Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Sanatate lui Inji'( asa fain suna!- cred ca Novus e autoarea)si lui Vladimir!

Azi l-am dus pe Andrei la gradinita dupa o absenta de aproape o luna. A fost tare fericit!!!( mi-a zis tanti ca nici nu a avut rabdare sa-l dezbrace, trepida tot, voia sa se joace cu copiii si a tras un strigat triumfal cand a intrat in grupa lui). A mancat placinte (le-a facut doamna pentru ei) si mi-a zis ca vrea sa stea "mai lung" la gradi. Bineinteles ca a facut un circ monstruos cand a fost sa-l aduca tanti acasa[alcool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Olishka, te rog sa-mi spui daca e vreo fetitza de 12-18 luni. Am cizmulitze si haine groase aproape noi de la Sophiphi din iarna trecuta. Ce sa mai punem? Jucarii? Cosmeticale? Sa spui ce ar fi bine-venit. Din pacate bani nu pot
I
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ilinca multumesc

Este o fetita de 1 an - Ilie Stefania. Trimite tu ce poti pentru ea si mai adaug eu cate ceva la pachet.

Sunt asa de multi copilasi mici, si de 6 luni sunt multi

Fetelor daca va hotarati sa trimiteti sa stiti ca platesc eu costul curierului.

Multumesc anticipat.

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Olga, si eu trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Fetelor daca va hotarati sa trimiteti sa stiti ca platesc eu costul curierului.

Multumesc anticipat.

Oli:
@nu ai de ce sa -mi multumesti(acesta-i puctul meu de vedere);cred ca si fetele sunt de aceeiasi parere
@da lista sa aleg ca mai termin curand un plovar si pot face un "shopping" pentru un copilas de acolo

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bineee, poate reusim sa strangem pentru cat mai multi copii!
Atunci pe Stefania o "iau" eu. Pana cand sa ne mobilizam?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bianca sanatate Vladimirescului. Sper sa nu fie un inceput de ceva nasol.

Multumesc mult fetelor.

Trimit lista pe emailul comun? Imi dati va rog adresa?

Pachetele ar trebui trimise pana pe 2-3 dec. Doar ca rugamintea mare este sa-mi spuneti dinainte cand trimiteti ca sa stau acasa si s aastept curierul (oricum stau acasa, dar zic si eu, caci poate ma mai plimb dupa pachete prin oras).

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Deci...grupa 3 contine niste caprioare numa bune de lasat sec cu ele
ILINCA, SIMONAPRO, OLISHKA, PISIK, DYANA.

Spor.

Sa profit eu acum cat se joaca mutzu cumintel... ca nu se stie cat dureaza.
Ilinca e o suuuuuper fata!!!!! Pe bune ca sunt doua Ilinici: una care scrie intr-o maniera vijelioasa, inflacarata, apriga.... de zici ca ia foc si alta nu!!... si ilinca "live", care e o dulceata de fata blanda si binevoitoare, chiar usor timida uneori si cu siguranta cu muuult "lipici". Mie-mi place mult ca tare dezghetata mai e. Si cirteste multe din subiectele din forum, stie cand sa intervina si cand sa lase "prostu' n prostia lui"; imi place ca face fix ce simte cand e vorba de Sophi si o doare-n paispe' de ce zic ceilalti. Apreciez cat e de sincera si deschisa. Apreciez cat e de sensibila si cum se poate "mula" pe sentimentele altora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Pe Simonapro parca nu o cunosc atat de bine. Eu o vad ca pe o femeie sensibila si suava... si cu o mana de fier cat casa ca sa struneasca o casa de baieti. Imi place tare mult fizionomia ei, are niste trasaturi foooooarte faine ale fetei . Imi place mult cum s eimplica in viata de familie, imi plac petrecrile organizate de ea.... ca au asa... un aer de "familie adevarata" (nu stiu cum sa spun altfel). O vad o luptatoare, atat pentru familie cat si pentru servici, si sunt convinsa ca reuseste tot ce-si doreste. A, si ma bucur ca a ramas pana la urma la casa, ca sincer... acolo mi se pare ca-i e locul... atat dragoste investeste in familie incat e un cuibusor al lor foarte dragalas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

ILINCA visatoare si incercand sa indeplineasca toate dorintele zanucei din dotare.
SIMONAPRO sensibila si puternica toate la un loc,
OLISHKA frumusetea ei vine din interior(stiu ca am mai scris,dar merita sa ma repet.Mereu atenta la cei ce au nevoie de ajutor
PISIKnu o retinusem pe ea ci zanuca ei.Un suflet MARE, MAArree.
DYANA o mama devotata printului ei,care lupta sa faca ceea ce-i place .In lupta continua cu ea,cu viata si cu tot ce nu-i pe placul ei.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Io inca nu i-am luat nimic lui Phiphi de mosh Nicolae sau Craciun Efectiv nu stiu ce sa-i iau, care-mi plac si ma gandesc ca ar fi atractive pentru Phiphi ori sunt foarte scumpe, ori ocupa prea mult spatiu. Nu vreu oricum sa iau cine stie ce sau cine stie cate, ca bugetul e depasit demult, da' normal ca ceva tot o sa-i iau!! Poate voi cauta pe ceva site-uri ca aici in magazine ametesc, nici nu ma pot uita...

Am convins-o si eu azi pe Adela sa ii scriem scrisoarea lui Mos Nicolae... Stiu, nu e "traditionala", dar v-am zis ca noi suntem maniaci cu "ocaziile". Plus ca voiam sa o "initiez" pt Mosh Craciun!

In primul rand ea vrea: CADOURI! In al doilea rand: o masina. Apoi: mere si lapte (asta nu i-am scris moshului, ca radea de noi ), miam-miam, ciocolata, portocale (desi nu prea mananca), banane, hainutze "bune" (asta a fost raspunsul ca intrebarea mea: "ce fel de hainutze?". Ce-o insemna "hainutze bune la ea!?" )

Pt tati: "masina" si "hainute", iar pt mami: carte albastra (astea-s cartile de povesti Disney... albastre)

Edit: mai vrea si multe pixuri.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput