Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Legat de somn si mese, ca am zis ca revin: noi nu avem program, ca doarme haotic: cand adoarme la 8-8.30, cand la 10-10.30-11, asa ca si trezitul e diferit. Si, automat, si masa de dimineata. La pranz de obicei doarme dintr-o bucata vreo 2-3, rareori si 4 ore (de fapt are o pauza cand se trezeste, plange, ma duc si o alaptez putin si iar adoarme). Uneori, insa, doarme o ora si apoi se trezeste si atunci mai doarme o tura si dupa amiaza. Normal ca si somnul de seara e influentat de ora somnului de pranz, ca si toate mesele. Cum sa fac sa ii fac un program, ca as vrea, stiu ca mesele la ore fixe ajuta mult asimilarea. Nu ma lasa inima si nici nu mi se pare sanatos sa o trezesc din somn, iar alta varianta nu gasesc.

Cu mesele nu am decat o regula, anume ca incep cu fructe la micul dejun. In rest, cum am gata legumele, carnea, oul, branza. Daca uit sa ii scot din frigider legumele sa se incalzeasca, fac repede branzica si i-o dau si aman legumele pentru seara. Si ii dau ou si branza cam de doua ori pe saptamana fiecare. Nu mai vrea sa manance in acelasi loc si ii var lingurita in gura in timp ce se joaca. Stiu, rusine sa imi fie, am invatat-o cu narav, dar daca o tin locului nu deschide gura deloc. Militarie, zic si eu, nu vrei, nu iti dau, o sa mananci tu locului cand ti-o fi foame. Dar si asa e micuta si slabuta, nu ma indur... Ce sa fac? Ba chiar am tendinta sa ii dau mereu sa manance, sperand ca se va mai ingrasa.

Gata cu palavrageala, pe maine!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

La multi anisori Mario David bebe de ramonik1986! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata plina de bucurii!

La multi ani Dosita! Sa traiesti mamico, sa fii sanatoasa!

Mami de Cristiana

Mersi mult, esti o dulce pentru ca ti-ai amintit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

si totusi, fuck ikea!ca m-a zapacit cu globurile ei.

Adi, mami de ana si ioachim

Mare adevar ai grait Adi!

Mergi la inceput

La multi anisori Tudor Andrei bebe de gabriella1! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata plina de bucurii!

La multe lunite Tudor Alexandru bebe de sorinaalex! Sa cresti mare, sanatos si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

LA MULTI ANI! ursuletilor si ursuletelor din ultimele zile sa cresteti mari si sanatosi!

in ceea ce priveste militaria eu va zic ca sunt pentru nu exagerata moderata. daca nu te impui chiar asa deloc in fata copilului ajungi sa distrugi toata casa , nervii sa fie intinsi la amximi si felul in care se comporta copii sa lase de dorit. da si fluturasha are dreptate depinde si de copil ca nuii nu ai ce sa le faci.

vineri scap de ghips abia astept m-am saturat de el

va pupam a si abia astept sa afcem bradul numai am rabdareee

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

hei, amelia, au venitara?

Mergi la inceput

Inca nu Adi, ca si eu le astept. Asa a enerveaza oamenii fara cuvanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Helo cikas!

Dati-mi un sfat - am luat cus cus si cum sa il fac? Pt pufe. Si gustare si fel principal dc aveti idei

Fuseram la vaccin si va anunt cu maare mandrie ca Ilincuta Budincuta e si ea optkilistaaa=8300 (facuta kk)!! Deh dc manca cat sorsa si e pofticiuasa. SOrela are 9700. Diferenta deci se miscoreaza, lumea imi zice ca uneori le incurca. Fratimiu de ex. How cool is thaat?

Am facut lapte de cocos, sunt tare mandra de mine, e asa buuun! si in loc sa pun LV amestecat cu 4mas de LP la pufe am pus vro doo zile LC :)) E asa delicat si fin la gust. Azi fac de migdale iara.

Am pulpa de cocos ramasa, aveti vro idee ce as putea face cu ea? fursec/tort orce idee e apreciata..

Am avut si noi turta duminica-cine vrea sa citeasca/vada poze aveti pe blog descriere.

Pupici la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Amelia si noo ne-a intarziat..suna Ioana dupa ei si au venit a doa zi..

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Inca nu Adi, ca si eu le astept. Asa a enerveaza oamenii fara cuvanta...

Mami de Cristiana

Mergi la inceput

Sugubina, eu am trimis comanda vineri dimineata, au zis ca specifica sa fie livrarea marti, apoi ce sa mai cred? Sa le platesc mai putin dobanda pe o zi, corect?

Mergi la inceput