Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
ursuletilor care implinesc un anisor!
Martutza, f frumos! Zece e si melodia mea preferata.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Elfica spune:
Daca vreti sa participati: http://www.qbebe.ro/stiri/stiri/invata_sa_ai_un_copil_sanatos_cu_asociatia_secretul_evolutiei_?utm_source=newsletter_qbebe&utm_medium=email&utm_campaign=from_qbebe
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
adipapazi spune:
la multi ani ursuletilor!
elfica, face pete multe, rosii, putin iesite i relief, care cresc in suprafata si se unesc. sunt foarte multe, nu 2-3.
sunt tare incurcata, ioakim nu mai papa nimic. numai lapte. voi ati auzit de peritol? cica daca ii dai, are pofta de mancare. plus ca doarme noaptea mai bine. stie cineva ceva de el? nu ma prea incanta efectele adverse.
adipapazi spune:
la multi ani ursuletilor!
elfica, face pete multe, rosii, putin iesite i relief, care cresc in suprafata si se unesc. sunt foarte multe, nu 2-3.
sunt tare incurcata, ioakim nu mai papa nimic. numai lapte. voi ati auzit de peritol? cica daca ii dai, are pofta de mancare. plus ca doarme noaptea mai bine. stie cineva ceva de el? nu ma prea incanta efectele adverse.
sa ma duc cu el la ce dr? cum sa fac? nu mai deschide gura la nimic. e tare frustrant, iar eu ma simt vinovata.
Elfica spune:
Adipapazi: Vezi ca ai o parte din mesaj de doua ori, sterge unul. Cred ca ti-am deochiat noi copilul, tot spunandu-le "mancaciosi"... Sper sa isi revina cat mai repede! Eu cand eram mica faceam relativ des alergii alimentare si am luat peritol. Nu am avut efecte adverse, dadea o oarecare somnolenta, atat. Si Iulia a avut momente cand nu vroia mancare si apoi se linistea de la sine. Asa face si cu vitaminele: are momente cand nu vrea sa deschida gura, se fereste cand vin cu vit. C si Vigantol catre ea si momente cand deschide gura singura. Eu am zis ca poate avea legatura cu dintii, dar nu pot spune ca sunt sigura.
Elfica spune:
Fetelor, am intrat putin pe Facebook si am vazut ca cele de acolo au facut o super comanda colectiva de pe site-ul http://www.driedfruits.ro/. Ce ziceti, va tenteaza sa comandam si noi, sunteti amatoare? Pentru comenzi peste 500 RON transportul e gratuit, de aceea e bine sa ne adunam mai multe...
Elfica spune:
Adipapazi: Chestia cu sprancenele, tatuajul, e permanenta sau trebuie repigmentata pielea din timp in timp?
Siuta spune:
La multi ani Horea, pui de Sashenka !
La multi ani Claudia , pui de Marta !
Sa va dea Dumnezeu sanatate !!!
Siuta spune:
Fetele mele dragi
Am nevoie de ajutor. Finuta mea Maria , are leucemie .
www.mariateodora.ro
Orice fel de ajutor e binevenit
Va multumesc mult