Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!
Raspunsuri - Pagina 6
larisel spune:
rux Nu retzin daca ai zis, dar de ce mai cautai alte gradinitze daca cea de la "munca" era bunutza? Si ziceai ca e si gratis? Sau nu mai e valabila oferta?
Sondaj de sezon ![]()
larisel spune:
Dar mamicilor pe unde sunteti? Probabil la somnul de frumusetze de dupa-amiaza... ![]()
![]()
Ne auzim maine atunci...
Sondaj de sezon ![]()
nyny spune:
Bea, asa ma incearca niste sentimente cand ma gandesc la voi... asta pt ca stiu ca iti va fi greu sa stai departe de Ivan
... dar pe de alta parte stiu si ca o sa fie emotionanta intalnirea cu bb Adam
. Sa te refaci repede si sa te intorci la fel de repede acasa.

Pana una alta noi facem galerie pe aici...

Hai Bea !!!

Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui larisel
Macar de ar conshtentiza ca sunt "anapoda", dar pt ei totul e normal... Totushi mai bine cautzi o oferta mai indepartata... mai ales ca ai pomenit si de zane ._ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
cuibusorul zane e o gradi(ca cea pe care frecv Bobi)..
oferta de gradi de la "servici" nu e gratis, e 1050 lei pe luna tarif fix,indiferent de numarul de zile frecventate de copil(de asta v-am intrebat cum se obisnuieste pe la alte gradinite), daca copilul frecv doar o sapt dupa care sta pe motiv de boala acasa 2 sapt, se plateste oricum tariful fix...
si deja ard de nerabdare sa vad "oferta" mi-i sa nu fie expirata ca era urgenta!
singurul NU e ca e la parter si s-ar putea sa nu aiba balcon si e o problema unde usuc rufe ca spal zilnic 2 masini...
dar daca se adevereste a fi ok am putea economisi vreo 400 lei lunar sau chiar 500.. adica sa venim acasa pt a manca la amiaza si sa platim consumuri de apa-energie-caldura contorizate(aici platim maxim cu vreo 150 lei mai mult decat alte apart care au apometre,contor gaze,apa, caldura)...imi doresc foarte tare schimbarea!!! na, fiecare cu ce-l doare...
iar barbatii se stie sunt foarte refractari fata de schimbari... pe al meu sot trebuie sa-l pregatesc psihic pt un mutat de pat/dulap sau zugravit o sapt-doua...digera foarte greu schimbarea...la mine e pac-pac, vreau si pot deci fac...la ei e sa analizam mai intai situatia, ne mai scarpinam in koor, sa vedem daca nu cumva se poate intampla ca sa nu stiu ce...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
evyme spune:

![]()
Am intrat sa las niste motate pentru Bea, ca maine-i zi mare

Sa ai parte de o operatie usoara, fara complicatii, mult laptic si Adam sa fie un bebe papacios

Si un cra mare de la noi (asa zic eu) astazi Sebi a facut numai la olita si pipi si caca, singur
. Maine o sa-i dau si pantaloni pe el (ca azi l-am tinut in puta goala
), sper sa repete figura, ca pantalonii stie sa si-i dea jos, sa vad daca reuseste in timp util
din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai
Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!
miremia spune:
Mi-am adus aminte ca azi e zi mare,
ziua lui bebe Adam!

Curaj Bea, maine pe vremea asta vei fi mamica la patrat!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ale1212xa spune:

HAI BEA

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
ale1212xa spune:
haideti la 
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
nyny spune:
Neatza si multumesc pt cofee Alexa
... am radiat-o deja.
Da ce liniste e aici. Haideti fetelor sa-l asteptam cum se cuvine pe mezinul nostru. Punem de o party?

Evyme super realizare o zi intreaga fara pampers.
Bravo!
nyny spune:
Noi am dat o fuga la Buc aseara. I-am luat cadoul Marei de Craciun... adica www.nicoro.ro/papusi-si-accesorii-717/2965-papusa-maria.html?gclid=CJbT0Y3UtawCFQINfAodrRj-og" target="_blank"> asta . Era super oferta in Real de la 230 lei la 140 lei
. Nu puteam sa o ratez.

.