Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara buna fetelor

in mamicie faci la de a compromisuri la greu, numa bine sa le fie copiilor, tie......pe lumea cealalta sau daca apuci, la pensie, cand pleci in croaziere si te doare n paispe

pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

aoleo, m-ti zapacit cu atatea gadilari, v-am mai zis ca sunt republicanca din popor, mitza baston, asa ca nu ma supar io asa usor.la urma urmei, nu mi-ati zis nimic naspa, nu mi-ati dat in cap, nu m-ati contrazis, of course ca everybody creste bebele cum simte.

o drita dermatoloaga amica de-a mea din parc zice ca la candida anei sa ii dau pe gura diflucan. ati mai auzit? sa o intreb maine pe pediatra si eu.

ai a foat o zi mare: i a mancat 550 lp, 1 galbenus de ou simplu, cu manuta, si 200 fructe cu branza la 9,30, la 14 (cand s-a trezit din somnul 1) o banana cu jumate de pastrav, la 19 o banana cu juma de borcanel humana de morcov/pastarnac/telina 9ale lu ma-sa nu-s bune), plus 1 cm patrat de chec si 10 degete de-ale mele de mamaliga cu smantana. o tona! adica legume! ceea ce nu a mai mancat de vreo 2 luni. plus ca s-a jucat cu o rosie cherry pana a reusit sa infiga dintii in ea si sa suga niste ce o fi curs.

letzy, si tu stomatolog? eram odata la sis si era un baiat de 2 ani jumate cu muuuuuuuuulte carii de biberon si il tineau fo 6 studenti plus bunica in brate si abia asa l-au "rezolvat".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Nu am apucat sa intru in acest week-end pana acum, iar acum voi fi scurta, ca doarme sotul langa mine si sa nu fac galagie cu tastele.

Sigilarile am inteles ca se fac la maselute, nu la dinti si ca le-ar pune un material in gropita maselutei, incat sa nu ajunga sa se carieze maseaua. De dinti nu mi-a spus nimic tipa aceea. Adipapazi: Si negreala nu dispare definitiv decat cand cad dintii de lapte si apar cei definitivi? Cand s-ar intampla asta cu incisivii centrali superiori, in jur de 6-7 ani? Vai, ce rau imi pare, deja mor cand vad ca se tot innegresc! Si parca si unul din cei laterali prinde o tenta negricioasa. Oare se transmite de la un dinte la altul? Nu stiu de la ce o fi, ca eu nu am luat in sarcina absolut nicio pastila, de niciun fel, pana cand s-a desprins o parte din dopul gelatinos si am luat-o spre Constanta, doctorul indicandu-mi sa iau doua pastile de NoSpa, sa intarziem travaliul, sa nu risc sa nasc pe drum. Nu am luat nici dupa ce am nascut. Ba da, o singura data am luat un Paracetamol. Iar dintii au fost albi pana acum vreo 2 luni. I-au iesit la 7 luni si pe la 11 s-au colorat si apoi s-au tot inchis la culoare. Mi-e groaza cum o arata.

Despre mese si somn scriu data viitoare cand reusesc sa intru pe net.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neata la toata lumea!

Si eu am facut militarie (asa cum zice adi) cu fata cea mare care are acum 3 ani. Si tare bine mi-a prins dupa 1 an, 1 an jumate cand incep ei sa-si arate personalitatea lor. Daaaar....exista un dar, am avut cu cine. Caci exista si copii cu care nu se poate face. Cu cat amani obiceiurile pe care vrei sa i le imprimi, cu atata va fi mai greu, dupa 1 an, 1 an si ceva. Oricum am citit mult pe tema asta si m-a ajutat. Buna cartea asta "educa-ti pozitiv copilul". Adina acuma citesc "anii magici", o stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

La multi anisori Mario David bebe de ramonik1986! Sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata plina de bucurii!

La multi ani Dosita! Sa traiesti mamico, sa fii sanatoasa!

Mergi la inceput

nu o stiu, fluturasha, dar o caut acusica pe net. as vrea despre gemeni sa gasesc ceva mai substantial.peste tot numai cate un capitolas cu generalitati.
da, elfica, sis o curata periodic, dar tot apareau negrelile.acum nu mai are pe cei definitivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Elfica si maselutele tot dinti sunt.
Scuze daca s-a inteles altceva!
Ai inteles bine,sigilarile se fac pe molari(maselutze) dar se pot face si pe premolari.In dentitia de lapte nu exista premolari.
Da, Adi si eu sunt.Din acest motiv a trebuit la 3luni dupa nastere sa ma intorc la lucru.Dar nu regret,copilul este foarte sociabil iar eu sunt mai odihnita dupa o zi de munca decat acasa cu copilul.
Sambata si duminica am fost singure acasa si tare m-a mai creieritToata ziua vroia in brate.E copilul meu si il iubesc enorm dar parca mai vreau si eu pauze.Eu asa sunt.Tare mult ma ajuta si sotul ca altfel nu stiu ce faceam.Noroc ca el are un program mai lejer.
A invatat sa se dea singura jos din pat si vine peste tot dupa mine,vrea tot timpul in bratele mele(la tati nu vrea).
Fug sa pregatesc pranzul ca vin iubitii mei acasa!

Mergi la inceput

bravo tie, letzy, ca te cunosti bine si ca iti asumi asta. nu e de condamnat mama care se intoarce la munca daca ea simte ca sanatatea psihica a familiei e mai buna asa. am comandat cartea azi.

Mergi la inceput

si totusi, fuck ikea!ca m-a zapacit cu globurile ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Adi ti-am trimis pe mail o carte despre gemeni "Raising twins" in eng. Kiss!

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

nu o stiu, fluturasha, dar o caut acusica pe net. as vrea despre gemeni sa gasesc ceva mai substantial.peste tot numai cate un capitolas cu generalitati.
da, elfica, sis o curata periodic, dar tot apareau negrelile.acum nu mai are pe cei definitivi.

Adi, mami de ana si ioachim

Cikas am citit si eu din urma, mai ales partea cu somnu bebeilor si mesele de noapte.Adi ce sa zic esti pe stilu meu cu militaria. Idea e ca in gemenie tre organizare si disciplina ..ca alfel te duci cu capu creerilor.
Nah ca ma ia cu stresu urcator Amelia cand aud planstele si crizele si nici eu nu le suport; noroc ca nu am mai avut de aface cu faze deastea de ceva timp. Cand se intampla e destul de rar slava Domnului!

Am patit o data de eram eu cu ele afara si s-a pus link pe crize de am luat-o in brate (*sunt om nu rezist mult la urlete deh..desi am lasa-o niste minute bune) si mai si impingeam la calut!

Mergi la inceput