Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Adi felicitari mama cate stiu ai tai sa facaaa! super tare!
Si pufele se uita incantate la reclama MEGA, cre ca recunosc cuvantu Tati tati [:d]
Pe mine personal ma enerveazaaaaa!
La multi ani Fluturaso! sa iti traiasca printesa Delia si sa te bucure tot timpu!
BraveGirl catina era proaspata? deci voi cum faceti cu ea? o congelati sau cu miere ? deja dati miere ?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adipapazi spune:
amelia, uite ce vreau:
Prune deshidratate fara samburi 64 ron, 500g
Fructe goji 13 ron, 200g
Migdale crude 200g la punga, 5,4 roni, 3 pungi
Hrisca 1kg 13 ron
Smochine spania 250 g 5,4
Curmale deshidratate fara samburi, la cutie de 1 kg 7,5
Caise deshidratate 200g, 4,5 roni
maine adaug si comanda bonei mele.
mirela, welcome to the club, te linistesc spunandu-ti ca va trece perioada nemancarii, mai devreme sau mai tarziu.
sugu, adica io iti pov la forumu cu gemeni cum te visez si tu nik, nik? vezi ca scrisei anterior cum fac cu catina.
am umblat ca o bezmetica all day long cu sister la doctorat si am ajuns home la 7 seara, gasit bebei cu febra 39, bagat 5 ml nurofen si sosete cu otet, scazut la 37, 7, pus pampersu invers si acum le bag si un supoz cu paracetamol.ce naiba o fi asta, ca in rest sunt bine ha.
ioakim a mancat azi banana cu vita, eeeeee?
maine bag o budinceta cu dovlecel si ou la pranz.
cre ca fac un chec si le dau q iaurt la ora 6.
eu le-am dat miere doar la modul ca am pus o lingura in catina aia din care le dau de vreo 5 zile, ca pana acum le puneam direct boabele in fructe. am cumparat cateva kg si am fct pungute de aprox 100g, le-am congelat si scot cat imi trebuie.nu cred ca pot pati ceva de la o cantitate infima de miere. come on, asta cu botulismu e din seria cu drobu de sare.
eu le mai dau acum si albus de ou in cate-o placinta/perisoara/galusca, n-au nicio reactie, oricum lui ioakim i-a iesit ca nu are alergie la ou.
fug si noapte buna.
fluturasha23 spune:
Eu ii dau Deliei ou intreg de ceva vreme, frecat cu paine si iaurt, yammy yammy. Rade tot. Apropo de ou, miere, capsuni, kiwi, masline, peste si altele din categoria "interzise". Testati copii, nu mai stati la buchia cartii. Daca au alergie au, daca nu, o "bucatica" nu le face rau. Oricum sunt mari acum. Pot manca foarte multe. Si mai ales amestecati mancarea blenduita cu cea data la furculita. Sunt mari si cu ceva dinti acum.
O zi magica tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
'Neata! Hai la cafiaua!
Adi, ce-a facut sorela la doctorat? Ca nu ne-ai zis.
Astept comanda completa, vezi ca preturile s-au mai modificat si sunt fara TVA (am mai zis, stiu).
Eu inca nu-i dau miere, la un pic de albus fiert tare s-a repezit o data si a bagat la ghiozdan, n-am avut cum sa i-l scot din gura. N-a facut reactie, dar mai astept, ca printesa e mica inca, mai avem de crescut. La fel si cu fructele cu seminte.
Cu mancarea blenduita e jale mare, ca daca simte ca-i mai mare nu prea mananca. Asa macar blenduit stiu ca nu am probleme (prea mari). Carnita o tai mica mica, dar legumele le pasez cu blenderul. La fel si fructele. Si dinti... avem 2, jos, mici mici. Sunt pe vine altii, dar inca n-au aparut.
amelia_ilie spune:
La multi anisori Tudor George bebe de Diana_b! Sa cresti mare, sa fiisanatos si sa ai o viata plina de bucurii!
La multi ani Brocolina!
amelia_ilie spune:
Azi dupa masa as vrea sa dau comanda, ca am strans ceva-ceva. Poate se misca repejor si le avem maine .
Revin, pe la ora 16 osa fac comanda. Sper sa se hotarasca si bona, Adi, ca sa nu ratam ocazia.
letzy81 spune:
Amelia ai facut comanda?
Acum am vazut si eu si as vrea si eu cate ceva.Sotul lucreaza in Bucuresti...
letzy81 spune:
eu as vrea cam asa:
-caise deshidratate 1kg
-curmale deshidratate fara samburi 1kg
-fructe goji 200g(sunt ambalate)
-cos cocktail fructe-2
-cos cocktail alune
Sotul lucreaza in Bucuresti si poate sa vina dupa ele.
letzy81 spune:
Catina ii dau si eu Sandrei.Am dat-o prin storcatorul de fructe de cateva ori si a iesit ca un sirop mai grosut(fara samburi),am amestecat-o cu miere si am pus-o la frigider
Sandrei ii place tare mult oul si mananca inclusiv albusul.
Zilele trecute am prins-o lingand la o bombonica de ciocolata,a fost jale mare cand i-am luat-o.
Si mie imi lipseste tare mult atmosfera de pe forum....si imi lipsesc multe fete care nu mai dau pe aici.Nici mie nu-mi place facebook.ul,rar intru si mai citesc.
De Anul Nou mergem la munte,vreau sa invat sa skiez mai bine.mi-am luat costum mai trebuie sa-si ia si sotul.Va fi prima iesire fara copil.
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui letzy81 eu as vrea cam asa: -caise deshidratate 1kg -curmale deshidratate fara samburi 1kg -fructe goji 200g(sunt ambalate) -cos cocktail fructe-2 -cos cocktail alune Sotul lucreaza in Bucuresti si poate sa vina dupa ele. FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap Mami de ![]() |
Acum finalizam dar vreau sa te intreb de fructe:
- caisele deshidratate natural sau cuburi sau celelalte?
- cos cocktail frcte de 300g sau 1kg?
- cos cocktail alune de 300g sau 500g?