Pufi de 2010 (49) - LMA Miremia!
Raspunsuri - Pagina 9
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Ce fel de nebulizatoare avetzi? Le-atzi cumparat din farmacii sau de pe net? Noi am fost azi la pediatra noastra cea "veche" la care nu mai fusesem de la 1 an. Ne-a recomandat aerosoli cu prospan si ser fiziologic (am si facut o shedintza la cabiet dar mi se pare prea scump 15 ron 3 minute). Ne-a dat si analize de facut pt screeningul de 2 ani. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
k dupa...uit ..eu am un omrom...nu stiu de care e...dar e mic, portabil si f silentios ....eu il folosesc noaptea...ca nu sta altfel...il recomand cu caldura insa stiu ca la noi e scump...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
buna fetili...
incep prin a spune ca am recuperat ultimile pag....si mi s-a fc pielea de gania citiind toate felicitarile indreptate catre bea...asa ca...
BEA...FELICITARI( cu intarziere - mi-=a dar si sms...insa am uitat tel acasa)...CE SA ZIC...SPER DIN TOT SUFLETUL SA FII BINE...SA AI LAPTIC..SA AJUNGETI REPEDE ACASA....SA TREACA TOATE DURERILE...IAR ADAM SA FIE SANATOS..SA CREASCA MARE SI SA TE BUCURE...
DULCE DIN PARTEA NOASTRA...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
livia1980 spune:
Buna
In primul rand Felicitari Bea! Sa fiti sanatosi si sa ajungeti repede acasa !Bine ai venit pe lume bebe Adam
Mi-e mi-au venit rezultatele de la biopsie...si diagnosticul nu e chiar unul roz dar nici f. rau....endometrioza de perete abdominal. Asta inseamna ca celule din uter-din tesutul care il captuseste - au ajuns prin alte locuri
Eu banui ca mi se trage de la cezariana
Si in fiecare luna odata cu zilele urate...incepe sa sangereze...si se dezvolta tesut mai mare. Poate sa reapara dupa operatie...sau sa apara si prin alte locuri:uter, ovare, creier , plaman....dar banui ca la mine s-a localizat pe muschiul de la abdomnen...asa ca Life goes on!...si sper sa nu mai apara
...Mai ales ca n-am simptomele clasice ale bolii...Tratament ca sa o tii in frau exista dar e naspa...se lasa cu bufeuri de caldura, iti cade parul uneori...asa ca nu vreau...
Mergem mai departe ...ca doar am o frumusete de baiat langa mine!

sorina_bz spune:
Seara buna, doamnelor...
Scuzati disparitia....ma ucide incet programul infernal....reusesc sa citesc, dar de scris...cam cum se vede, din pacate..![]()
![]()
![]()
Larisel...noi nebulizator avem Laica, f mic, usor, silentios..e ok... modelul www.ecoesk.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026/" target="_blank">asta. Multa sanatate gemanutzelor!
Ruxita...sa fie cu noroc mutarea in noua casa!
Livia...multa sanatate!
Despre programul de somn...noi suntem tot la doua somnuri pe zi, unul de vreo 30-40 de minute, iar al doilea....cum da DD...de la 30 min la 2 ore, poate si 2 ore jumatate. Seara intre 21-21.30 e stingerea.
...si noi functionam, ca si iris pe modelul matinal...ea se trez. dimineata intre 7.30 si 8, noi ceva mai devreme...
Spalatul pe dinti....de muulte ori pe zi, cu pasta(doar manjita periuta), nenedent, colgate 0-6ani, sau inca o pasta din dm(nu stiu ce nume are)dupa preferintele princesitei. Problema mea e ca refuza ajutorul, si se executa singura....nu cred ca se spala bine, dar....n-am ce-i face, caposul e tot capos.
Lapte....se bea la greu, dar doar noaptea...la noi ca la nimeni, cred...
Nici iris nu e deloc dolofana, cam 11,200g la vreo 82cm..as vrea eu sa aiba mai mult, da' n-are....la cat sta pe loc (adica...nici macar cand doarme, ca si atunci ara patul)...asta e...ea papa bine, arata bine, e proportionala si e f sanatoasa, vioaie, jucausa...asa ca asta conteaza.![]()
larisel spune:
livia Poate incerci un tratament homeopat... citisem pe "vremuri" ca ar putea avea rezultate definitive (daca e prescris corect de catre un medic bun) dar e de lunga durata. 
Mersi tuturor pt raspunsuri... 
Sondaj de sezon ![]()
lorex spune:
Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul preluatn] de la odiseea lui Bea!!!
Bea, sper ca ai trecut usor peste operatie, ca acum esti in al noualea .a cer cu Adam la piept si cred ca abia astepti sa ajungi acasa la Ivan sa-i prezinti noul fratzior!!!

lorex spune:
| citat din mesajul lui larisel livia Poate incerci un tratament homeopat... citisem pe "vremuri" ca ar putea avea rezultate definitive (daca e prescris corect de catre un medic bun) dar e de lunga durata. ![]() Mersi tuturor pt raspunsuri... ![]() _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
si eu vroiam sa-ti spun asta!
lorex spune:
Ruxito, m-am stricat de ras cu "scarpinatul in koor"
Si al meu umbla fara adrenalina, totul programat si analizat
De aceea imi place la nebunie sa-l pun in fatza faptului implinit ![]()
Ana, tu vorbesti serios ca okiosul recunoaste litere? 
lol, e super tare! Ma faci sa trrc la treburi serioade cu bobitza!
Ruxita, bafta cu mutayul. I TRUST YOU!
nyny spune:
| citat din mesajul lui larisel Ce fel de nebulizatoare avetzi? Le-atzi cumparat din farmacii sau de pe net? Noi am fost azi la pediatra noastra cea "veche" la care nu mai fusesem de la 1 an. Ne-a recomandat aerosoli cu prospan si ser fiziologic (am si facut o shedintza la cabiet dar mi se pare prea scump 15 ron 3 minute). Ne-a dat si analize de facut pt screeningul de 2 ani. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Noi avem www.farmaciastejara.ro/nebulizator-heilen-a-1000-cu-piston-p-4548.html" target="_blank"> d-asta . Nu e unul foarte scump, am dat pe el in jur de 150 lei dat si-a facut treaba cu varf si indesat iarna trecuta. E bine sa ai un nebulizator in casa.... Doamne ajuta sa-l folosesti cat mai rar, dar sa fie acolo.
Am editat ca sa spun ca nu mi se pare tocmai ok sa imprumuti nebulizatorul. Ma refer in special la medicii care procedeaza asa (si pediatra noastra se afla in aceeasi categorie oricum... si noi la randul nostru ne-am folosit de unul imprumutat de la cabinet inainte sa ne cumparam). Cine sta sa dezinfecteze toate particelele alea inainte sau dupa fiecare copil? Mi-e greu sa cred ca se ocupa cineva serios de treaba asta.
Mamica fericita de Mara si de David
danasor spune:
Felicitari Bea!!!! Sa-ti traiasca micul-mare Adam, sa fie sanatos, sa ajungeti repede la Ivan, sa fie numai bucurii in frumoasa ta familie!!!