Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***363***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Referitor la caracterizari: mie imi pare rau ca nici la turul1, nici la turul 2 nu am reusit sa ma adun si sa scriu pe indelete, lucru care face parte din tendinta generala din viata mea: nu pot sa ma mobilizez pentru nimic; cred ca din acest motiv fac si atitia purici pe Dc
Imi pare, pe bune, rau dar cred/sper ca ma revansez, pe rind, scriind cuvinte "de lauda" sau NU asa cum imi vin, pe parcurs.
Mai vreau sa precizez ca portretele Ilincai sint foarte aproape si de viziunea mea.

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Andiaroro, m-ai binedispus ca de obicei cu postarile tale , faini copii ai !!

Denisamada, nu scapi tu asa usor , treci rapid la facut de teme restante + actuale !! sa vedem lumea si prin ochii doctorului

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Referitor la caracterizari: mie imi pare rau ca nici la turul1, nici la turul 2 nu am reusit sa ma adun si sa scriu pe indelete,

Exact de asta m-am plans si eu mai devreme , mi-e ciuda ca imi vin in minte dupa tot felul de lucruri de spus, in principiu bune, ca pe alea rele le tin minte
La mine e din cauza grabei in primul rand, eu vesnic si la examene trebuia sa ies prima, degeaba imi tot spunea lumea sa stau sa mai recitesc, sa ma mai gandesc, eu nu, nu aveam si nu am rabdare, mai ales la scris !la povesti pot sta pana dimineata, dar si acolo ma ia somnul mai nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Andiaroro, m-ai binedispus ca de obicei cu postarile tale , faini copii ai !!

Denisamada, nu scapi tu asa usor , treci rapid la facut de teme restante + actuale !! sa vedem lumea si prin ochii doctorului

daaaaaaaaaa

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

andiaroro - distractie mare, ca de obicei
parca si vad fetisoara despuiatei in timp ce cersea indurare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si jumatate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Apropo, mamutul caracterizarilor cuprinde 60 de pagini. CAt are un mamut de doctorat, ca sa stiu la ce ma inham? Bine, 60 de pagini are pana acum dar e ne-filtrat.

Asteptam finalul jocului si apoi il publicam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

hai ca m-am mai calmat putin... credeam ca doar mutzu "a luat-o" razna. si la noi sunt cateva "partide" de lupta a opiniilor pe zi. din cand in cand mai ridic tonul si eu, il mai cert... dar nu mi se pare ca fac ceva atat de groaznic. adica au crescut, in acelasi timp au crescut si pretentiile, si mofturile... si maraiala.... Eu zic ca sunt suficient de mari sa inteleaga rostul certatului. ca doar nu ne apucam sa-i "spurcam", deci nu consider ca tonul ridicat este chiar un capat de lume. Si hai sa fim serioase, mie cand imi face ca toate alea si ma prinde si obosita.... mamaaaaaa, imi vine sa ma urc pe pereti. Nu fac un obicei din tipat, este rezervat pentru situatii extreme, si chiar vreau sa inteleaga ca atunci cand ridic tonul sau ajung sa tip... e de rau. Avem si noi o limita a tolerantei, si sa ne prefacem zen non-stop nu duce decat la frustrare. Eu nu cred, si cu tarie o spun, ca exista mama care sa nu tipe la copil, sau care sa fie "senina" la toate crizele si cererile copilului. Sunt la varsta la care testeaza toate limitele posiobile, inclusiv pe ale noastre, si au nevoie sa stie unde sa se opreasca.
Eu am avut 2 situatii in care efectiv am cedat nervos, la 2 crize (habar nu am din ce s-au iscat... evident prostii) si imi venea sa plec in lume. Prima data l-am lasat sa zbiere pana n-a mai avut glas, m-am ferit de lovituri, nu i-am permis sa ma atinga sub nicio forma (nu va ganditi ca voia in brate... nuuuuu, voia sa ma cafteasca) si m-am apucat sa aranjez rufele pentru spalat; iar a doua oara cand chiar am cedat si am inceput sa plang, i l-am pus lu' taica'su' in brate si m-am incuiat in dormitor urland sa iasa afara si sa ma lase. Evident in 2 minute a venit mutzu dupa mine sa-l iau in brate, plangand foarte spasit.... dar eu tot nu ma calmasem, asa ca a fost singura data din viata lui cand am refuzat sa-l linistesc. Va spun fara gluma ca am invatat tehnici de respiratie ca sa ma calmez in diverse situatii pentru ca ajunsesem sa fim atat de nervosi amandoi ca efectiv veneam de la servici si mutzu ma caftea direct, uitandu-se in ochii mei, ca sa vada efectul de enervare. Si o tineam asa mult si bine, vreo 4 zile am turbat. Singura varianta a fost sa-mi impun sa ma calmez, si efectiv sa nu mai reactionez cu nimic la nervii lui; preferam sa tac, sa ies din camera. sa-l ignor... chestii din astea. A fost greu, si dupa vreo saptamana abia a vazut el ca nu ma mai enervez si a renuntat la bataie, la nervi, la maraiala.... si a redevenit copilul calm si dragastos.
Pisik si care e problema daca apelezi la un psiholog????? Pe bune, nu te gandi ca dai peste o scorpie care o sa va terorizeze copilul... rostul lor este sa faca pace intre voi. Daca vrei o recomandare de un psiholog bun o sa te ajut cu drag. Mie asta mi se pare o solutie foarte ok cand esti depasit. Si hai sa fim seriosi, Ana cred ca e copilul cu cea mai multa "personalitate" din odisee, de mica a fost energica si si-a impus punctul de vedere. Este un copil minunat, asa ca apeleaza cu incredere la ajutor ca sa va puteti bucura de relatia voastra din plin.
Eu din pacate mai mult nu pot sa te ajut, pentru ca diferenta intre copii e foarte mare, si mutzu e foarte calm si cumintel de cele mai multe ori.... deci nu stiu ce sa te sfatuiesc. Dar sunt aici, stii tu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Halou!! Vad ca n-ati trecut la noua tocanitza
Vai, asa m-a induioshat Phiphi azi, asa a fost de scumpa Am avut ceva emotii legate de cumva va fi la gradi dupa 1 saptamana pauza, daca nu va trebui s-o luam cu readaptarea, daca nu va plange...
Dimineata s-a trezit singura si a asteptat rabdatoare sa fac dush, sa ma imbrac/machiez...Ceva lacrimi a avut cand am schitat gestul de a-i da haina, una mai groasa ca a venit frrrrrrrrigul...cand am insistat au inceput racnete si m-am lasat pagubasha repede, decat sa transpire de nervi, i-am dat haina pe care a vrut-o, mai subtirica (tre sa o ascund pana uita de ea!!)
In fatza blocului o astepta fetitza din vecini si vaaai, ce s-au mai bucurat de revedere!! Sophia toata era un zambet si-un ras. Si la gradi...a fost ca la ea acasa, nici macar n-a strambat din nas...cred ca i-a fost dor!
No, io de crize ce sa zic? Sophiphi nu se (prea) crizeaza, da' saptamana trecuta ne-a mancat sufletul stand toata ziua in casa; bine, ea chiar nu facea nimic enervant, saraca, da' nu mai faceam noi fatza energiei si cerintelor ei si am mai racnit cand unul, cand altul la ea. Cerintele ei erau de genul: sa tam neaparat intr-o anumita pozitie, cand incercam sa ne miscam/ridicam, ne punea la loc; vroia un rand intreg de carti din biblioteca, incepea sa faca o "piramida" din ele, va dati seama ca i se rasturna la un moment dat "turnul" si vaaaaaai, ce suparareee; ne obliga sa stam imbracati in anumite haine, fereasca sfantul sa fi schimbat ceva pe noi:))) Si de-astea. Da' e o scumpaaaa si ne vine s-o mancam (cand nu ne vine s-o inchidem undeva si sa fugim:))))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Eu va pun maine pe foc ca azi am fost in priza si nu e gata ziua inca
Diseara ducem duracell-ul la tuns, sunt curioasa daca sta, vrem doar sa-i dea o forma in spate ca e tunsa (ciopartita) in scari
Pun si poze tot diseara ca sunt restanta cu cele de la intalneala nostra cu Anaan & Co !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fetelor pai ce-nseamna asta? Nu mai trecem la urmatoarea tocanita? Nu de alta, dar nu mai am rabdare

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput