Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mai e party maine? Vreau si eu detalii, va rog! As veni si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Super tare, Bravegirl! Si de obicei baietii vorbesc mai tarziu ca fetele, asa se spune in popor!

Si eu am inceput cu Iulia cu mai multe notiuni, pana am realizat ca o bulversez si am luat-o mai incet. Mi-e draga cand vad cum progreseaza. Abia astept sa ii iau si eu niste jucarii mai "inteligente" cu forme etc. Daca ne mai puteti da sfaturi, va rog, ca eu nu stiu. Am zis sa ies intr-o zi la cautat, sa fie jocuri de dezvoltat abilitatile, imaginatia etc. Daca imi dati cateva indicii, v-as multumi mult. Si, ideal, nu asa scumpe, de sa dau milioane, ca stiu cum le strica si, mai ales, cat de repede!

Nu am mai ajuns la doctor, ca trebuia sa mergem pe 6, chiar cand era onomastica sotului (cu aceasta ocazie va multumesc mult pentru urari) si vremea era groaznica. Insemna sa mergem sa ii recolteze sange intre 8 si 10 si apoi consultatia putea fi doar dupa 12, dar prima ora libera era la 12.45. Stateam prea multe ore si cum era urat afara, nu era cazul. Daca era frumos, o plimbam inr-un parc si merita, dar asa... am amanat pentru intre Craciun si Reveion, cand si-a luat sotul liber si rezolvam atunci. Rau e ca Iulia pare sa nu fi luat in greutate nici luna asta :( Mama imi spune sa nu imi fac griji, ca asa am fost si eu, o bucatica de om, sotul si el a fost slab pana acum cativa ani, cand s-a lasat de fumat si a inceput ingrasatul, asa ca are cu cine sa semene, dar... imi fac griji ca poate are altceva de nu mai asimileaza. O fi vorba de malabsorbitie dintr-o data? Ce e drept, e activa, dar totusi, sigur si ai vostri sunt, dar totusi iau in greutate de la o luna la alta, nu? Cam cat mai iau acum? Am ajuns asa de stresata, ca ii dau aproape intr-una sa manance. Fac pauze de o ora si apoi pac, mai bag ceva... si stiu ca nu e bine deloc, dar... zic sa ii dau si aia si ailalta, adica si fructe si legume si branzica si carnita etc. Si cum ea nu mananca rapid, imi ia destul pana le haleste. Of!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Elfica, si eu zic sa nu-ti faci griji pentru Iulia, daca e activa, papa binisor eu zic ca e ok. Gandeste-te ca noi am tras cu printesa in primele luni de ne-a iesit pe nas si pe urechi, ea lua cate 200-300g pe la 2-3 pana pe la 9 luni. Abia dupa asta a inceput sa ia in greutate cate 400g. Acum are greutate mica, inca nu are 8 kile si am nascut-o cu 3.300kg. Ar fi trebuit sa aiba cel putin 9. Asta este, n-am ce-i face. Si da, mananca bine, cate 250-300ml la fiecare masa. Bine, ii dau cat mananca ea, ca daca insist incepe sa-mi dea peste mana si sa urle, asa ca nu insist prea tare. Daca s-a saturat e ok, ea stie cat ii trebuie. E drept ca inca nu merge singura, dar merge de o manuta si e destul de mult in picioare.
Si ca sa vezi ca fiecare copil are ritmul lui, nepotica mea cea mica are acum 3 ani, de la 1 an si pana la 2 ani jumate a avut 12 kile. Fara nici o modificare, doar ca s-a mai lunit cativa cm. Si fratii ei mai mari (un baiat si o fetita) au avut o evolutie a greutatii relativ normala, adica cu plus in fiecare luna (mai mult, mai putin...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am uitat, daca vreuna dintre voi stie cum sa faca un capitol nou, poate n-ar fi rau, ca mai sunt cateva zile pana se incheie anul . O sa intreb si pe fb, sper sa gasesc fete care se pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mai e party maine? Vreau si eu detalii, va rog! As veni si eu...

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

da este...ne intalnim la Mall Baneasa la spatiul de joaca la ora 17 - 17.30.

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+ Sasha Andrei (30.12.2008) + Iustin Nicolae (03.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

incerc sa fac cap nou

Mergi la inceput
Mergi la inceput