Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La Multi Ani Elefantica!
Sa fii mereu fericita si iubita!

PS: nu ma bag la titlu, nu stiu daca ar vrea sa apara

Sa aveti o zi minunata doamnelor!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Mire, eati up de la 4 si mai zici ca te trezesti tarziu
pup sa plece repede microbul de la voi. de unde l-ati luat?

Ruxita, dar daca tu o sa incepi sa lucrezi nu o sa aveti mai milti bani?
Si eu cred in schimbare!!! schimbarile aduc cu ele noi orizonturi, noi oportunotati!
Mai greu e sa te mobolizezi!

Danasor, ne e dor de voi, efectiv nu gasesc timp sa ne vedem pt ca bobi e la gradi pana la 12 apoi papa si se culca si cand se trezeste e aproape intineric afara!
mi- placut cum ai spus: micul mare Adam!

sa avti o zi buna doamnelor!

Mergi la inceput

Scuzati greselile de ortografie. am un telefon nou si inca nu m-am obisnuit cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

mire Of... sorry pt problemele de sanatate ale familiei. Motivul e alimentar sau viral?

ale Eu evit sa le iau cu mine in pat chiar si cand sunt bolnave, prefer canapeaua din living, deshi e cam incomoda . Cred ca nu scap de cumparat paturi, deshi nu prea le pot "strecura" in buget... cautam inca alte solutzii.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

LA MULTI ANI, ELEFANTICA!

Larisel, a avut si M o perioada pe la 1 an si 8 luni exact ca Alena. A inceput intr-o seara de sambata in care am culcat-o mai tarziu decat de obicei si era f f obosita dupa vreo 3-4 ore de joaca cu niste prieteni.(alergat non-stop) Am zis ca e numai seara aia. Am culcat-o vreo 2 zile in pat si o mutam cand era adormita profund. Apoi a inceput sa se trezeasca la mutare, sau peste noapte si ne tinea strans in brate si tresarea la fiecare miscare, se trezea dimineata la 6-7 cand ne trezeam noi(ea doarme pana la 8,30-9-10). Nu stiu ce a dat-o atat de tare peste cap, dar am rezolvat treaba asta cu mult calm.

In prima seara in care mi-am propus sa o readorm in patut a durat 1,5 ore. Nu statea decat in picioare in patut. Am vorbit cu ea, i-am spus ca nu mai putem dormi pe canapeaua din camera ei pentru ca nu mai avem perna(am pitit-o din pat) si o sa stau cu ea cat vrea, pana se linisteste, ca este patutul ei si ursuletii de pe cearceaf sunt prietenii ei si le e dor de ea. Nu m-a lasat sa sting lumina(aprinsesem o veioza) dar incet, incet s-a molesit si cand am reusit s-o conving sa se aseze in fund a adormit(in fund, sprijinita de o laterala a patutului). A doua seara a durat o ora si din ce in ce mai putin. Cam in 2 sapt am ajuns sa readoarma la fel de usor si sa doarma linistita.

Nu stiu ce a fost, dar ma bucur ca s-a linistit. Nu vreu s-o trec in patut de copil pana nu scapam de ghetute pentru ca mi-e frica de accidente, asa ca ori dormea cu noi in pat(unde am fi ajuns daca nu reuseam s-o calmez), ori o reinvatam in patut(de fapt de data asta pot sa spun ca am invatat-o eu, cand am pus-o in patutul ei, bebelus fiind, a adormit singura si linistita fara sa fac eu eforturi pentru asta)

Sper sa dati si voi de capat situatiei si sa va linistiti. Probabil ca va vrea cat mai mult aproape din cauza gradinitei.

Sanatate multa pufilor bolnaviori!

Ruxita, spor la treaba cu mutatul! Sa fie casuta in care sa va simtiti foarte bine!

Eu m-am apucat de citit cate ceva pentru ca la 1 ian incep munca intr-un domeniu nou. Asta pe langa alergatura de pana acum.

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

coffe fetili!!!

sa aveti o zi superba..

LARISEL....LA MULTI ANI! SA FII FERICITA ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE SI SA-TI DEA D-ZEU PUTERE SA TRECI PESTE TOATE ( LA TINE E TOTUL X2:) )

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Larisel
Vi4i
Daria

dece de cafea

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

La multi ani, Larisel!
Sa fii sanatoasa, rabdatoare, iubita, fericita!
O zi minunata iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI LARISEL !!!

Sa fii sanatoasa, sa ai putere si rabdare, o viata frumoasa si multe multe bucurii de la minunile tale. Le meriti din plin.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

LA MULTI ANI LARISEL !!!

Sa fii sanatoasa, sa ai putere si rabdare, o viata frumoasa si multe multe bucurii de la minunile tale. Le meriti din plin.

Mamica fericita de Mara si de David

SUBSCRIU cu mult drag.
LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput