Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Scuze Amelia!Nici n-am observat celelalte variante.
Cosul cu fructe -1kg,cel de alune 500g si caisele cred ca sunt integi.Pretul lor este de 14 lei daca nu ma insel(fara tva)
Tva este 25%,nu?
Multumesc mult!

Mergi la inceput

Amelia cand poti da-mi te rog un PM cu adresa unde sa vina sotul si un nr de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Letzy, am completat acum. Iti trimit si pm imediat (sper sa nu uit pana trimit comanda ).
TVA-ul e 24%.

Mergi la inceput

Amelia,luni in jurul pranzului te va suna sotul meu.
Cand mai faceti o noua comanda dati-ne de stire.Acum am studiat mai bine site-ul si as mai vrea cate ceva
Daca vreau sa iau 200g de afine uscate se poate?sau trebuie sa iau un kg.as vrea sa le testez mai intai.Eu de ex n-am mancat pana acum goji.
Amelia multumesc mult!

Mergi la inceput

Letzy, inca n-am trimis comanda. Oricum probabil se va mai face pe la mijlocul lui decembrie una...

Mergi la inceput

Am uitat, Letzy, ziceai de 200g de afine, eu stiu ca se pot comanda numai cantitati multiplu de 1kg daca sunt "varsate", daca se doresc cantitati mai mici se pot comanda din cele de la Fruit Orchard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Fetelor, neplacutul s-a produs si la mine dupa un an si zece luni de pauza :( Uf... acum incep durerile, stresul cu patatul, ca debitul e de obicei foarte mare, unde mai pui lipsa de protectie

Vine careva la evenimentul de sambata dimineata de la Palatul Copiilor, cel pentru care v-am trimis link-ul cu detaliile? Daca da, dati de stire, poate ne vedem, ca eu merg.

Siuta: Ce mai face finuta? Cand finalizati toate modalitatile de a dona banutzi, da-ni-le si noua pe toate, ca poate putin cu putin cu putin, facem si noi mai multicel. Ca de obicei noi, oamenii de rand, spunem ca nu putem da prea mult si cu ce mare lucru ajutam... dar putinul acela daca vine de la multi oameni se tranforma in ceva mai mare, ca doar "unde-s multi, puterea creste". Si cum vin sarbatorile, fiecare putem face un gest frumos, daruind ce putem unui sufletel care sa speram ca va fi salvat.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Acum am terminat de citit si vin si eu cu cateva randulete:

Reclama cu Mega e in top, bate din palme, rade, cand sta in fund se misca cu totul, sare pur si simplu, dar ramanand in fund, nu stiu cum sa va explic, parca ar avea un arc sub fund. Ii mai place si cea de la Orange cu popcornul care sare din cutii. Sigur reclamele contin mesaje subliminale, prea uita de orice joc imediat ce incep reclamele. De reclama la Mega am auzit de la toti parintii cunoscuti ca a prins enorm la copii. Dar in timp se potolesc, ca o vad pe Iulia cum reactioneaza la Oreo acum, fata de acum cateva luni.

La comanda ma bag data viitoare, ca nu am reusit sa intru decat acum si vad ca deja a fost trimisa. Oricum, daca mai facem, nu e bai, ca oricum stateam cam prost cu banii acum, parca s-a spart sacul in decembrie, asa fug banii in toate partile :(.

Amelia: Eu zic sa te gandesti mult la intarcat, ca s-ar putea sa-ti para rau, adica sa fie mult mai rau dupa! Eu ma rog sa am lapte pana la doi ani, ca pe urma altfel ma inteleg cu ea, cred eu. De curand zicea un doctor la TV, la "Traieste sanatos" ca apar niste modificari genetice daca alaptatul nu exista sau daca exista prea putin, ca un minim ar fi de 6-8 luni. Iar prezentatoarea intreaba, dar daca se continua mai mult, pana la 3 ani, de ex., la care medicul spune ca e ideal sa fie cat mai mult, atat pentru mama, cat si pentru copil.

Letzy: Ce bine ca ne mai scrii! Te mai asteptam sa ne povestesti despre voi!

Mai vorbim, acum e miezul noptii si sotul vrea sa faca nani, ca maine se duce la serviciu. I-am facut azi o placinta cu dovleac pe care a categorisit-o ca bestiala. Va pup!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

amelia,comanda e cea daa deja, bona se razgandi. e ok cu tva. scuze ca nu am intrat, am avut noapte horror, cu febra 39,3 la amndoi copiii, la 8 seara nurofen, a scazut, la 12 noaptea supoz cu paracetamol, la 4 dimi ardeau groaznic, am bagat 3/4 supo novocalmin, dupa 30 minute febra nu scazuse deloc, asa ca 5 ml nurofen, dupa alte 30 min scazut la 38,5, ceea ce mi se parea de vis, dupa inca 30 min sub 38. azi am continuat la 4 ore cu antitermice plus dizolvat cate 1 ml algocalmin fiola in 200 ml apa si dat cate putin toata ziua, au rosu in gat, la ioakim aproape sunt unite amigdalele, la ana si ceva pete alburii. pediatra nu s-a aruncat la antibiotic, doar urmarire, tabtum, antitermice si maine alt control. asadar, nema somn, azi fitze la mancare, plus ca dupa ce le-am dat novocalminul, am cetit pe prospect ca da soc anafilactic si da-i si urmareste-l pe ioakim pana m-a luminat DD de i-am pus in LP preventiv 10 pic de Zyrtec.

cat despre intarcat, nu cred ca exista varste minime/maxime. este ideal sa dai exclusiv LM macar pana la 6 luni, dar daca nu ai, sa te faci anna karenina in fata trenului?
iar cu alaptatul dupa 1 an, exista riscul de a avea probleme mari cu acceptarea bibe/lp.fata cea mare a surorii mele nu a vrut bibe ever, asa ca sis ii dadea 250 lapte cu...lingurita. am o fata in parc a carei fetite suge inca la 3 ai jumate. pur si simplu nu poate altfel. ma-sa e terminata psihic.

la doctorat sis a stralucit ca o diva, fizic si mai ales profesional. s-a vbit inclusiv de fluor si de sigilari, ca teza era despre primul molar permanent (adica ala de 6 ani). am plecat de acasa dimineata la 9 si m-am intors pe la 7 seara, ca doar am fost recuziter, sofer, caraush de flori, de profi, am asigurat pe ici, pe colo niste entertainment etc.ajunsa acasa, da-i cu termometre si nurofene.

Mergi la inceput

Elfica, neplacutul trebuia sa apara odata si odata. Eu deja m-am obisnuit, mai greu e ca de vreo luna si ceva am niste dureri fantastice tot timpul, zi, noapte, nu conteaza... trebuie sa ajung la medic si nu prea stiu cand si cum...

Adi, felicitari pentru sorela! Sanatate multa puilor! Tare-i greu cu ei bolnaviori!
Comanda n-am trimis-o inca, mai spre dimineata astept un raspuns de la un coleg, mi-a zis sa astept si ... astept. Oricum luni vor veni fructele.
Offf, tare-i greu cu bebeii, a se vedea ora la care scriu. De cateva nopti ne trezeste la 12 si adoarme dimineata. Deja vad numai patratele si triunghiulete in fata ochilor de oboseala. Nu mai doarme cu nimic, urla si urla...

Asa, sa revin la intarcat: LM este putin oricum, de pe la 5 luni eu i-am suplimentat cu LP, ca na, daca nu-i de unde... oricum ma bucur ca am reusit sa am macar atata laptic, ca nu-s deosebit de dotata si nu m-au ajutat nici ceaiuri, nici prafuri, nimic. O sa vedem cum facem, pe mine ma dispera noptile nedormite, oboseala maxima, deja nu mai stiu cum e sa dormi macar 3 ore legate noaptea. Si nici n-am mai depasit 5 ore de somn in 24 de ... cred ca vreun an jumate.

Mergi la inceput