Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Elfica, ref la catina, eu am congelat-o asa cruda intr-o casoleta mare si in fiecare dimineata ii pun o mana de catina la blender in fructe. cu tot cu coaja si sambure. fara miere sau altceva. da un gust ffff bun piureului de fructe....asa un pic acrisor. Robert asa s-a obisnuit cu ea, incat dc nu ii pun intr-o zi se stramba si mananca fructele mai greu

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Super, Amelia! Atunci ma uit si eu pe site si incerc sa fac o selectie cu ce vreau si anunt.

Anymona: Daca mai gasesc catina, iau si fac si eu asa. Nu m-am gandit la asta, ca eu nu ii fac la blender fructele, ci pe razatoarea de sticla. Prunele i le rupeam cu mana si i le dadeam ca atare. Iar gutuia i-o fierb si apoi i-o blenduiesc toata si i-o dau rand pe rand, imi ajunge cateva zile, ca nu ii place numai gutuie, ci i-o combin cu mar si para. Am terminat ultima gutuie, nu stiu cat o sa mai gasesc, incat sa le blenduiesc impreuna, dar incerc, ca stiu ca e foarte buna pentru imunitate. Mai zicea cineva de macese (oare tot tu?). Cum i-l dati copilului, ca e tare, nici blenduit nu cred ca se face bucati prea mici... Il fierbeti si apoi il blenduiti?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ola, girls,

pai, amelia si elfica, vad ca sunt deja 400 roni, cu noi r plus bona mea care se baga si ea de vreo 30 de roni, o sa facem 500.

cumparati catina, o culegeti de pe creanga, o spalti si o scurgeti. o pisati intr-o strecuratoare, iese suc amar-scru, puneti miere sa iasa comestibil, puneti intr-un borcanel si la frigider. adaugati in fructe.

mirela, pup motaneii!

corina, e tare P!

ioakim a mancat azi 1 banana cu 2 bucatele de curcan plus un cremoso la pransz, dimineata vreo 200 de fructe (para, mar, branza, catina, goji, avocado), iar la 5 budinca (fideluta fiarta, pusa in Lp, plus ou intreg frecat cu branzica, iar in mijloc 3 mere rase, au mancat-o frateste). me very very happy.

are un antemergator in care poate baga cercul in cerc, patratul in patrat si sta in picioare aplecat nitel pe vine, cracanat, baga formele, aparatul canta, e tare fericit. ana e facinata de cntecul piticilor dublat in lb ro (sapam, sapam ,sapam, sapam chiar d pare enervant, ca doar sapand si iar sapand poti da de-un diamant etc), danseaza, bate din palme, zice ote, ote. stie si de cerceii ei, nu numai de ai mei. zice ici si iti "arata" ochii bagandu-ti degetul aratator in ei, e tare suparata ca ii inkid.

ma kinui sa ii invat sa se mangaie, le zic faza cu mai mai si ii mangai pe cap, de aceea ioakim se mangaie intruna, mai da si cu putere in cap.

ai vostri nu lesina de fericire la reclama la mega?aia cu CRBL?

va pup, merg la nani, sister sustine maine teza de drat, tre sa imi fac somnul de frumusete!

declar recapatarea dimensiunilor de dinainte de sarcina, mai vreau sa slabesc inca 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor si cafea la bidon

adina....sunt lesinati dupa reclama cu CRBL
ai mei fac mofturi la fructe, ca s crude, ca s fierte...nik nu mai e bun
cu chiu cu vai abia le bag pe gat
iaurtul e la fel de cahhh
macar legumele cu carne sunt bune
mamaliga cu branza nu le place
orez cu mere nu
paste cu branzica si ou nu

greu fratie cu copilasii astia

o zi buna fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna diminearta.
ma scuzati ca dau buzna asa. dati si voi un like daca va place ce vedeti http://www.milupa.ro/club-milupa/album/7329.
multumesc anticipat.

muuuulti si sa aveti o zi buna

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neata la toata lumea! Plus o buna pentru doritoare.

Multumim pentru urari! Nu-mi vine sa cred ca a facut si Delia 1 an. Merge tinuta de o mana si face lucrurile mult mai repede decat le-a facut sora ei la 1 an. Bineinteles ca e si ea topita dupa reclama cu CRBL. Sta in picioare, se tine de canapea si danseaza.

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

'Neata si de la noi!

Da, si printesa e innebunita dupa reclama de la mega. Si rade si e numai ochi la CRBL. Ce eram eu oripilata de reclame, printesa le adora!!!

Adi, Elfica, astept sa-mi spuneti.

Fluturasha, felicitari pentru mica umblareata!

Printesa inca nu percuteaza la jucarelele cu forme, pentru ea sunt bune numai de ros. Si capacelul cu formele decupate, si formele. Degeaba ii arat eu, ca nu e interesata, se uita la mine ca la ozn-uri. La fel daca ii zic sa-mi arate / sa-mi dea vreun animalut, zici ca-i zic sa-mi recite Luceafarul in japoneza... Asta e, daca si cand o vrea, o sa faca si ce-i zic eu, daca nu, n-am ce-i cere .
Iar ma trezeste de o mie de ori pe noapte, nici nu mai tin sirul de cate ori ma sucesc si ma rasucesc s-o potolesc. Deja o noapte fara cel putin 5 treziri mi se pare un vis indepartat.

Adi, felicitari pentru reusita cu dimensiunile! Eu incap de la doua luni, dar aveam destule inainte, asa ca mai am de dat jos o gramada (vreo 10 cel putin). Dar in post mi-e imposibil, plus ca sunt tare obosita si tot imi cere organismul dulce, trebuie sa-l bag in sedinta sa-i explic ca dulce nu-i bun! Dupa ce trece postul o sa incerc sa reiau ceva diete sau macar principiile, plus ca o sa incerc pe la 1 an s-o intarc pe printesa, poate o ajuta si la somnic, zic si eu.
Bafta multa sorelei! Sigur o sa fie bine. La ce este doctorand?

Mergi la inceput

La multi anisori ursulet Nicholas bebe de ralucaspm! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai o viata plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am luat catina de l a Mega Image. Scrie pe ea ca e romaneasca. Aveau si aseara.
Fug, ca am o groaza d etreburi, n-am pucat nici sa citesc tot

Mergi la inceput

Fetelor, dam comanda azi-maine?

Mergi la inceput