Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ioi, nu, de maine doar sa fie alt calup, please! Ca doar e luni! Si sa fie doar 4, maximum 5 fete pe tura, ca tura asta tare obositor fuse!
Ma bag la tocat in calupul urmator, e cineva impotriva? Care se mai baga?
[...]
Nu mai tusheste noaptea (sau la somn in general), febra n-a mai facut cred ca de marti la pranz (vreo 37.8), dar mai tuseste din cand in cand, mai ales dimineata la trezire. S-o consider "tuse reziduala"?...N-ar fi trebui sa-i treaca de tot? De-ar fi dupa capu' soacra-mii ar trebui s-o mai tinem o saptamana acasa, dar zau ca nu mi se pare necesar! Voi ce ziceti?

Io zic sa o consideri tuse reziduala!

Nu am terminat de citit capitolul asta... si nu stiu ce "s-a hotarat", dar daca inca nu s-a transat problema, ma bag si io la felul 3!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Orientata Adela :D

Oli, cind pui lista pe mailul comun, da-mi si mie un Pm te rog cu adresa si parola, ca nu cred ca le mai am. Sau, sa imi spui te rog, pachetele ajung la copii asa cum le trimitem noi, sau le mai organizati voi, in functie de ce a trimis fiecare, ce nevoi stiti ca au copiii aia, etc?

Eu cred ca o sa scriu caracterizari miine la servicu, ca am de scris o monografie in numele sefului (da, DOAR in numele sefului....)si de rescris a 3a oara referatul 3, dupa alt plan, nou, mai bun decit celelalte.... Sisif se distra, tufetelor....daca n-avea sef...!!!

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Fiind duminica [zi sfanta, de odihna si rugaciune], m-am trezit la 7,30. La 8 v+t, bb3 inca dormea. La 8,40 i-am aruncat in C3, iar pe bb3 abia trezit l-am pus cu cana de lapte in brate pe scaunul din spate. Am ajuns la AFI, v+t au cursuri de patinaj artistic acolo, mereu. Intre timp, m-am odihnit alergand dupa bb3 in AFI si rugandu-ma sa se aseze normal pe topoganul de piatra si sa ajunga bine jos. La 11 am plecat, lasat Tudor la bascket.

Intre timp, m-am odihnit terminand varza de pus la murat, cand, suna cineva la usa. Era bona lui v+t care isi amintise ca EU spusesem ca as vrea sa fac dulceata de gutui, ea venise sa ma ajute cu curatatul. M-am rugat sa nu fie pe balcon prea multe gutui, max 1 portie [adica pt 1 Kg de zahar->4 borcane]. Nope, erau multe gutui. Am dat pe razatoare ca robu', si, "intre timp", m-am rugat ca macar sa ajute la intaritul "muschilor toracici". Dupa vreo ora de razatoare, pun dulceata la foc si rasuflu usurata ca gata, ma odihnesc, greul dulcetii trecuse.

Nope, suna telefonul, era o matusa draga mie, din CLung Muscel, in spital la Bucuresti, si pe loc m-am hotarat ca vrem sa mergem sa o vizitam. Intre timp am tot amestecat, dupa vreo 2 ore au iesit 4 portii, 12 borcane . Din nou arunc puii in masina si plecam la spital. Acolo bb3 a smuls iaurtul dus matusii, ce s amai zica biata matusa, ia-l mama si manaca-l tu. Le-am explicat ca e o chestie genetica. Eu, de cate ori merg al cineva la spital, si duc diverse, mancare, apa, etc, si pacientul manaca, eu incep si poftesc [desi e strict mancare normala], omu' vede si mai mereu, spre rusinea mea de cucoana de capitala, incep sa manac si eu din mancarea adusa de mine sau, mai rau, din ce mai are in frigider. Oricat spun ca lasati sa aveti, eu pot sa imi iau de afara, cred ca pe fata mea, oricat de bolnav e pacientul, tot citeste pofta, si ma tot imbie... asa ca.. mananc. Ee, asta micu' e excat ca mine. Nici nu termin "explicatia", ca Tudor conchide: pai da, vero seamana cu Zari, eu cu mama naturala a lui mama, mai rusnac, si asta mic e cu tiganeala, ca mama pe jumate, a zis Zari, sigur e tiganca [:))]...

Cand plecam, regatzana, rusnacul si cei 2 tigani, era vreo 8 seara, in intersectie la Big Berceni, era rosu. Imi zic fb, ma odihnesc . Cum se pune verde, pe langa mine tasneste un idiot cu Mertan model mai sport si pac in fata mea, in super viteza. Instant am prevazut o rafuiala si le spun copiilor ca sa se tina bine, va fi scandal. Si da, idiotul a dat intentionat cu fundul lateral in taxi-ul din fata mea [cu care avea o rafuiala, de la stopul unde eu ma odihnisem ] si taxi-ul s-a invartit 360 de grade, de 2 ori. M-am rugat sa reusesc sa franez pana in zona de "testare" masini. Am reusit. M-am gandit instant ca poate o fi vreo victima, am tras pe dreapta. Idiotul disparut. Cobor, si ma indrept spre taxi, DEJA gandindu-ma [cum biiiine a zis dyana] la n scenarii, dc e vreun ranit ce fac [ca parca la manual zice sa nu-l misti], dc e mort ce fac [ca parca nu-i voie sa te plimbi fara lumanare], dc nu, iar, ce fac, ca vorba descrierilor voastre, eram odihnita pt socializare...cand.. iese pe partea dreapta o doamna, palton, eleganta, bucle stil permanent, cca 55-60 de ani. Cand s-o intreb dc a patit ceva, o vad cum se apleaca, cu tot cu geanta si bucle, si inspecteaza taxiul pe toate laturile, ca un mecanic [doar-doar nu si-a intins paltonul pe jos]. Eee, m-am gandit, dc se uita la masina, inseamna ca restul din masina sunt vii . Iese soferul. Un baiat tanar, speriat, vorbea agitat la 112. Doamna imi spune ca e bine, eu zic: dar cum de sunteti atat de calma, eu m-am oprit speriata pt ca am vazut in fata mea TOATA faza... Doamna zise: eeee, acum incep sa tremur si eu... dar mai devreme nu am avut timp sa imi dau seama pentru ca mi-a zis sotul sa cobor sa vad ce a patit masina Dang-dang.. avea sot!!! Si da, iese un sot , vine la mine si imi multumeste ca m-am oferit sa ii duc eu mai departe. Cand au venit la masina mea, sotul vede pe canapeaua din spate toti 3 puii si zise: aaa, dar nu incapem. Eu: oooo, dar nu stiti, masina mea merge mai bine echilibrata, deci full! Sotul: da??? ce chestie... dar, ce meserie aveti, nu va suparati? Eu: inginer electronist, dar lucrez programare. El: aa, da, pai e mai bine cu programarea decat cu ingineria, ATUNCI mergem cu dvs . [:)))] radeam in sinea mea. Sotul adauga: ia vino Rodica draga si vezi cum ne asezam, ca sa incapem. Vine "doamna", si impreuna cu mine gasim "planul de bataie". Zip-uiesc copiii, adica pun pe t in brate la v, urc cocoana in spatele meu si sotul in dreapta mea. Plecam spre Obor.

Pe drum, sotul spune: dar cum de v-ati oprit, ce v-ati gandit? Eu, ca sa nu ii "tulbur" cu ipotezele mele, rezum spunand ca m-am gandit sa ii duc la destinatie, ca taxiul fiind busit, nu mai mergea, si ei, poate nu-s din bucuresti, si nu mai au cum sa ajunga, poate erau si speriati etc. Sotul: pai eu chiar m-am speriat, de asta i-am zis zis sotie: Rodica draga, ia iesi tu din masina si vezi dc s-a lovit pe undeva... si dupa ce mi-a zis ca nu pare lovita rau, am iesit si eu... si daaa, chiar nu suntem din bucuresti, ci din Tulcea, dar am fost la film. [:)))]. Eu: unde, la Sun Plaza? Sotul: da, mai venim la copii, avem nepotica de 1 an, dar mai cuminte decat asta al dvs, :). . Sa ne lasati un nr de mobil, sa mai vb asa, de sarbatori, asa un suflet nobil trebuie sa-l avem in agenda de mobil! [:)))] Am zis ca ok [doar era duminica, zi sfanta si dedidcata sufletelor nobile :)] Ma apuc sa dictez, cand, sotul zise: Rodica, draga, ia vezi tu dc ai minute, ca tel meu nu mai merge . Vede iar Rodica, dictez, ea tasta. Sotul: aaaa, si sunteti pe Conex, ce sa mai, si suflet nobil, si pereche. Tot pe Conex si noi! Ajung la Obor si ii parchez pe dreapta, inchid usa dupa ei si dau sa intru in masina, cand, sotul zise [iaaaar]: Dar staaaaaati, sa repunem copiii in ordinea initiala! :))) Rodica draga, ajuta pe doamna sa aseze copilul bine.. Dar cei mari cine sunt, nepoti? Eu: Nuuu, tot copiii mei. Sotul: asa de tanara??? Eu [finally, multumita ca m-am oporit sa-i iau]: da :). Reintru in formula standard si plecam spre casa.

Ma gandesc ca vine seara, ma asez in pat si ma odihnesc. Upps, deschice vero tv si zice: hai ca incepe filmul! Eu [ingrozita]" ce film??? Vero: ala cui nebunele, angelina jolie, stii tu, TREBUIE s ane uitam, una din reclama seamana cu tine. Eu [trecandu-mi supararea ca aman odihna] intreb: care, aia bruneta si frumoasa? Vero: nu, ailalta, angelina jolie, e la fel de disperata si disperanta . Bineeee, ne asezam la film. Mda..., cam semanam, ce sa zic .

Ora 12, zic gata, sooomn! Nope, imi amintesc ca nu am scos rufele din masina de sambata, si ma apuc sa le intind.

Finally, ma asez in pat. Zambesc multumita ca Dzeu a daruit oamenilor, pe langa munca, si 1 zi de odihna si rugaciune. Oare, Rodica draga, tu oi fi adormit deja sau tocmai ti-a mai dat sotul inca o chestie de rezolvat?

Va pup,
anca
.

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
La locul de joaca in schimb, e tare frumos, l-am mai imbunatatti cu tot felul de dispozitive, abia astept sa vina ziua Adei
[...]
Azi dimineata iar a scos Ada o perla : eu ma chinuiam sa o imbrac si ea vroia sa-si admire colectia de dvd-uri, eu tot o lamuream ca imediat i le dau, stai sa te imbrac la care ea nervoasa : hai mama o data , da-le , ce mai tot atata vorba !! m-am conformat repede !

Si noi asteptam ziua Adei!

Ada si perlele ei!

Multa sanatate injinerului si din partea noastra!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Ps: Monn sa stii ca Irina, cunostinta noastra comuna si-a sustinut lucrarea vineri. Una din ideile din lucrare era:"verbele de perceptie evidentiale se disting de celelalte verbe de perceptie prin semantica inerent modala evaluativa" ...

Mai fetelor, eu inteleg cuvintele astea separat dar impreuna....greu de tot

Demitizarea exhaustiva si relational caduca, incongruenta fenomenologica si introspectiv cromatica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexAndra_81

Novus, vreau un cont sa-ti virez maine avansul

A-propos, puse si omu' azi avansu'. Confirmi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

De Olguta mi-e greu sa scriu, pe bune. E una din persoanele greu de descris in cuvinte.... pentru ca mai bine te duci direct la ea sa o cunosti. Las fizicul la o parte, ca ala e bestiaaaaaaaaaaal, indiferent cate complexe o "pocnesc" pe ea din cand in cand. E de o dulceata rara fata asta. De la gesturi elegante pana la glasul bland... e toata un zahar. Si e sufletista cat cuprinde... sincer, la gesturile pe care le face nu am ce sa spun... sunt doar plina de admiratie si fara alte cuvinte disponibile. Si-mi place foarte tare ca si-a pastrat copilaria in ea, si inocenta... parca nu-mi vine sa cred ca in curand o sa fie mamica de 2 copii
trimit acum asa cum e.. dar cu siguranta mai am de scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hahaha, anca, ce de peripetii :)
si zii, de-asta te feresti tu de mariajul de rutina, sa nu iti traseze sotul sarcini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

dodo, daca pun si io niste banuti in cont faci tu cumparaturile pentru copiii olgutei?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Sunt in mari dileme cu amenajarea asta, chiar simteam nevoia unui designer de interioare, din pacate finantele nu permit. Pentru ca imi doresc si functionalitate si design interesant si si si...Pan ala urma am zis ca asta este, os afacem ce putem in limitele banilor si timpului disponibil si gata, important este sa ne simtim bine acasa, nu sa arate ca in reviste

Mie tare mi-a placut partea de design de la amenajarea apartamentului... E drept ca plimbatul dupa materiale cu copilul de gat (copil care avea atunci un an si un pic), a fost ceva mai complicata... Costin nu putea sa mearga, asa ca m-am plimbat cu mesterilah si Adela... daca va putem ajuta cumva, va stam la dispozitie. Ca deja merg in gol la capitolul asta... fac planuri pt renovarea casei, care (tot din lipsa de timp si bani) se va realiza probabil... spre pensie...

Mergi la inceput