Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Floric
Mie Floric mi se pare "omul din popor" (si nu in sens peiorativ), framntarile ei, problemele cu doctorii incompetenti, serviciul la stat in care se lupta cu morile de vant cand vine vorba de a-si pune in valoare calitatile, credinta ei mai profunda decat a unora dintre noi, sunt liniile mari care descriu(dupa parerea mea) omul simplu din societatea romaneasca si in care si ea se incadreaza (dar nu in totalitate). Floric are ceva ce o face speciala, curiozitatea, dorinta de cunoastere si de autodepasire. Floric mereu cauta informatii, modalitati noi de a upgrada (urasc englezismul asta dar alt cuvant n-am gasit pe moment) viata ei intr-un orasel care nu-i ofera tot ce si-ar dori. Accepta sfaturi si critici cu o deschidere care ne lipseste multora dintre noi doar din dorinta de a deveni mai buna, de a se autodepasi si pentru asta, jos palaria. Imi mai place tare mult umorul ei care este simplu si sincer si de aceea este si atat de savuros.
Defect: Nu stiu daca e defect sau mai mult o critica de a mea. Cred ca accepta prea multe in ceea ce priveste critica altora fata de ea. Au fost cazuri in care Floric a fost criticata destul de dur sau de urat si poate uneori pe nedrept si cu toate astea ea nu s-a suparat, a trecut cu vederea si si-a pastrat umorul fara a tine ranchiuna sau a-si schimba parerea despre fete. Intr-un fel e de apreciat dar nu stiu cat de bine face sufletului ei. Eu cred ca uneori mai trebuie sa iti si exprimi parerea si sa impui o pozitie.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu am intrat intr-un iures "personal", asa ca-s prinsa rau, dar nu v-am uitat.
Chiar v-am citit pe la ore mici si, cum am reusit sa readorm apoi un sfert de ora, v-am si visat. M-am simtit ca la examen in visul ala. Cred ca era o "iesire" de grup. Toata lumea statea la o masa si vecina mea, Pisigria, ma tot intervieva de zor. Nu-mi mai amintesc restul intrebarilor, dar a venit vorba de engleza, asa ca i-am raspuns repede cu fraza potrivita, apoi m-a intrebat si de germana..Aici a fost nitel mai complicat ca n-am mai utilizat-o din Ro, asa ca nici in vis nu a fost simplu sa incropesc rapid rasp in limba resp. In cele din urma; am reusit, dar de efort, m-am si trezit ....Cred ca de la multe caracterizari citite mi se trage
Altfel, daca vretzi sa ma "zugraviti", sunteti libere sa o faceti si invitatele mele. Eu promit sa vin macar cu "aotucara".....

Bianca- mi-am amintit apoi ca si tu parca esti "economista" si, bineinteles, si de bobocutza noastra. Clubul "exclusivist" s-a vrut o gluma, ca taman niste "bisericute" ar mai lipsi la topicul nostru, dar trebuie sa recunosc ca toate suntem "faine".

Chato- exact la "retrairea copilariei" ma gandisem , dar n-am mai apucat sa scriu+ ca subiectul asta e f sensibil pentru mine in perioada asta.

Anastasia a inceput sa-si ascunda creioane cu care sa se machieze noaptea.
Crize avem si noi cat cuprinde. Uneori reusim sa gasim solutii, alteori nu. Pe mine ma termina crizele de seara si refuzul de a merge la culcare, pentru ca sunt f obosita si nu-mi doresc decat sa ma intind pe canapea, dar...
Sambata a fost o scena, care o sa-mi ramana mult timp in minte. Despuiata, il imbratisa pe Alex: Alex, ajuta-ma! Te rog frumos..Ajuta-ma!!! Nu vroia la baie, pentru ca nu-i place spalatul pe cap.

Multi pupici lui Cristiu mic ( si acum intreaba Alex de el) si Micsunicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gianina, sanatate multa Micsunicii

Monnvas, aceleasi urari si voua

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, iti multumesc tare pentru osteneala! Ce bei, ce maninci?

Olga, mie imi pare ca, dintre toti ghioceii, Ian ACUM cel mai bine seamana cu David, incepind cu experienta cu gradi' si terminind cu "ori ca mine, ori io pling" . Chiar, la gradi' cind vrei sa-l mai duci? Cind mergi la coafor, nu ai chef sa le rogi sa te aranjeze ca-n anii '30? Nu stiu cit ti se potriveste ca personalitate dar io cred ca ti-ar sta nemaipomenit asa; cu rij rosu, of course!!

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Pisigri
off la Pisigri e tare greu pentru ca nu-mi gasesc acum cuvintele si la ea as avea nevoie de muulte cuvinte pentru ca mi se pare o persoana tare complexa si mi se pare tare greu sa o prind de un capat si sa o descriu cu exactitate (nu cum e ea ci cum o vad eu). Pe scurt. Pisigri e un spirit liber prins intr-o ipostaza a personalitatii sale de care nu e foarte multumita.
Pisigri trateaza lumea in intreaga ei complexitate, de la natura pe care o savureaza si incearca sa o atinga pana la ultimul fir de iarba, de la diferitele fatete ale unei relatii de cuplu pana la diferitele metode de parenting iar dintre toate ea alege metodele care se potrivesc cel mai bine atat cu spiritul ei liber dar si cu mintea ei analtitca. Este un foarte bun narator ceea ce se reflecta din blogul ei, putand surprinde intr-un mod fermecator si plin de naturalete atat lucruri simple cat si discutii filozofice. Este o persoana care poate mai mult si vrea mai mult de la viata pe care o are acum dar nu intotdeauna are capacitatea de a se mobiliza in a-si atinge scopurile. Nu stiu daca e prinsa de acel "Dolce far niente", desi nu cred, sau e prea marcata de melancolia vietii de dinainte/realismul actual, ceea ce o face sa se urneasca cu greu intr-un nou afront al vietii. Ce-mi mai place la ea este ca mereu isi sustine pozitiile cu argumente foarte pertinente si intr-o disputa e un adversar de dorit chiar daca uneori prea vehement. Imi mai place ca spune mereu ce are de spus chiar daca e importiva curentului. Dar parca prea se aprinde tare, sau prea repede si in situatii in care nu este cazul. Poate pentru ca s-a invatat sa fie de cealatlta parte a baricadei si e mereu pregatita de atac, asa, ca o pisica
Ar fi mai cateva aspecte pe care as fi vrut sa le pun in scris dar ma opresc aici pentru ca nu sunt in cea mai buna forma si nu as vrea sa devin incoerenta. Oricum cred ca am surprins esentialul.

Mergi la inceput

Multa sanatate Micshunicii si lui Ingi'!

Floric, evident ca imi pare o nedreptate strigatoare la cer ce i s-a intimplat bietului om! In ceea ce priveste orientarea lui sexuala, eu chiar nu am nici o prejudecata legata de asta. Niciodata nu am avut; nu stiu de ce; tin minte cind birfea lumea pe tema asta referitor la Freddy sau George Michael si eu nu puteam sa inteleg care e relevanta; nu nis-a-vis de muzica lor ci la odul general. Revenind, nu stiu ce sa zic decit sa afirm, poate cu resemnare, ca, din pacate, asa e sistemul. CONCRET, ai avea ce sa faci ca sa schimbi ceva? Daca da, io zic sa incerci.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ultima strigare pt :

INTALNEALA DE IARNA 2011

Perioada: 16-18 decembrie 2011

Pret: 380 - 400 ron /familie/sejur care include cazare + demipensiune (o sa trimit pe mail-ul comun lista de meniu si alte detalii primite)

Participante : Novus, Anaan, Gina, Denisamada, AncaNicolae, Olga + Tamara , Pisik, Alexandra, Ela (prin reprezentanti), Anamariame ?

Va rog sa-mi virati avansul de 100 ron zilele acestea in contul meu de pe mail-ul comun si apoi sa-mi dati PM

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Salutam! Iar sunt muuuult in urma... si tot nu prea am timpul necesar sa recuperez tot... am zis sa postez totusi, ca sa stiti ca mai traim si nu ne-am inecat in stiinta!

Piticul e sanatos, voios, voinic si a vizitat vineri Muzeul Antipa. Eu incerc sa fac tot si... am impresia ca nu fac nimic "ca-lumea"... dar ma straduiesc.

O sa ma straduiesc sa scriu si cateva randuri despre tufetele din "felul 2", mai ales ca avem niste "super-ingrediente". Tare rau mi-a parut ca nu am apucat sa scriu raspunsurile la kestionar, desi am tot raspuns in gand... Dar va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa imi pun acele intrebari si sa raspund la ele, kiar daca nu am "dezvaluit" raspunsurile.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Monnvas
Este un om extrem de inteligent, activ, cu resurse inepuizabile de energie pe care le orienteaza intr-un mod echilibrat intre servici,casa, sot, copil si ai ajuta pe altii. Este altruista si oarecum asemanator cu Novus la ea nu exista expresia "nu pot" si este mereu omul care "face". Pe mine Monnvas ma complexeaza mai mult decat oricine prin maturitatea data de inteligenta si prin energia si capacitatea de a face lucruri. Eu la varsta ei si chiar si acum sunt muult mai aeriana decat ea. Apreciez la ea rabdarea extraordinara pe care o are cu Injinerul dar si cu sotul care se pune uneori in ipostaza de carcotas. Apreciez dedicarea ei totala atat in cresterea copilului cat si in mentinerea armoniei in relatia de cuplu fara a neglija si partea intelectuala (scoala, servici). Stiu ca ma repet, dar mi se pare fenomenal cum un om poate fi atat de dedicat pe toate planurile fara a neglija niciunul dintre ele. Imi place ca-si exprima parerile simplu, direct si concret, si chiar daca asta poate vine dintr-un "defect" al meseriei cred ca are undeva si resorturi interne pentru ca ea nu e genul de om care sa o ia pe ocolite. Ea ia lucrurile exact asa cum sunt si le gaseste rezolvare. Surprinzator intotdeauna. Defect: este nemultumita de felul in care arata si desi toata lumea o lauda se incapataneaza sa ramana in ipostaza de ratusca cea urata. Din pacate nici la Monnvas nu pot spune prea multe pentru ca nici eu n-am ajuns la sufletul ei . O fi vre-o atractie intre mamele de fete / de baieti de aceea poate s-au creat bisericute. Dar imi place sa cred ca nu e timpul pierdut.

A venit Gazii mica revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Denisa, io nu fac nimic si...tot nu-i bine!
Si te anunt numai pe acesata cale ca ai ramas cu restante la tocana nr 1 si ca, totusi, asteptam si raspunsurile la chestionar.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput