Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ce ursuleti vorbitori !!! Printesa vorbeste in limba ei, dar cu intonatie. Uneori am senztia ca-mi recita Scrisoarea III...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

muaaa, corineto, ce vocabular dezvoltat!
sunteti super!
am invatat-o pe ana si unde e buricul, acum ma kinui sa o invat pasarica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Hahah cu buricu stie si Pufuaicele! intreb in pat cand sunt cu mine, unde e buricu? si imi ridica tricoul si baga degetu. Dupaia da plici plici la burta

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

muaaa, corineto, ce vocabular dezvoltat!
sunteti super!
am invatat-o pe ana si unde e buricul, acum ma kinui sa o invat pasarica.

Adi, mami de ana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Adi, stai linistita ca nu suntem avansati pe toate planurile. De ex, nu baga deloc formele in borcanul fisher price. Arianna baga, el nu vrea si pace. ridica capacul si baga pe acolo
El clar e un vorbaret si un dansator. Nu va zic ca si noaptea isi canta, iar cd nu reusesc sa-l calmez, ii cant eu si el se da jos din brate si danseaza. uita d eorice durere....desi eu sunt antitalent. Fuge lumea cd cant eu
A inceput sa vrea sa manance singur, spre disperarea mea. nu nimreste tot timpul gura, si mai ajunge mancare si in cap, in poala, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ah apropo de asta cu bagatu formelor: baga doar in cutie sau fiecare forma la gaura ei ? dreptunghi la dreptunghi, cerc la cerc? Cum i-ati invatat?

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Adi, stai linistita ca nu suntem avansati pe toate planurile. De ex, nu baga deloc formele in borcanul fisher price. Arianna baga, el nu vrea si pace. ridica capacul si baga pe acolo
El clar e un vorbaret si un dansator. Nu va zic ca si noaptea isi canta, iar cd nu reusesc sa-l calmez, ii cant eu si el se da jos din brate si danseaza. uita d eorice durere....desi eu sunt antitalent. Fuge lumea cd cant eu
A inceput sa vrea sa manance singur, spre disperarea mea. nu nimreste
tot timpul gura, si mai ajunge mancare si in cap, in poala, etc.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Sugubina, P nu baga triunghi la triunghi, ets, ci ridica capacul borcanului si baga pe acolo Dc ii bag eu forma, el o impinge si apoi se pune pe burta si se uita p egaura sa vada el ce e inauntru De sapt asta are tendinta de a baga singur, dar nu nimereste formele. Adica dc nimereste, e un accident.
Tin minte ca A a prins repede ideea prin exercitiu. Ea s-a jucat mult cu un antemergator care avea si sortator de forme si cu el am invatat-o. initial i-am aratat, apoi doar bagam forma, fara sa o imping. ii puneam ei mana sa o impinga. Cam o luna de exercitii au trebuit pana a invatat singura. mai intai a invatat sa identifice formele geometrice si apoi sa le potriveasca.
Nu stiu cum e mai bine, dar eu la A am inceput cu o singura forma. dupa ce stia sa arate triunghiul, i-am explicat ce sunt si celelalte forme, tot pe rand.
Apoi la fructe la fel..asa ca ea la 1 an si 2 luni stia sa arate marul, para intre alte fructe. Aveam fructe de plastic si o carticica. ii aratam dim multime doar marul si apoi ii aratam si in carte, si alte poze, ca sa identifice dupa forma.
P inca nu stie mai nimic, pt ca nu mai am atata rabdare si timp sa-l invat. dar nu ma stresez, ca potential vad ca are

Mergi la inceput

A..ce am observat eu l aai mei, dar nu stiu dc e o regula. dc invata repede ceva si eu vreau sa trec sa-i invat si altceva, fara sa insist pe ce a invatat, ii confuzez. Asa a fost de ex. cu partile corpului. dupa ce arata nasul, l-am invatat si de gura, cam la 2 zile dupa. Si acum se incurca, pt ca sunt si apropiate. dc as fi repetat mai mult si as fi trecut mai tarziu la gura, nu s-ar mai fi zapacit.
Asa ca eu cu formele stau minim o sapt la fiecare, dupa ce le-a invatat. nu ma deranjeaza deloc ca nu stie formele, culorile, etc. Sunt mici, ce atata graba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

corina, ati reparat mobila?
eu constat ca fiecare dintre copii are tipul lui de inteligenta, anumite preferinte etc. ana e lesinata dupa scena in care printul vine al alba ca zapada, ioakim dupa piticii in mina. ana stie oki, nas, dinti, cercei, buric, ioakim arata rareori nasul. in skimb, ioakim danseaza de rupe, ana e mai atenta la imagini. prefera carti diferite, ana pune cuburile clementoni unul peste altul, dar nu baga formele in forme. ioakim baga la antemergator cercul in cerc, la patrat si triunghi i le asez eu, iar el le impinge. dar mai avem o serie de 6 forme care se baga in 6 suporturi, si daca ii dau separat cercul il baga in forma, apoi ii dau triunghiul si forma corespunzatoare, apoi patratul. rareori nimereste hexagonul. dar dacaii pun cercul in mana si forma de cerc si de patrat, nu mereu baga cercul in cerc. in orice caz, ana nici nu vrea sa auda de asemenea potriveli.o lasa rece prizele, trasul apei, robinetele, dar culege toate scamele. asadar, o sa adaptez in functie de ce prefera ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

La multi anisori ursuletilor sarbatoriti azi:
Eva Maria bebe de crisuletzul
Antonia Nicole bebe de lorin7774
Luca Stefan bebe de kokorinusha
Clara bebe de TINKER_BELL!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii!

La multi ani sanatosi simona_maris!

Mergi la inceput

Adi, ieri a venit restul mobilei si mi-au adus alta comoda..si ghiciti ce: are acelasi defect, chiar mai extins decat cea initiala, dar pe langa loviturile de la copii, e parfum ma gandeam ca ar fi ideal sa tot fac plangeri si sa-mi schimbe saptamanal comoda pana cresc copii Am luat si 2 scaune gen fotolii si ce credeti? Unul din fotoliu e stramb, asa ca iar am facut sesizare si astept sa vina sa-l schimbe. plus 2 sertare de la bufet Deja sotul se isterizeaza. eu sunt calma, ma isterizez doar cd apare o mega lovitura de l ajucarii de se vede din avion.

Mergi la inceput