Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***
Raspunsuri - Pagina 21
Gaza22 spune:
Am recuperat pe jumate si raspund pana nu uit.
Ela, mii de pupici mult noroc si tarie sufleteasca. Sa fie totul bine acolo si sa va reintregiti familia cat mai repede. Off ce dor imi e si de voi.
Monnvas multa sanatate Injinerului sa ii treaca repede febra asta pacatoasa.
Ilinca ma bucur ca Sophiphi e mai bine, ce-ai facut pana la urma ai continuat cu Grintusul c sau l-ai abandonat, ca nu mai stiu daca ai scris.
Pisik, nu cred ca e nevoie sa-ti mai spun parerea mea pentru ca sti foarte bine ca noi doua ne asemanam si odraslele noastre la fel. Chiar, uite e o intrebare buna pentru un psiholog oare odraslele noastre au comportament asemanator in ceea ce priveste crizele si miorlaielile pentru ca noi doua ne asemanam in ceea ce priveste limitele rabdarii si comportamentul inconstant (apropo de emisiunea aia de pe Itzi Biziti)? Hai, ca nu vreau in nici un caz sa te simti vinovata dar ca si tine eu nu pot sa inteleg de unde vine acest tip de comportament. Si eu am inceput in ultimul timp sa o cert cam mult si sa tip la ea pentru ca imi testeaza si imi calca toate limitele posibile si imposibile. Si daca metoda pe care a spus-o Bianca, cu ignore o foloseam si eu cu succes (sti ca si tie ti-am recomandat-o mai demult) acu nu mai functioneaza deloc pentru ca mi-o intoarce ea. Prefera sa ma ignore decat sa faca ce o rog. Prefera sa renunte la ce-i place numai sa nu faca ce trebuie. Si imi raspunde simplu "nu vreau". Nu am vrut sa ma plang pentru ca eu am dat vina pe schimbatul locului, pe perioada de adaptare care ne-a facut mai sensibile atat pe mine cat si pe ea, pe faptul ca aici e cu amandoi si cand e cu amandoi parca o ia razna si devine alt copil. Dar perioada aceea a trecut si chiar daca nu mai e ca la inceput tot e miorlaita si incapatanata si imi scoate peri albi. A ajuns chiar sa-l scoata si pe Marius din tatani desi el cu greu se supara pe ea la modul serios. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, am sa ma inspir si eu din cele pe care le vei primi tu. Momentan ma lup sa raman zen, cat mai mult posibil, sa o ignor cand face crize fara rost si sa-i repet la nesfarsit ca eu nu o intelg cand se miorlaie. Dar de obicei astea nu ma tin mult, din pacate si, si eu ca si tine ma simt tare vinovata dupa ce izbucnesc. Ieri am fost in vizita la o fetita romanca si mi-a venit sa plang cand am vazut cat de intelegatoare si ascultatoare e fetita respectiva iar mamica aplica aceleasi metode de crestere ca si noi. Deci exista si copii care reactioneaza ca in carti, nu sunt povesti doar ca nu ale noastre. Pupici multi si sa sti ca sunt langa tine. P.S. ca sa te simti un pic mai bine, a mea e si foarte egoista/individualista![]()
Mami de Gazii mica si frumoasa
Al Doilea Anisor 
denisamada spune:
Buhuhu! ![]()
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gaza22 spune:
Hai ca am mai citit doua, trei pagini si vad ca majoritatea ghioceilor se confrunta cu acelesi probleme de evidentiere a personalitatii, asta insemna ca e doar o alta etapa in dezvoltarea lor. Gandul asta pe mine ma ajuta mult sa fiu mai calma si mai intelegatoare si ca si la celelate perioade sa astept sa treaca. Dar din pacate la noi aceasta manifestare tine si de personalitatea ei nu doar de o etapa. Ceea ce face sa fie o etapa al naibi de grea.
Gianina pupici Micsunicii sa se faca bine repede
Oli mii de pupici si tie, pentru ca eu stiu ca tu esti foarte rabdatoare si intelegatoare cu David. Sa treceti repede de perioada asta si sa gasiti si voi un echilibru. L-am laudat pe David lui Marius in legatura cu i-padul si a fost tare incantat si uimit. Abia astept sa te vad cu noua tunsoare si sunt convinsa ca ti-ar sta bine pentru ca stiu ca simti nevoia de schimbare. Si daca tu esti fericita atunci sgur iti va sta bine. Cand vrei sa-l duci pe David dinnou la gradi? te-ai gandit sa nu coincida cu nstera lui bebe? Stiu ca am fost iun pic incoerenta dar ma intelegi tu, am vrut sa rezum totul intr-un raspuns ca sa nu-mi uit ideile si sa nu ma intrerupa Gaza mica. Pupici.
Novus vrem si noi in excursie
Mai citesc si revin
Al Doilea Anisor 
olishka spune:
Gaza m-am cam saturat de scuzele acestea cu "este doar o etapa"...mereu exista cate o etapa? Nu se mai termina?
Se termina o etapa si incepe alta si tot asa 
Iti multumesc tare mult pentru vorbele frumoase si sa stii ca faptul de a expune problema aici m-a ajutat foarte mult. Mi-am dat seama ca nu sunt singura (acuma sa nu credeti ca ma bucur ca fac si ai vostri figuri, dar eu chiar eram speriata) si ca nu sunt chiar bau-bau. Astazi am avut o mare realizare si nu am tipat DELOC la David
Sunt foarte mandra de mine. Ne-am culcat asa de frumos impreuna. Si eu si el fericit si am o stare foarte buna acum, fata de cum eram ieri 
Si eu abia astept sa ma tund. Miercuri am programare.
Pe David nu o sa-l duc prea curand la gradinita si in orice caz nu o sa coincida cu nasterea mea. Dupa ce o sa nasc o sa-l mai tin vreo 4 luni acasa, caci nu vreau nici sa-mi vina cu crocobauri acasa si nici sa creada ca l-am abandonat pe el. Si-asa cred ca o sa treaca printr-o perioada mai grea atunci. Sper doar sa fac fata sa stau cu amandoi acasa.
Sa stii ca ma gandeam acum ca o sa fie trist ca nu veniti si voi in excursie, caci imi aduc aminte cu drag de prima excursie in perioada Craciunului cand ati venit si voi. Atat de frumos ati insufletit atmosfera acolo
O sa va ducem tare mult lipsa 
Am auzit ca vine mami tau la voi in vizita de Craciun. Zi-mi te rog cand pleca si cand vine inapoi. 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
26+
olishka spune:
Maine merg la doctor, abia astept
N-am mai fost de pe la 21 de saptamani. Cred ca s-a facut mare si voinic bebelache 
si
26+
Gaza22 spune:
Oli poate ne pui si noua o poza cu bebele din burtica, chiar sunt curioasa cum arata. Oricum abia astept sa-l pupacesc si life. Oare bebe (chiar la ce nume v-ati oprit)o sa fie tot un mini tanculet ca si David? ar fi tare hazliu.
Mama o sa vina la noi pe 26 Decembrie si se intoarce pe 20 ianuarie.
Veniti si voi?![]()
Al Doilea Anisor 
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Oli poate ne pui si noua o poza cu bebele din burtica, chiar sunt curioasa cum arata. Oricum abia astept sa-l pupacesc si life. Oare bebe (chiar la ce nume v-ati oprit)o sa fie tot un mini tanculet ca si David? ar fi tare hazliu. Mama o sa vina la noi pe 26 Decembrie si se intoarce pe 20 ianuarie. Veniti si voi? Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor ![]() |
Maine nu cred ca-mi face poza 4d. Dar daca imi face ceva calumea, va pun. Si eu sunt tare curioasa sa vad cum arata. La nume mai oscilam. Legat de greutate sper sa nu fie chiar tanculet cum a fost David caci mi-ar rupe iarasi mainile. Deja am o mana care este vai de mama ei din cauza greutatii lui David.
Sta ceva mama
Cred ca o sa fie tare bine cu ea alaturi. As veni si eu, dar din pacate ultima excursie (pana se face bebe mai mare) o sa fie acum la sf lui noiembrie(ma refer la zburatul cu avionu) Dar mai avem timp sa venim. O sa venim in formula completa Olga, mamica lui David iepurasul

si
26+
Gaza22 spune:
Legat de Mosul si cadourile de la el, noi n-am facut scrisoare dar am intrebat-o pe Gaza ce ar vrea sa-i aduca Mosul si primul ei raspun foarte entuziasmat a fost "Baloaneee", si "din toate lucrurile". Apoi a mai adaugat un catel, bucatarie (asta un pic influentata de mine ca stiu ca-i place mult), trotineta, cutit si furculita. De curand a mai adaugat si o pisica si copii (i-am spus ca Mosul nu poate sa aduca copii). Insa mereu mentioneaza la sfarsit, "din toate lucrurile".
Si pentru ca Denisamada a dat startul eu zic sa facem un mic chestionar cu Ce-si doresc ghioceii de la Mosul?. E frumos si ca amintire. Nu conteaza ce raspuns obtineti, important este sa fie sincer si neinfluentat. Orice nazbatie va zice o trecem pe lista.
De acord?
Al Doilea Anisor 
olishka spune:
Super Gaza!!!
Imi intreb si eu maine flacaul 
Maine imi fac si tema cu caracterizari partea a 3-a.
Acum fug la culcare. Am niste arsuri...Sper sa pot sa dorm.
Noapte buna!!!
si
26+
Gaza22 spune:
Si acum tot o intrebare in spiritul sarbatorilor, pe care eu deja il simt. Aici au inceput magazinele sa-si orneze vitrinele si fix la 10 pasi de noi s-a deschis un magazin numai cu decoratiuni si biscuiti de Craciun. Imi vine sa fac cu nervi pentru ca e ff scump si pentru ca stiu ca nu ma pot abtine sa nu cumpar ceva, ma ambitionez sa nu intru in el si doar sa-l admir din exterior. Sunt curioasa cat ma o sa ma tina.
Sa revin la subiect. M-am gandit sa-i cumpar Gazei mici de Craciun pe papusa Maria. Defapt imi sta gandul la ea demult dinnainte de a veni aici dar mi s-a casunat pe ea mai abitir acum, mai ales pentru ca vorbeste in romana si aici Gaza mica nu prea are prieteni inafara gradinitei asa ca papusa asta i-ar umple timpul, i-ar aduce aminte de acasa, de cantecele de la gradi etc. Problema e astfel. De curand i-am luat dintr-un targ o papusa de portelan (nu e chiar de portelan dar e in genul si nu e inspaimantatoare ca cele adevarate), e tare frumusica si reala si i-am luat-o ei sa se joace cu ea, nu sa o tin de bibelou. Gaza a indragit-o tare mult, i-am dat si nume, Eliza. O poarta mereu cu ea, o cauta cand vine de la gradi, doarme, mananca uneori cu ea, e toata ziua cu Eliza in brate. Ba o si trateaza ca pe o prietena, vorbeste cu ea, o striga si asteapta raspuns ii pune intrebari etc. O data am intrebat-o cate papusi are (erau 3 papusi insirate una langa alta in pat printre care si Eliza) Ea zice doua, la care eu ii spun ca sunt trei si i le numar, cand am ajuns la papusa de portelan mi-a spus ca "aia e Eliza, Eliza nu e papusa".
Ideea e ca fiind atat de atasata de noua papusa nu stiu cat de bine primita va fi Maria, pe de-o parte iar pe de alta chiar mi-ar parea rau sa o uite pe Eliza asa repede in favoarea altei papusi. Si pentru mine Eliza e speciala pentru ca e prima papusa de care ea s-a atasat, e prima care a avut un nume si o insemnatate si cand am cumparat-o am ales-o ca pentru mine. Asadar mai are rost sa o iau pe Maria? Na ca am dat in mintea copiilor, ce dileme existentiale am eu !!
Al Doilea Anisor