Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
adipapazi spune:
corina, stai ca acu citii despre operatie. ce bine ca vine in tara. asa mai merge, si la spital privat. si ca te lasa in grija cuiva. DD a avut grija.
waw, blonda? da-ne o poza ca am incercat sa intru la POZE la tine si nush de ce nu pot.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
La multi anisori ursuletei Maia Theodora bebe de rala pentru primul anisor de viata! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de bucurii!
La multe lunite si ursuletilor mai mici: Larisa Elena bebe de Ana_vio87 si Thomas Bogdan bebe de syl! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!
anymona spune:
Am intrat si eu sa urez La multi ani ursuletilor sarbatoriti zilele astea!!! Sa fie veseli, sanatosi si fericiti toata viata!!!
Corina, bravo pt vacanta reusita!!! si eu visez sa am macar o sapt in care sa nu tip la Clara....stiu ca problema e la mine, nu la ea...dar sunt tot timpul stresata, obosita si ma enervez foarte usor din orice
si noi facem operatia tot in ian in ro. poate nimerim in aceasi zi si ne vdm acolo. macar ne consolam una pe alta. Of....mai e asa putin...cred ca o sa bazai la usa salii de operatie toata interventia
Amelia, te inteleg perfect cu liftul. si eu stau la 8 si am parte de vecini binevoitori care mai uita usa de la lift deschisa.....si parca tocmai atunci cand ai si copil, si carut, si bagaje multe se intampla
Elfica, ref la petrecere, in afara de ce isi comanda fiecare din meniu mai este tortul pe care il impartim la cati suntem. Cred ca va iesi cam la 10-15 lei de pers tortul. s-au anuntat cam 30 de pers. alte costuri nu mai sunt. vorbesc acum fetele despre aducerea unui fotograf profesionist. dc se concretizeaza te anunt
va pup
BraveGirl spune:
Adi, liofilizatul trebuie consumat in 24 de ore de la deschiderea borcanelului. Dc pui f putin, nu schimba gustul. Dc pui jumatate din sticluta schimba. Faza e ca e asa putin incat si dc accepta 5 lingurite tot e mai mult decat ar putea manca dc i-ai da carne.
Anymona, eu deja nu mai sunt stresata pt operatie. am trecut de stresul cu Budapesta, asa ca m-am linistit. Pastrez emotiile pt saptamana operatiei,, cd cred ca o sa slabesc, desi n-am de unde.
Poze nu mai am la semnatura, de aia nu se vad. Acum am deja crescute radacinile, dar dupa ce ma fac bella poate ma incumet sa mai pun si eu poze cu noi, sa ne vedeti. am un smecher si jumatate. Danseaza de mori de ras, cu figuri din alea cu dat din cap pe ritm, din fund. Ia ursuletii de plus in brate si se alinta, ii mangaie, e asa scump
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eliza_cri/eliza_cri.jpg)
eliza_cri spune:
LA MULTI ANI! Maya Theodora
adipapazi sa stai linistita va veni un moment in carese va satura de banane si nu o sa vrea nici sa le mai vada. stiu din exp cu dimi.
corina sa te face cat mai repeede bella sa te vedem nu ca nu ai fi si fara sa te faci
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limiteDimitrie Gabriel
Antonia Stefania minunile mele
JoAnn spune:
hello
adipapazi ,am vazut mai demult o reteta de-a ta ceva cu dovleac placintar....cum era??
bravo gemenutilor tai papaciosi.
fetele mele sunt cu mucii pana la genunchi, Marta a facut febra 40. acu un pic mai bine.
merg sa mestec in orez, ca donsoarele au ceva scaun moale...si bagam un pic regim.
adipapazi spune:
joann, cureti dovleacul, tai marunt, bagi intr-un castron mare, peste el pui biscuiti, apoi branzica amestecat cu galbenus, pui apa sau lapte sa balteasca totul si dai la cuptor.
sanatate!
eliza, nici nu sti daca sa ma bucur cand va veni ziua fara de banana. daca nu mai mananca nici cu banana?
azi a mancat 200 fructe cu branza, dar la pranz doar 100g de budinca sus descrisa, asa ca l-am mai pacalit si cu un cremoso, dar toate astea mi-au luat 40 de minute, adica bataie de joc, ei mancau in 15 minute tot altadata.
ana basoldina a papat 200 de fructe si 200 de budinca imediat.
sa vedem la 6. ieri ioakim nu a papat placinta cu iaurt, doar a mai bagat un cremoso, iar ana a mancat o bucata de placinta pasata cu 150 muller si 2 masuri de cereale. este copil model.
va pup
eliza_cri spune:
adipapazi va trece la un alt aliment dimi a trecut asa de la unul la altul da dupa ce manca luni intregi numai din respectivul.ulterior a inceput singur sa pape si alte alimente nu l-am fortat cu nimic. ai rabdare e greu stiu da nu ai alta optiune
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limiteDimitrie Gabriel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
La multi anisori ursuletilor care azi implinesc primul an de viata:
Horea Paul bebe de Sashenka
Rebecca bebe de brocolina
Razvan Vasile bebe de carm3nutza!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii!
La multe lunite Irina Maria bebe de maritza! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
La multi ani Ina_Alacran!
eliza_cri spune:
LA MULTI ANI!
Horea Paul
Rebecca
Mario Riccardo Costa
Razvan Vasile
Tudor Matei