Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
Elfica spune:
Intru putin, ca e sotul sarbatorit si am ceva trebsoare. El e putin plecat, Iulia "citeste" niste pliante si am profitat de ocazie sa va scriu doua vorbe. Le-am pastrat de cand am fost la evenimente pentru copii (Babyexpo sau conferinta de acum vreo doua saptamani) si am zis ca o sa le citesc cand am timp. Nu am avut, dar reprezinta o modalitate super de a o tine ocupata pe Iulia.
La munte o fost superb, vreme excelenta, pacat ca s-a terminat. Iulia a fost foarte sociabila, trecea din brate in brate, de parca ii stia pe toti de cand lumea, era fericita cu ei, nu zicea nici pas, a mers mult, iar cand ieseam din camera si coboram catre living, unde era toata gasca, radea din inima, de ii binedispunea pe toti. Au botezat-o smiley face :) In schimb, de vorbit, nu a vrut sa vorbeasca deloc cu altii. Doar in camera, chiar noaptea, avea chef de "povestit".
Letzy: Pe la ce varsta sa vin cu ea la o consultatie, doi ani ar fi bine, incat sa ma inteleg cu ea, sa deschida gura si sa o tina asa, cat sa ii umbli in ea?
Gabriella1: Ne bucuram ca ne mai scrii si ca nu te-ai suparat de tot pe noi, dupa replicile acelea. Sa-ti traiasca puiul grasun si sa iti aduca numai bucurii!
Elizacri: Si tie sa iti traiasca scumpica, iar Dimitrie sa aiba grija de ea ca un fratior mai mare! Ma gandeam si eu azi ca sunt asa o bucurie copiii, ca parca nu mai am chef de serviciu, as mai face cativa copii, ca altfel de satisfactii ai alaturi de ei! Oricum, azi am primit tel. de la colega mea de serviciu ca a venit Mosul, asa ca abia astept sa vina sotul cu darul Mosului :)
Bravegirl: Felicitari pentru mobila. E facuta pe comanda, de nu are colturi? Sau unde ai gasit, in magazine, facuta special pentru copii?
Va pupic, ca m-am intins! Dar Iulia e tot atenta, nu s-a dezlipit, a intins pliantele pe tot covorul si le ia la rand. Cand sunt langa ea i le strang, iar ea le imprastie iar. Si uite-asa sta si ea locului, ca altfel misuna in continuu.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana_o spune:
Hello, mamici!
Mâine începe Baby Expo, se înscrie vreo ursoaica?
In alta ordine de idei, vrem sa Facem party de Cr#259;ciun, pentru ursuleti. Suntem in c#259;utare de spa#539;iu de joaca, pana acum niciun rezultat, e full peste tot. Insa tot c#259;ut#259;m. Am vrea in weekend, dac#259; nu g#259;sim, eventual in tp sapamanii. ce ziceti?
Va pupam, o zi frumoasa tuturor!
ana_o spune:
S-a hot#259;rât locul de joaca. Cel din B#259;neasa, în jur de 17-17.30. Duminica, 11dec. B#259;neasa shopping center.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Raportam vizita la pediatru. Nu va speriati, a fost pentru vaccinelele de 1 an si pentru controlul aferent. Deci printesa are 72cm si aproximativ 8 kile. Zic aproximativ ca la noi duminica seara avea 7.800, deci pe-acolo.
A primit vsccin x 2 si a plans fix 2 secunde, dupa care a zambit la asistenta. Mai grav a fost cand i-am pus caciula . Draga mea mica micuta s-a comportat binisorel.
amelia_ilie spune:
Elfica, sa-ti traiasca sotul! Cum ati petrecut?
Noi sarim peste BE cred, ca avem muuuulte cheltuieli de Craciunul asta (si mai ales dupa)...
amelia_ilie spune:
La multi anisori ursuletilor sarbatoriti azi: Luca bebe de ukume24 si Sara bebe de Vasari! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata plina de bucurii!
La multi ani Mirubelu!
BraveGirl spune:
Amelia, felicitari printesei curajose! Pupam sa treaca repede buba d ela vacccin.
Ana, care loc de joaca din Baneasa? Eu as veni, ca e aproape de mine.
Elfica, mobila am luat-o de la Mobexpert. oscilam intre 2 modele si am ales-o pe asta pt ca nu are colturi.Se cheama Rondo Vroiam sa schimbam la anul mobila, dar nu mai rezistam psihic sa-i vad cum se uracau pe mobial veche (avea o parte f joasa) si bebe cadea. Stiu ca o sa-mi para rau de mobila ca nu va arata prea mult timp bine, dar mai bine sa fie copii ok. Cd a venit mobila, o usa d ela comoda TV avea un minuscul defect. Le-am zis s-o schimbe. M-au sunat ca vin vineri de la service sa vada ce pot face. Intre timp copchii au tras o mega zgarietura
O sa par penibila...ma plang de un defect, cd acum mobila se vede din avion ca a zgariata.
BraveGirl spune:
tot eu...sunt zombi. ii dau molarii de jos si e jale. nu doarme, urla...azi noapte la 1 dansa sapt trecuta i-au iest, in sfarsit, cei de sus. dupa nopti de cin. speram sa luam o pauza, dar se grabesc molarii sa iasa.
in rest, sa-l laud putin...cra-cra:a inceput sa vorbeasca. e mortal. imi vine sa-l mananc. arunca de la etaj diverse lucruri si zice: iiii, i-a uite! cd aude ceva: 'ce aude?' arata spre diverse si intreaba:'ce ata?' (eu ii suneam 'asta ce este?) cd vrea sa-i pun melodia 'hai una, hai doua", imi zice:'haide' si ridica o mana si da din fund se duce la frigider si zice;'papa' sau 'tetel' de la iaurtel. ia telefonul si zice'alooo...da, pata (adica Patrick). pe sorelina o striga Aiannnaaaa, iar pe buni; baba
anymona spune:
Elfica, la multi ani sotului!!!!
multi ani fericiti si sarbatoritilor din ultimele zile !
Corina, este vorba despre locul de joaca din centrul comercial baneasa. eu nu am fost niciodata, dar nu cred ca sunt mai multe acolo. am inteles ca e aproape de intrarea dinspre ikea
felicitari pt vorbaretul Patrick!!! pare sa fie cel mai avansat ursulet din barlog la capitolul asta!!! mie, cel putin, mi se pare de domeniul SF ce spui tu acolo....R cred ca mai are mult de tot pana sa inceapa sa vorbeasca. si cel mai rau este ca nu ma pot abtine sa nu fac comparatii intre el si cum era Clara la varsta lui...ea mergea perfect si spunea cateva cuvinte clar, stia sa ceara anumite lucruri etc....e incredibila diferenta dintre ei. dar asta e....important e sa fie sanatos, restul se rezolva cu timpul
va pup
BraveGirl spune:
Anymona, eu cd am auzit alta fetita cu 2 luni mai mica decat A ca la 1,5 ani facea propozitii mi-a picat fata. Dc nu o auzeam cu urechile mele, ziceam ca e imposibil sa faca propozitii. clare, cu subiect, predicat, corecte chiar.Arianna nu vorbea decat cateva cuvine. ea a inceput sa vb anul asta in primavara, la 2 ani jumatate. Deci iti dai seama ce diferenta intre ei.
Pe P. l-am si inregistrat, ca nu-mi vine sa cred cd ii aud gurita