Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel dodo, daca pun si io niste banuti in cont faci tu cumparaturile pentru copiii olgutei ? |
DA, dar sa-mi dai si directive ce si cum ....
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. PISIGRI [...] De asemenea Pisigri nu-si impopotzoneaza nici sufletul cu briz-brizuri, ea nu se da pe dupa visin, nu zambeshte de complezentza, nu se baga in "small-talk" daca nu simte nevoia, nu face conversatie de dragul conversatiei si nu o poti banui nici macar de minimum de ipocrizie sau de disimulare. Pisigri are deschideri de suflet de ai zice ca e cea mai dezinhibata si extrovertita persoana; este. Dar paradoxal este si o fiinta profund introvertita, de multe ori in defensiva, de multe ori "salbatica" in sensul de nesociabila fiindca ea e reversul Ancai (desi tot Anca:))): pisigri nu se simte in largul ei in fatza multimii. Adica Pisigri se simte bine intr-o multime daca e una gen "concert rock/ adunare de motociclisti/ spectacol etc" dar nu intr-o multime mai mica in care trebuie sa interactioneze cu necunoscuti sau quasi-necunoscuti. Ei ii trebuie un timp sa fie ea insasi in societate, ii trebuie un timp de adaptare, de expectativa, in care sa stea pe margine si sa-si puna in functiune finul ei simtz analitic. Abia dupa ce analizeaza bine si capata incredere devine Pisigri cea stralucitoare capabila sa capteze auditoriul. |
Ilinca, ai exprimat tare bine de ce o iubim pe pisigri!
(cel putin majestatile mele o iubesc pentru acest motiv)
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
Am trimis email pe emailul comun cu toate detaliile. Daca mai aveti nevoie de ceva va stau la dispozitie.
Pisigri iti trimit is tie imediat PM
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
26+
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Da' cine crezi caare HBO? Adica io sigur nu:))) Da' spune cum se numeste, sa-l piratam !sdaaAFGNMNMNHNNHN |
Piratam! Piratam!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demitizarea exhaustiva si relational caduca, incongruenta fenomenologica si introspectiv cromatica! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
No,pe bune, dar o injuratura mai pe intelesul nostru nu gasesti? MAcar daca zici de mama...sa stim si noi de mama noastra.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Pisik, ai fost totala cu Mno-ul, ti-l exemplific eu maine pe viu |
Tre sa mi-l mai exemplifici si mie maine. Ca stiu ca tre sa mai trimit ceva... dar nu mai stiu exact cat si unde...
Denisa-Madalina
fericita de
dyana27 spune:
maine am interviu pentru un posibil job... si n-am nicio urma de stres
. oare e de ingrijorat??? acu' eu ce sa fac daca ma simt bine in pielea mea, ma duc exact asta care sunt... si daca ne potrivim bine, daca nu, nu?!?!?! Azi imi zice o colega (care e si ea programata dupa mine la interviu) ce emotii are, ca ii e frica ca poate nu o vor... la care replica mea a fost: "mai intai sa-i vreau eu pe ei, si dupa aia-mi fac probleme!!![]()
![]()
![]()
Mi-am pregatit si eu 2 toale mai de interviu, bag si un toculet, cum ii sta bine unei ia o pauzari... si ma duc sa vad care-i treaba. A, si cel mai important mi-am scos bijuteriile frumoase
si elegante (ca daca eu stau mai mult in adidas/blugi.... folosesc multe briz-briz-uri, mai putinel elegante).
Azi cand m-au sunat sa ma cheme maine le-am zis frumos ca revin in 5 minute sa sun acasa la bona sa vad daca sta cu copilul... s-a scandalizat colega... cum sa zic asa ceva, cum sa-i sun eu in 5 minute?!?!?!?!?... ei uite asa bine, da' ce le-am zis????? Ce atata frica sa fii tu, asa cum esti???? Ce atata ferit, ce atata coiala.... pai daca asta fac, asta spun. Ca n-am de gand sa mint si sa ma duc dupa aia alta persoana decat sunt!!!!
M-am tampit??????
Floric spune:
Dyana, multa bafta pentru maine. Ai procedat firesc si corect ca ti=ai exprimat parerea si prioritatea fata de firma. Sa stie omu cu cine are de a face.
Spor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka ANAAN Sincer, dupa cate lucruri frumoase ati spus despre ea, imi este tare greu sa mai adaug si eu altceva, caci am fost de acord cam cu toate descrierile voastre. Cred ca Anaan merita premiul de "cea mai iubibila fata" pe buna dreptate Este pur si simplu minunata ![]() [...] |
Da-da-da! Eu am iubit-o de cand am citit-o/vazut-o intaiash-data si prima oara!

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Pisik06 In ceea ce te priveste OLGA, cred ca e f important sa te menajezi, macar de dragul lui bebe. Stiu cum e sa te doar aburta si sa stea pietroi si nu e placut deloc. Te pup si poate ne vedem zilele astea sa faca picii schimb de istericale |
M-as baga si io la un skimb de istericale de pici!

Denisa-Madalina
fericita de

?
Este pur si simplu minunata