Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna

Mi-e mi-au venit rezultatele de la biopsie...si diagnosticul nu e chiar unul roz dar nici f. rau....endometrioza de perete abdominal. Asta inseamna ca celule din uter-din tesutul care il captuseste - au ajuns prin alte locuriEu banui ca mi se trage de la cezarianaSi in fiecare luna odata cu zilele urate...incepe sa sangereze...si se dezvolta tesut mai mare. Poate sa reapara dupa operatie...sau sa apara si prin alte locuri:uter, ovare, creier , plaman....dar banui ca la mine s-a localizat pe muschiul de la abdomnen...asa ca Life goes on!...si sper sa nu mai apara...Mai ales ca n-am simptomele clasice ale bolii...Tratament ca sa o tii in frau exista dar e naspa...se lasa cu bufeuri de caldura, iti cade parul uneori...asa ca nu vreau...

Mergem mai departe ...ca doar am o frumusete de baiat langa mine!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Asa sa fie, cum banuiesti tu ! Bravo ca esti optimista dar nu ar trebui sa mai faci niste investigatii, sa stii sigur ce si cum?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Ce fel de nebulizatoare avetzi? Le-atzi cumparat din farmacii sau de pe net?

Noi am fost azi la pediatra noastra cea "veche" la care nu mai fusesem de la 1 an. Ne-a recomandat aerosoli cu prospan si ser fiziologic (am si facut o shedintza la cabiet dar mi se pare prea scump 15 ron 3 minute). Ne-a dat si analize de facut pt screeningul de 2 ani.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

si noi avem Laika, ca a sorinei, foarte silentios (omron am folosit si nu era prea silentios)... doar ca a fost scump vreo 4 mln...

3 min 15 lei? mare shmekerie...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Ruxita suna foarte bine oferta apartamentului. Pune repede mana pe el daca l-ai gasit. La mine a intrat de azi indemnizatia .

Sorina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ruxito, m-am stricat de ras cu "scarpinatul in koor"

Si al meu umbla fara adrenalina, totul programat si analizat
De aceea imi place la nebunie sa-l pun in fatza faptului implinit

Ana, tu vorbesti serios ca okiosul recunoaste litere?
lol, e super tare! Ma faci sa trrc la treburi serioade cu bobitza!

Ruxita, bafta cu mutayul. I TRUST YOU!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

eu nu-l pun in fata faptelor implinite, ma consult totusi in prealabil cu el, doar ca domnul e prea putin preocupat de anumite aspecte...

pe el nu l-ar deranja nici daca ar sta intr-o coliba...
desi n-a fost de acord si mi-a zis-o clar si am bagat o disputa fierbinte pe tema mutatului, in cele din urma am inceput sa ne "certam" cum impartim cele 3 camere si am ajuns la concluzia ca nici alea nu ne ajung... eu tineam neaparat sa-i ofer Elei o camera a ei, ca saraca n-a avut asa ceva in viata ei (nici eu n-am avut asa ceva), apoi am vazut ca spatiul permite si am zis ca vreau o camera si pt Kay... si aici a inceput bataia pe teritorii...

ne doream un alt apart de cativa ani buni si argumentul sotului era ca nu-i momentul ca n-avem bani s.a.m.d. ... nimic mai adevarat, avem in casa fix 30 de lei, de paine, eventual un lapte si tre sa scoatem ca prin magie 2 chirii + tariful agentiei (si chiria e simtitor mai mare decat in vechiul apart) DAR sfatul unui motivationist e sa faci schimbarea, sa faci ce-ti doresti si sa nu te gandesti la bani pentru ca ei urmeaza sa vina de la sine!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Ruxita suna foarte bine oferta apartamentului. Pune repede mana pe el daca l-ai gasit. La mine a intrat de azi indemnizatia .

Sorina

poate reusesc cand adun lucrurile sa fac niste poze cu vechiul si cu noul apartament pt comparatie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna

In primul rand Felicitari Bea! Sa fiti sanatosi si sa ajungeti repede acasa !Bine ai venit pe lume bebe Adam

Mi-e mi-au venit rezultatele de la biopsie...si diagnosticul nu e chiar unul roz dar nici f. rau....endometrioza de perete abdominal. Asta inseamna ca celule din uter-din tesutul care il captuseste - au ajuns prin alte locuriEu banui ca mi se trage de la cezarianaSi in fiecare luna odata cu zilele urate...incepe sa sangereze...si se dezvolta tesut mai mare. Poate sa reapara dupa operatie...sau sa apara si prin alte locuri:uter, ovare, creier , plaman....dar banui ca la mine s-a localizat pe muschiul de la abdomnen...asa ca Life goes on!...si sper sa nu mai apara...Mai ales ca n-am simptomele clasice ale bolii...Tratament ca sa o tii in frau exista dar e naspa...se lasa cu bufeuri de caldura, iti cade parul uneori...asa ca nu vreau...

Mergem mai departe ...ca doar am o frumusete de baiat langa mine!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

o sa caut prin cartile mele naturiste o schema de trat si ti-o zic...

Multa sanatate si atitudine pozitiva! (cica asta conteaza cu adevarat cel mai mult, mai putin hapurile care se toarna pe gat)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

pt toate mamicile...

Alena in continuare nu vrea la ea in pat, mai nou nici in fotoliu, e un adevarat "circ" adormitul de seara... Si mai si sforaie ca un tractor saracutza.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,

de cafea, Larisel....o beau si ma apuc de programul "silnic".
Cu somnul Alenei...chiar e aiurea, cand isi strica piticii rutina...Mai alea ca gemanutzele sunt doua, si se pot lua una dupa alta....Nu stiu ce sa iti spun, din pacate. Iris doarme in pat cu mine de pe la 2 luni, cred, pe timp de noapte, iar ziua.....n-a mai vrut in patut de prin vara, asa ca noi l-am dat...

Nyny..

Ruxita....sa iasa cum va doriti voi!

O zi usoara, doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

larisel de cafea....si Dragos s-a invatat cu mine in pat astea 2 saptamani cat a fost bolnav...nu prea mai vrea nici el in patut..eu sper sa isi revina

astazi mergem iar la cresa...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!
Ma tot gandeam sa dau eu cafeaua dar n-am avut timp.
Sunt up de la 4, asta dupa ce am adormit pe la 2...Marutza mea a varsat de vreo 7 ori pana acum, ta-su isi plange si el de mila intr-un colt, eu am scapat, pana acum.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput