mult bafta la interviu si fii tu! Te admir mult, am mai incredere in tine, fa-i praf!
Mami de minune mica
Gaza22 spune:
Anca
off n-am timpul necesar acu sa o descriu pe Anca si mi-e ca daca aman nu-mi mai gasesc nici cele cateva cuvinte care mi s-au conturat in minte de o saptamana de cand tot ii compun descrierea Ancai. Asa ca Anca te poti simti flatata pentru ca saptamana trecuta, vorba cantecului "You were always on my mind"![]()
Sa trec la subiect pana nu se trezeste Gaza mica.
Eu cred ca Anca are o natura duala. Este Anca din interior si Anca din exterior. Nu face asta pentru ca e prefacuta, nu, ci mai mult pentru a se proteja. Uneori cred ca nici nu face acest lucru constient, intr-un fel o ascunde pe Anca din interior chiar de ea insasi. Asta o ajuta sa mearga mai departe, sa treaca peste greutati cu dezinvoltura si sa vada viata frumoasa chiar si acolo unde nu e. Anca din interior este sensibila, tanjeste dupa iubire, sa fie iubita si sa iubeasca, sa fie inteleasa si acceptata asa cum e ea. Anca din exterior e volubila, excentrica uneori pana la frizarea bunului simt, e incapatanata in a-si mentine aerul dezinvolt si dezinteresat. Tot acest joc al Ancai de love/hate = atentie, se trage tot din acea cautare a iubirii. De aceea, dupa cum remarcase cineva este o diferenta intre parerea fetelor care au cunoscut-o, fata de cea a fetelor care doar au citit-o. Cand scrie, si trebuie sa spun ca stie sa povesteasca tare frumos, poti sa vezi in profunzimea ei, sa o vezi pe Anca din interior. Ei..., e cu totul alta poveste cand o vezi in realitate, nu pentru ca ar fi foarte diferita ci pentru ca prezenta ei furtunoasa te poate soca (nu neaparat negativ), sau obosi dupa caz si ramai, dupa parerea mea, prea disturbat de forma, uitand sau uneori nedescoperind fondul. Dar este exact ce urmareste si ea, si anume sa creeze o impresie puternica.
Anca este o tipa puternica si desteapta. Stie foarte bine ce vrea si o admir pentru puterea de a creste 3 copii singura. Si aici fac o paranteza, eu am apreciat-o pentru faptul ca l-a pastrat pe bb3 si niciodata n-am crezut ca "i-l-a trantit lui Dadddy", tocmai pentru ca a demonstrat (din povestirile ei) ca e o femeie puternica si desteapta. Iar eu consider ca o femeie care crede ca v-a tine un barbat langa ea facandu-i un copil ori e slaba ori e prostuta. (Dar probabil asta nu s-a dedus din modul meu de receptare al povestilor ei de atunci si al comportamentului meu fata de ea.) In plus am mai adimirat faptul ca l-a primit pe bb3 si il trateaza cu aceeasi dragoste ca si pe ceilalti copii, fara a-l vedea ca o povara sau simbolul unei iubiri ratate, cum fac alte femei, ba din contra il vede ca pe ceva special. Aici intervine o alta calitate a Ancai pe care nu pot sa o contest. Este foarte altruista, gata oricand sa ajute pe oricine chiar daca i-se cere sau nu ajutorul. Pe langa dovezile de a sari in ajutorul fetelor de pe forum in diferite ocazii mie mi-a ramas in minte (daca tot e vorba de copii) un episod cu o fetita lasata in parc de o mama inconstienta la care Anca imediat s-a gandit sa o ia acasa daca nu se va gasi alta solutie. Apreciez ca ajutorul pe care il ofera Anca in varii conditii este absolut dezinteresat.
La defecte se inscrie faptul ca nu accepta o parere contrarie ei si criticile. Intotdeauna incearca sa intoarca situatia in favoarea ei, sa se explice si daca cu greu accepta sa cedeze nu o face din convingere sau in totalitate, pastrand o urma de resentiment fata de cel care i-a adresat critica, nu i-a acceptat argumentele, explicatiile. Desi in exterior pare o tipa deschisa acest fapt vine sa demonstreze ca accepta cu greu o alta viziune a lucrurilor, evenimentelor, persoanelor, alta decat a ei. Tot in aceasta nota se incrie si despicatul firului in 14. Anca pune foarte mult accent pe detalii, le da o importanta prea mare uneori. De aici si povestile ei foarte lungi si conflictele in scris cu alte fete. Ea vede lucrurile complex si atunci cand sunt simple si de aici uneori intrevede subterfugii acolo unde nu sunt sau da alte intelesuri unor exprimarii care pentru unii sunt simple sau naive.
Si un ultim lucru care nu stiu daca e defect dar e ceva care mie nu-mi place la ea. Faptul ca in valtoarea aceasta a ei, a cautarii iubirii, a altruismului neconditionat, a felului de manifestare al Ancai din exterior ii implica si pe copii. Nu spun ca-i neglijeaza, sau ca nu e o mama buna, departe de mine gandul asta. Si nici nu fac judecati de valoare. E doar parerea mea ca poate lor le-ar prinde mai bine un pic, cum zicea o alta fata, sa mai mergi si la relanti. Si sper ca Anca sa nu se supere, e doar o parere iar eu nu am pretentia ca detin adevarul absolut.
Hai ca scriu la mesajul asta de 4 ore, si m-am intrerupt de vre-o 20 de ori dar, m-am ambitionat sa termin tema. Sper sa nu fi fost prea incoerenta, iar de greseli de ortografie nu mai zic, dar nu mai stau sa corectez ca nu-l mai trimit veci.
Pupci, revin mai pe seara sa recuperz si sa vad cum m-ati mai tocat.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Al Doilea Anisor 
dyana27 spune:
Pisik are nevoie de bataie uneori. Pentru simplul fapt ca nu se apreciaza cum trebuie, si nu-si acorda increderea pe care o merita. Eu la Pisiok am avut norocul sa-i vad mai multe etape, si am avut norocul sa o vad complet edzarmata, complet autentica, exact asa cum este ea. Si credeti-ma.... ai ce vedea. Este un super suflet fata asta, cand iese din rutina si din griji, cand se lasa sa fie exact asa cum e ea... vrei sa o iei acasa pe loc!!!! Este super de gasca, este o placere sa o ai alaturi in orice ocazie si as vrea-o alaturi de mine in concedii fara nicio urma de indoiala!!!!
Pentru mine este o persoana deosebita pentru ca mi-a aratat prin ce schimbari uimitoare poate trece un om, si mi-a fost inspiratie si ajutor exact cand aveam cea mai mare nevoie. Si poentru asta o sa-i fiu recunoascatoare in fiecare clipa a vietii. Si o admir pentru puterea extraordinara pe care o are, pentru taria ei de caracter, pentru faptul ca se lasa sa fie de cele mai multe ori. Si tare vreau sa-i spun din nou ca nu e nimic in neregula cu ea!!!!! Esti un OM, nu un calculator, esti un om cu emotiile pe care le ai, cu rabdarea pe care o ai.... cu tot ce ai esti acum si aici!!! Daca ai nevoie de ajutor cere-l!!! Daca ai nevoie de alinare... cere-o si mai ales da-ti voie sa o primesti si sa ti-o daruiesti!!! Eu iti ofer o mare imbratisare si un loc in inima mea

Monnvas spune:
Tufete, promit sa nu raman "pe vara", da' nu ma simt in stare de nimic cand e inji bolnav!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Tufete, promit sa nu raman "pe vara", da' nu ma simt in stare de nimic cand e inji bolnav! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Of, cum te mai inteleg!
Cum e Inji?
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Io as fi zis ca "am ajuns", dar in ultimul timp nu mai sunt asa sigura... cred ca nu ma mai iubeeeeesteeeeeeeeeee!!! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Auzi, femeie, tie nu ti-e bine???
Nu ti-a uzurpat nimeni locul de pe lista iubirilor mele, numai ca in ultimul timp ai fost razboinica si am zis ca, in momente de-astea, si iubirea doare!

?