Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
laura.carol spune:
Salut fetelor, nu am mai putut intra in ultimele zile, am fost cam singurica, tati vine dupa 6 acasa, asa incat nu am prea mai facut fata.Pe Deni o duce tati la gradi, dar de luat ne imbracam noi doua bine si o luam frumos pe jos(cu caruciorul) si mergem.
Adipapazi, micutii tai mananca tare bine, noi daca avem intoleranta meniul nu e prea variat, tot mar si banana dimineata, la pranz carnita cu niste legume, dupa care cereale.Am fost si la dr.Lesanu de la Grigore Alexandrescu , si ar mai vrea sa ii ia cateva analize , probabil, iar vreo 3 eprubete, sa vedem ce o iesi, maine mergem la ea la spital.La Denisa in gradi au cativa copilasi infectie in gat cu nu stiu ce microb si trebuie iarasi sa ii fac exudat nazal si faringian.
La multi ani micutilor ursuleti care azi implinesc un anisor
Laura mami de Sofia 11 luni si Denisa Elena 5 ani si 8 luni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
JoAnn spune:
adina saru-mana de reteta. inca o intrebare
. branzica...o faci tu in casa sau o cumperi??? daca o faci cum si daca o cumperi de care?? ups au fost doua intrebari
azi am fost iar la pediatru...totul bine , mucii curg garla...mai mergem si vineri.
tre sa facem si un sumar de urina. imi e groaza cand stiu ca pungutele alea colectoare nu prea stau lipite.
la multi ani sarbatoritilor zilei, sa cresteti mari si sanatosi.
aaa...se pare ca Martei ii iese inca un dintisor jos siiiii...sus e aproape toata gingia inflamata, deci ne asteptam la o eruptie in masa.
oricum azi-noapte a fost destul de plangacioasa si morocanoasa ... probabil ne asteapta nopti si mai rele-
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie La multi anisori ursuletilor care azi implinesc primul an de viata: Aron bebe de Dosita si Alexandru-Daniel bebe de Ramo_P! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii! Mami de Cristiana |
Multumim de urari!
![](pupic.gif)
La multi ani! plini de voiosie, sanatate si fericire, tuturor sarbatoritilor, mari si mici!!!
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eliza_cri![]() ![]() Aron Alexandru-Daniel sa fiti iubiti si sanatosi stelele mami pe cerul sufletului ei Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite ![]() ![]() |
Multumim
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
La multi anisori sarbatoritilor de azi:
Tudor Matei bebe de Ioanast
Theodor Matei bebe de kamik
Eliza Violeta bebe de CADIA
Selena-Gabriela bebe de Jany
Claudia-Elena bebe de martutza!
Sa cresteti mari, sanatosi, si sa aveti o viata plina de bucurii!
La multe lunite Radu Victor bebe de liana.berbec! Sa cresti mare, sanatos si frumos!
Elfica spune:
Buna dimineata!
Adipapazi: Cum arata bubitele care ii ies lui Ioachim? De doua ori am vazut pe Iulia doua bubitze rosii cu un punct ca un cos cu grasime foarte mic in centru. Au trecut foarte repede, insa nu stiu de la ce au aparut. Sa fie alergie la un aliment? Voi ati inceput sa le dati albus propriu-zis? Eu cand ii dau galbenusul, ii dau si putin albus. Sa fie de la el? Nu am analizat exact, dar incerc sa fac niste conexiuni. Cu viteza la mancat esti o norocoasa! Eu pot sta si doua ore cu ea, ca nu inghite imediat. Tine in gura si din cand in cand inghite. Uneori deschide gura, ca ma vede cu lingurita, dar ea are inca mancare pe limba. O astept sa inghita, ca daca ii bag inca una, poate vomita, mi-a demonstrat!
In rest, ce sa va spun, a inceput sa prinda curaj si sa mearga singura. Cu chiote de fericire. Cum am facut? Ieri eram in parc si o tineam de o manutza, ca mi-e frica sa nu cada pe asfalt. O bunica mi-a spus ca ideal e sa ii pun un fular mai lat sub brate si sa o tin de la spatele ei, din scurt, cat sa nu cada (spunea ca la ham, desi pare similar, nu e, ca il face pe copil sa mearga aplecat in fata si pe varfuri). Ce m-am gandit, o tin de gluga, ca ea isi tine bine echilibrul, dar uneori mai face si buf. Si era fericita, vorbea pe limba ei, se ducea la toti copiii, parca sa se laude. In casa nu i-am pus fular, dar o tin de spatele hainutei, doar cat sa o prind daca pica. Asa a prins curaj si merge bine, isi tine altfel echilibrul, in comparatie cu atunci cand o tin de mana. Dar cand vrea sa plece singura tot de-a busilea o ia, ca e mai usor si mai sigur.
O invatasem sa se uite in directia unor jucarii: unde e ursul si privirea ei se ducea sus, unde e ursul, unde e calutul, privirea catre el, unde e bebe, apoi sa iubeasca jucariile si le strangea in brate. Eu, fericita, am tot exersat si cand o intrebam de una, pac, le repetam pe toate. Si uite-asa am confuzat copilul, ca atunci cand a venit Inacat la mine cu bebele ei, nu mai stia unde sa se uite, se uita cand la urs, cand la calut, desi eu intrebam doar de urs. Ieri a intrebat-o sotul unde e mama si ea tot catre urs :) Am zis ca e cazul sa le exersam pe rand, ca am innebunit-o cu atatea!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
Elfica spune:
Inainte eram mai linistita cu ea si o lasam libera in sufragerie si eu la calculator, dar acum ca a prins curaj, vad ca se desprinde singura de canapea si o ia spre dulap, mi-e frica, sa nu cada si sa se loveasca de vreun cant, asa ca stau cu ochii pe ea ca pe butelie!
Eu cu Inacat venim vineri la intalnire, dar probabil ca nu vom avea cum manca si vom sta atat cat ne lasa puii, ca nu vad cum sa mancam cu ei langa noi (in principiu sotii nu vin, poate al meu vine, dar nu se stie). Dar si asa venim sa se cunoasca ursuletii si sa vedem si noi mamicile cu care am stat de vorba under cover :) Poate veniti si voi, faceti plimbarea de seara a bebeilor intr-acolo... Cat ne lasa copii, atata stam, dar bunavointa sa ne vedem sa fie! Mai ganditi-va, tare frumos va fi, cred eu! Daca nu va luati inima in dinti sa veniti, va povestim noi cate ceva.
Fetelor care aveti cont pe Facebook, daca intrati, dati un like aici, va rog mult: https://apps.facebook.com/romania-mea/?id=168 si va multumesc in avans.
Elfica spune:
Fetelor, imi permit sa va dau un pasaj din mesajul cuiva apropiat, care va permite sa faceti o comparatie cu viata din spitalele noastre. Fiecare apreciaza apoi cat de departe suntem noi E vorba de o operatie de extirpare a amigdalelor...
"Totul a decurs foarte bine ieri, ne-a dat drumul seara acasa. Nu a vomitat, a inceput sa vorbeasca imediat, a cerut de mancare toata ziua.. Iar ca experienta nu se compara cu nimic din tot ce stiam eu despre spitale, oameni sau copii bolnavi etc.
De dimineata Ana plangea ca vrea inapoi la spital, ca tare mult i-a placut. In viata mea nu am primit atata atentie.. Pana si brancardierul care a impins patul pana la sala de operatie s-a prezentat si a vorbit cu noi, mai ales cu Ana, ca ea trebuia lamurita ce si cum.
De dimineata au venit cu 2 coli A4 cu stickere si bratari, pana si pisicuta ei de plus a venit la sala de operatie, a primit si ea eticheta la gat cu numele Anei, ca nu cumva sa se piarda. Dupa care medicul de la reanimare a luat pisica si a pus-o la loc in patul Anei la reanimare ca s-o gaseasca Ana cand se trezeste. Etichete pe pat, 2 bratari cu nume, date personale la maini, ca poate una se rupe, verificari peste verificari, hartii peste hartii, ce sa mai zic.... Ca sa nu mai mentionez personalul, asistenti medicali, doctori, anestezisti, medicul de la reanimare etc.... Pana si serviciu de catering la salon pentru copii, veneau si intrebau inainte ce si cum si cat si cand sa le aduca.... Toti se prezentau si vorbeau cu copilul, ca nu cumva atunci cand se trezeste sa vada vreo fata necunoscuta si sa se agite.
Pe mine m-au chemat sa insotesc copilul cu pat cu tot pana in preoperatoriu ca sa asist la anestezie, adica sa o conving sa-si puna masca aia cu oxigen pe fata. Intai au intrebat-o daca-i plac baloanele, dup-aia i-au dat sa sufle in din alea care fac baloane de sapun, dup-aia i-au dat ei masca de oxigen si i-au aratat balonul verde de la aparat ca se umfla in timp ce ea respira, a simtit ea ca e ceva in neregula si a refuzat masca, niciunul din doctori nu a fortat-o, tot incercau sa o convinga cu frumosul, pana cand m-am plictisit eu, am pus mana pe masca de oxigen si i-am presat-o copilului pe fata pana a adormit. Nu-ti imagina cum s-au uitat la mine, de parca cine stie ce i-am facut copilului... Dupa care mi-au multumit, s-au amuzat si ei si m-au chemat la reanimare cand s-a trezit ea.
Cand ne-am intors la salon, a fost minitorizata din sfert in sfert de ora timp de vreo 4 ore: temperatura in ureche si puls. Ca sa nu mai zic de salon, pat cu telecomanda, reglaje, TV deasupra cu brat din ala reglabil, colorat, frumos, perdelute vesele etc. Masute cu carti, creioane colorate, jocuri, hartie sa."
Uimitor, nu?
martutza spune:
E ziua ta iubito si-n dar de ziua ta ti-as da si ani din viata mea daca as putea,in dar de ziua ta.
La multi ani frumoasa mea.Sa cresti mare,sanatoasa si norocoasa.Sa fi mereu cu zambetul pe buze si cu o vorba buna pe limba.Sa ne traiesti Claudia,implinirea mea.
http://www.youtube.com/watch?v=m04n30xaDok
si pentru ca doar o minune si poate 10 intamplari ciudate te-au adus in viata mea...iti dedic o melodie pe care o ador
http://www.youtube.com/watch?v=HgM16g6jiq0&feature=related
La multi ani sufletul meu.
http://www.youtube.com/watch?v=HgM16g6jiq0&feature=related
TALISMAN -de ziua ta iubito
si povestea aparitiei si a nasterii tale...maine...azi sunt prea eotzionata si obosita
o zi minunata tuturor
Elfica spune:
La multi ani si multe impliniri, draga Martutza! Petrecere frumoasa astazi si... toata viata! Asteptam cu drag povestea!