Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

HAI BEA !!!

Eu urmaresc si la odiseea "brumareilor", ca poate ajung acolo primele vesti.... bine ca sunt la serv

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

citez din odiseea brumareilor:

Tocmai m-a sunat Beatrice, a nascut un grasun de 4540g si 53 cm!!!
Bravo Bea! Bun venit pe lume Adam! !!!!

Mergi la inceput

Doamne Bea , am un nod in gat ... mi se pare de departe cel mai frumos moment din viata unei femei.

Sa va traiasca si sa va bucurati de el.

pt Adam si pt tine mami.

Mergi la inceput

Acum ca a nascut Bea pot sa ma duc si eu linistita dupa Mara la gradi.

Intre timp poate apareti si voi ca m-ati lasat singura aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Bine ai venit pe lume bebe Adam!

Felicitari Bea![pup].

E un moment tare emotionant!. Wowww si ce mare e, precum ti-a fost palatul. Sa ai parte de o recuperare usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Felicitari, bea! Sa fiti sanatosi si fericiti toti 4 si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

bine v-am regasit!

ca sa raspunsd si eu la intrebari David se trezeste undeva in jur de ora 7, cateodata mai adoarme pana pe la 9. Somnul de pranz este undeva in jur de ora 15-16 si doarme cam 2 ore. Ora de culcare este intre 22-22:30 maxim. Ieri de exemplu a fost o zi atipica. A dormit de la 11:30 dimineata pana la 14 si pe urma a mai adormit la 8 seara, dupa ce toata ziua s-a agitat prin casa ca am avut musaifiri cu copii si s-au alergat prin casa.

Ana, sa stii ca nici david nu mai vrea lapte. Seara il mai pacalesc in somn, dar dimineata eu ii dau gris cu lapte sau cereale de porumb pisate la robot cu lapte...chiar nu stiu ce as putea sa-i dau la prima masa, cea de ora 7 ca nici al meu nu mananca paine unsa cu ceva. Si al meu e mai slabut decat al tau, are 10750gr si vreo 82cm.

in rest nu mai retin mare lucru...aaa...bafta Alex, Dece si Ruxy in cautarea locuintei cele mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Bun venit bebe Adam!

Sa ai o viata plina de fericire! Felicitari Bea!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

BINE AI VENIT PE LUME ADAM!!!!
BEA, FELICITARI MARI SI MULTE SI RECUPERARE USOARA.
ESTI MAMICA DE DOI BAIETI!!! DOAMNE, CE FRUMOOOOSSS!!!!!!

p.s. eu sunt in Ljubljana. Pana maine seara. Dar tot am intrat sa vaz daca a nascut Bea.

VA PUP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Bine ai venit,Adam!
Chiar ca grasunel,sa nu fie de deochi,frumusetea mica...Ma gandeam la Lara mea a avut si ea 54 de cm si 3,620 si nu era slabuta deloc,deci cred ca bebe Adam e o minunatie de grasunel!
Bravo,Bea,sa fiti sanatosi,tare frumoasa zi trebuie sa fie asta...Va pup cu drag,sa fiti fericiti o viata intreaga!

Mergi la inceput