Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!
Raspunsuri - Pagina 5
miremia spune:
Asa ma distreaza poza Iuriei, de cate ori o vad ma binedispun, iar fratiorii pupaciosi sunt adorabili.

Ana si noi tot in jur de 11 kg, stiu ca Mara e fetita dar e si inaltuta. Stefan cati cm are? Ce vreau sa zic e ca mie mi se pare ca Mara e bine proportionata, nu e nici grasa, nici schiloada. Doc vostru a zis ca e prea putin? 
Larisel rabdacol mami, am si eu momente cand imi vine sa-i las si sa ies pe usa.....oricum tot la ei m-as intoarce.![]()
![]()
Sper sa rezolvati cumva cu problema cu somnul si poate nu e nevoie sa schimbati paturile.
Eu Marei ii voi lua patutul www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/S59851606/" target="_blank">asta in curand, am facut un calcul estimativ si ajunge pe la 5 mil cu saltea si chestia aia de se pune sub saltea (imi scapa acum), e ca un gratar.
Ruxita spor la cautat si sa gasiti cea mai buna varianta pt toti membri familiei!
Acum ca ma uit pe site la ikea vad ca ar ajunge la mai mult de 5 milioane doar pat+saltea dar sunt sigura ca in magazin imi iesea undeva la 5 mil pret final......

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
larisel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Neatza si sarumana pt cofee Larisel ![]() .Cu problemele de somn ale Alenei ... e nasol sa-si faca un fix d-asta. Tomaca parca povestea ceva asemanator, dar din cate imi amintesc eu, ei mutasera locul patutului la geam. Ma gandesc... ce ati mai putea face daca schimbati pana la urma patul si dupa cateva luni se intampla acelasi lucru? Zic si eu... poate are legatura cu gradinita (acolo tot asa a facut?) sau poate nu vrea sa se culce fara voi, sa perceapa somnul ca o despartire/separare de voi ... Mamica fericita de Mara si de David |
Mersi pt idei... sa vedem ce aplicam... Mutatul patului nu functzie pt ca nu e loc decat daca reorganizam toata camera... grele. Iar cu noi nu vreau sa le iau la somn (shtiu sigur ca ar vrea), mai bine mergem noi la ele. Paturi noi oricum se cam impun, pt ca noi inca folosim tzarcurile (de fash) si sar de acolo ca nishte capritze zvelte si ma cam tem ca se vor rani intr-un final.
Edit pt ca am vazut apoi intrebarea de cum face la gradi. Educatoarea mi-a zis ca acolo doarme, nu imediat ca Natalia (care ia melcul si veveritza in bratze si adoarme aproape instant), dar o mai mangaie pe cap, ii mai spune sa inchida ochii si cica adoarme. Acasa frecvent ma chinuiam s-o adorm (mai mult ziua decat seara), chiar si cand ii era foarte somn, dar mai adormea si singura, dupa ce mai canta o vreme cu lumina stinsa privind stelutzele fosforescente de pe tavan. Ma tot gandesc ca marginile de jur-imprejur o deranjeaza, pt ca pe canapea sau pe fotoliu a adormit repede... dar de acolo a si cazut la prima rasucire
... si ea migreaza toata noaptea prin pat in toate pozitziile...
nyny spune:
Loredana
bine ai revenit. Nu ne povestesti si noua cum a fost vacanta?
Mire
Marutza petrecareata . A retinut ce era mai important la un party... ca dupa "la multi ani" urmeaza tortul
.
Ana, Stefan stie doar primele 5 litere ale alfabetului la varsta asta
? mda, cam putin... David exerseaza tabla inmultirii
.
Mamica fericita de Mara si de David
larisel spune:
rux Daca chiar crezi ca e un loc "ciudat" mai bine il schimbi cat mai curand, decat sa mai stai in nesigurantza si disconfort (psihic). Spor la cautari!
ana Si gemanutzele au perioade de nemancat (nici macar chestii considerate "preferate")... ii revine lui foamea. Cum am mai zis, la noi mai functzie creshterea apetitului cu modificam prezentarii mancarii.
sa nu fie nimic la ortoped. Pt "uns" ten uscat/iritat/sensibil noi folosim acelashi lapte de cand erau bb-lushe si aveau probleme cu dermatita atopica si de care am fost foarte multzumita (fara parabeni): Exomega Aderma de la Ducray (www.farmaciastejara.ro/ducray-aderma-exomega-lapte-emolient-p-2591.html" target="_blank">asta). Pe timp de vara nu le-am mai dat, dar de prin octombrie le dau zilnic dimineatza si seara si stau linishtita ca e pielea hidratata. Gemanutzele au oricum un ten cam sensibil (cu tendintza de uscat).
Sondaj de sezon ![]()
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Asa ma distreaza poza Iuriei, de cate ori o vad ma binedispun, iar fratiorii pupaciosi sunt adorabili. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ana si noi tot in jur de 11 kg, stiu ca Mara e fetita dar e si inaltuta. Stefan cati cm are? Ce vreau sa zic e ca mie mi se pare ca Mara e bine proportionata, nu e nici grasa, nici schiloada. Doc vostru a zis ca e prea putin? ![]() Larisel rabdacol mami, am si eu momente cand imi vine sa-i las si sa ies pe usa.....oricum tot la ei m-as intoarce. Sper sa rezolvati cumva cu problema cu somnul si poate nu e nevoie sa schimbati paturile. Eu Marei ii voi lua patutul www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/S59851606/" target="_blank">asta in curand, am facut un calcul estimativ si ajunge pe la 5 mil cu saltea si chestia aia de se pune sub saltea (imi scapa acum), e ca un gratar. ![]() Ruxita spor la cautat si sa gasiti cea mai buna varianta pt toti membri familiei! ![]() Acum ca ma uit pe site la ikea vad ca ar ajunge la mai mult de 5 milioane doar pat+saltea dar sunt sigura ca in magazin imi iesea undeva la 5 mil pret final...... ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
E dragutz tare patutzul... dar va costa mai mult, ca trebuie si lenjerii, perne, pilote etc pe noile dimensiuni
... macar daca ar fi costat doar patul. Eu totushi ash vrea ceva mai jos, eventual o saltea direct pe podea
Beatrice1982 spune:
Hi!
MNo scriu acu, ca nu stiu daca mai reusesc sa intru........
Aveti grija de voi si de pufi!
va dau de veste cand pot.........dau un sms la cineva...maine cand o sa pot......
Va PUP!

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
38+ cu
Adam Eduard
In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
larisel spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 Hi! MNo scriu acu, ca nu stiu daca mai reusesc sa intru........ Aveti grija de voi si de pufi! va dau de veste cand pot.........dau un sms la cineva...maine cand o sa pot...... Va PUP! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 38+ cu Adam EduardIn 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam! ![]() Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |

Ruxita spune:
| citat din mesajul lui larisel rux Daca chiar crezi ca e un loc "ciudat" mai bine il schimbi cat mai curand, decat sa mai stai in nesigurantza si disconfort (psihic). Spor la cautari! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
aha, stai sa vezi! sotul imi spune ca el face revelionul in apart in care stam... eu ii zic ca ma mut din acest apart cat de curand... si-i mai zic ca o dovada de inteligenta din partea lui ar fi sa se mute cu noi... el dimpotriva ca ar fi o dovada de lipsa de inteligenta... cade la mijloc Elena (ei doi mereu viseaza ca emigreaza in tari straine in Australia sau Algarve), Ela vrea si ea sa se mute... pe ala mic si mucios nimeni nu-l intreaba nimic, inca n-are drept de vot...
si am gasit o oferta la 2 pasi de scarbici, doar treci strada... gasit si un cuib de zane prin apropiere...
eh, de ce barbatii sunt atat de anapoda???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 Hi! MNo scriu acu, ca nu stiu daca mai reusesc sa intru........ Aveti grija de voi si de pufi! va dau de veste cand pot.........dau un sms la cineva...maine cand o sa pot...... Va PUP! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 38+ cu Adam EduardIn 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam! ![]() Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |
tinem pumnii! si rasuflarea daca trebe, doar sa ne spui ora si minutul!
curaj Bea!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
larisel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
aha, stai sa vezi! sotul imi spune ca el face revelionul in apart in care stam... eu ii zic ca ma mut din acest apart cat de curand... si-i mai zic ca o dovada de inteligenta din partea lui ar fi sa se mute cu noi... el dimpotriva ca ar fi o dovada de lipsa de inteligenta... cade la mijloc Elena (ei doi mereu viseaza ca emigreaza in tari straine in Australia sau Algarve), Ela vrea si ea sa se mute... pe ala mic si mucios nimeni nu-l intreaba nimic, inca n-are drept de vot... si am gasit o oferta la 2 pasi de scarbici, doar treci strada... gasit si un cuib de zane prin apropiere... eh, de ce barbatii sunt atat de anapoda??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Macar de ar conshtentiza ca sunt "anapoda", dar pt ei totul e normal... Totushi mai bine cautzi o oferta mai indepartata... mai ales ca ai pomenit si de zane
.
... ca am trebushoare pe la calculator si m-am gandit si la voi...
...