Buburuze de 2009 in actiune **25**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

In fata unui coafor era un papagal frumos colorat intr-o colivie. De fiecare data cand trecea o tipa papagalul striga :
- Cu rva, cu rva .. !!!
Trece o zi doua trei papagalul tot asa.Se enerveaza tipa si merge la patron si ii spune ce se intampla si sa rezolve problema.
Patronul nervos ia papagalul si il vopseste in negru. Trece iar tipa pe acolo, papagalul nimic. Se duce la el la colivie si ii spune:
- E.. acuma nu mai esti smecher mmm??
La care papagalul:
-Cand sunt in smoching nu vorbesc cu cu rvele!!!

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Sara buna!!
In sfarsit liniste la mine in casa! In w-kend am prins o vreme tare buna pentru perioada asta a anului! Si l-am vazut si pe mos Nicolaeeee!
Si da Simina l-am vazut mai devreme ca a fost organizat de la firma sotului pt.copii..am fost l-am vazut , facut poze , au primit cate o bareta , sau cum ii mai zice, cum au omuletii aia negri care-l ajuta pe mos,pe cap..In plus am avut si bilete gratuite la gradina zoologica , care-s destul de scumpe,.asa ca ne-am plimbarit toata ziua pe acolo si am profitat de vremea cu soare!Copii tare incantati si de mos si de animale, de toate felurile, am prins din intamplare si un spectacol cu foci.. Am sa incerc sa incarc cateva poze cat de curand!
.Si ca sa va lamuresc cum e treaba cu Mos Nicolae pe aici..Atat cat stiu si am citit io
Se spune ca o data pe an, Sinterklaas ( M. Nicolae) face un voiaj special, cu vaporul, din Spania, tara lui de origine, pentru a sarbatori ziua lui de nastere si se intoarce cu cadouri pentru copiii cuminti .Are si o carte mare ( registru)unde ii are trecuti... M.Nicolae calatoreste pe un cal alb, alaturi de ajutorul ( care-s mai multi) aici ii zice Zwarte Piet (Petru cel Negru ).
Cu o seara inainte copiii isi pun langa semineu sau in geam ghetutele in care aseaza cate un morcov sau cuburi de zahar pentru calul lui Mos Nicolae, pentru ca saracu e infometat de atata drum. Imi aduc aminte perfect ca anul trecut Elena s-a apucat sa rontaie din morcovu calului.El merge din casa in casa , numai la copiii cuminti daaa!! Lasand cadouri si.. in cizmulite dulciuri traditionale care pot fi: , figurine de marzipan, ciocolata sub diferite forme sau "speculaas"(biscuiti foarte aromati cu ghimbir si scortisoara), si neaparat si mandarine( ca de ,vine din Spania).
Deci Mos N. efectiv vine tot pe 6 decembrie, insa "el"(banuiesc actori platiti) isi face aparitia aproape in fiecare oras si sat din Belgia(cre ca si in Olanda) cu mare zarva , fanfara si o gloata de omuleti negri..Si multe scoli , gradinite, chiar si supermarketuri organizeaza venirea lui live ca sa zic asa..sper ca ma fac inteleasa Dar copii primesc cadourile tot pe 6 dec, dimineata..care, aici sunt mult mai consistente decat cele pe care le pun parintii sub brad( nu Mos Craciun).Se spune ca el e prea batran sa bage cadourile pt copii prin horn, de aia are ajutoarele, si din aceeasi cauza sunt si negri pt ca se baga prin hornu de la soba si se murdaresc de funigine..In perioada asta a anului numai despre el e vorba , si la tv , iar copii la gradi invata multe cantecele, care-s o groazaaa..
Aici Craciunul este vazut mai mult ca o sarbatoare religioasa, linistita, care se sarbatoreste in familie, foarte restrans.Majoritatea nu se chinuie cu zile intregi inainte cu meniul, ci mai mult comanda gata facute si aranjate.
Ema iti ajunge acuma fataa? Poate ne nimerim pe mess sa-ti zic cum fac supa aia de bostan,sau mai bine o pun pe mailu comun dac or mai fi fete interesate..
Ma retrag acuma is rupta de oboseala, iarasi is singura cu copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Va las Eu am mare nevoie pt ca am avut insomnii azi-noapte

Ninia, f frumoasa povestea ta despre Mosi, si sincer imi place mult cum e gandita, chiar asa ma gandeam si eu, ca din cauza lui Mos Craciun, Craciunul si-a pierdut semnificatia adevarata si ar fi trebuit sa ramana mai aproape de religie, cum e si Pastele!
Picky, off, cred ca acum iti e si mai greu fara sora ta, si cred ca fetelor le e dor de ea. Bine macar ca s-au mai obisnuit la gradi/bona, nu? Nu stiu ce sa zic de stafilococul ala, si mie mi se pare ciudat ca nu mi-a iesit niciodata asa ceva, si mi-am facut destule analize...acum iau tratamentul, nu mai am asa mult timp ca sa repet, il iau si apoi repet analiza, sper sa apuc pana nasc..dar sunt stresata tare pe tema asta Ce fel de masina va cautati?
Ema, Doamne ajuta, nu prea ma stresez usor, incerc sa fiu increzatoare, dar cand vad ca fetita tot iese in urma la masuratori ma uitam pe eco si are capul mult mai mic, ma gandesc ca de aici vin diferentele, dar sper ca nu e vreo problema
Mady, cine stie, poate o fi gresit iar la calcule Alex, important e sa vezi ca a stiut logica Offf, te internezi cu el pt problema de crestere? imi pare rau ca nu ti se acorda concediu, dar cei de la serviciu nu sunt si ei intelegatori? incearca sa vorbesti cu ei! Cand va internati? Sunt cu gandul la voi, o sa fie bine totul!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 36+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaa

Haideti la ,perfuzabila cu nes[poft],ceai fructat,trabuce si vougue

Aseara am fost la sora-mea la munca sa o vedem si cand termina programul sa o ducem acasa. Starile de rau persista,era cam demolata si fii-mea a demolat-o si mai tare(bine ca la amandoua le place sa se jumulesca).
Sa vedeti pe cate ore o sa am intind cu mesajul asta,nu de alta dar s-a trezit fii-mea si o aud cum se miorlaie ca e captiva in patut..
Am revenit

lavi imi pare rau ca a tine e deja cu "numar gresit",dar tu fetita sa ti capul sus,ca unde se inchide o usa,va fi mereu o fereastra dechisa.
ana multamsi eu de abea astept sa fie ok si sa o ved cu bebe,sau mai stii..poate gemeni?.Asa e,sunt tare ok skoditele si nu e foarte costisitor de intretinut.Oricum,sa stii ca pentru varsta lui stie foarte multe si m-aasat cu gura cascata
simina ce frumossati trasca nepotelel si sa fie sanatos,iar mamicii refacere usoara
getutza sanatate multa la arici sa treaca repede saptana si ea sa se faca bine
ema ma bucur ca sunteti mai bine.Eu cred ca e destula lume care nu a scis macar o swingura data,dar trage cu ochiul pe aicea.Si sa stii ca prefer sa-mi ti rosiile pentru mine,ca doar nu oi arunca cu bunatate de patlaginose in tine si la 6ron/kg..asa ca stau mai bine la mine in frigider
alina] multa sanatate sa scapati repede de raceala.Felicitari pentru acoperirea cardului
ana eu cred ca e ok tititza,masuratorile de la eco au o eroare de pana la 500g,asa ca o sa vezi ca bebelina e ok.mai nasol cu stalfilococul ala,nu stiu cum l-ai capatat,dar cu tratament de la medic o sa vezi ca scapi usor
picky ce vanzatori cu capul spor la cautat o masina buna.E mai complicata situatia cu jobul la mine..ideea e ca acuma caut ceva ok,ca cu ce venit intra acum in casa sigur nu e bine deloc.Pai si tu ti pozele cu mancacioasele astea mici numai pentru tine?da sa vada si ochiul meu
ema stii caq voi daq un copy/paste si o gvoi trimite pe mail la colegi,nu?
ninia fosrte frumos obiceiurile in partea aceea la voi.la noi parca a disparut din magia aia a sarbatorilor de iarna.Totul e comercial si se viseaza numai cum sa jupoie lumea de bani cu chestia asta.Parca nu mai e farmecul ala de demult cand ningea si veneau la colindat..ce vremuri frumose.
ana multama de cafeluta,dar ce ai patit azi noapte?
mady dar ce ati patit mama?ce are Alex?Eu stiam ca poti lua concediu medical pentru o problema de sanatate a copilui.Daca nu,trebuie sa-ti dea niste zile de concediu de la munca ca sa poti sa mergi cu alex sa stai la spital ca sa rezolvati problema.
Eu zic ca 24 din 40 nu e rau si pentru un copil de varsta lui e bine.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cris, n-am patit nimic, am avut insomnii ca sunt stresata Cand merge sora ta la doctor? Abia asteptam vestile bune!!!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 36+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Va salut asa in graba ca am o groaza de treaba!
Anna-am vazut si eu filmuletele si am cam ramas masca!Bv Vladut!Te rog nu te mai stresa ca nu face bine deloc-chiar nu e nici o problema ca fetita e un pic mai mica-poate ai avut ovulatie tarzie,cine stie?Despre satfilococ nu stiu ce sa zic dar ma gandesc ca daca vei lua tratamentul va fi bine.
Cris-asteptam vesti de la doctor despre sorela!Sa i teleg ca ii plac copiii de se jumuleste cu Miru?
Mady-tin pumnii sa o rezolvi cu concediul si sa iasa bine analizele lui Alex.
Ema-am furat si eu reteta aia de papanasi pe care ai scris-o la alt topic unde mai intru cand am putin timp caci ma distreaza!Sper sa-mi si iasa ca imi plac la nebunie papanasii !
Virginia-frumos mod de a sarbatori!Ma bucur tare mult ca e liniste la voi in casa si asta vreau sa aud in continuare si de la celelalte fete(Lavi,Getik).Ce scumpa Elena a mancat din morcovul ptr Mos.
Picky-te credem ca acum esti si mai ocupata,te asteptam cand ai tu putin timp sa ne dai vesti despre voi!
Alina-felicitari ptr ca ati scapat de rata si stres!
Getik-multa sanatate la Aricica!

Va las,ma intorc la treaba!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetili
bre bre....nu-s suparata, ce aveti??????? si nici nu cer socotela la nimeni, am spus doar ce-am constatat si gata. am gresit????
Picky sa-mi zici si mie te rog cam care-s preturile la masini sh. golf 4 de ex, de dupa 2007. sarumana
Ninia...fata, hai cu supa bostanoasaaaa. si....nu-mi ajunge, da????
Ano lasa stersul pt altiiiiiiiii, mei, nu stii ca stresul e cel mai mare rau pe care si-l fafce omul singur singurel???? ia bea o cafea si revino-ti.
Cris te faci matusica????
Simina ft bine fetita ca ai furat reteta, si ce mai vrei, cere. o adunatura de super mega 'gospodine; suntem acolo

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

sal

am venit acasa, luat copilele, incercat sa le culc, cu trambite, crize etc si intr-un final am reusit pe cea mare, ca era obosita rau si de aceea imi facea crize..cea mica acum se joaca in gym, deh s-a crizat si ea ca nu are rabdare, se supara repede si face crize daca nu-i dai carti..are boala pe carti de citit, e innebunita dupa ele..iar eu, eu is obosita, trebuie sa fac si ceva curatenie in casa, dar nu am chef, o las ptr maine cand raman cu o copila acasa si ma rog sa ma lase sa fac ceva curatenie.. trebuie sa fac si mancare, nu am idee ce...asa ca mai bagati si voi niste retete ca sa mai vada si ochiul meu..apropo de mancare, imi e foame..merg sa vad ce mamanc...anna vrea sa zboare din gym ca i-a fugit balonul si poate cade in bot...

revin eu..pupici

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara gagicas!!!

Eu am citit tot,nu am retinut mare lucru .
Dar am retinut bancul Emei, , i l-am citit si soramii , am mai retinut ca sunt poze pe mail,dar o sa le vad cand ajung acasa. Picky musai sa pui reteta de supa de dovleac,as vrea sa incerc si asa ceva,sa vad dsaca imi place.
Lavi imi pare rau pentru situatia in care ati ajuns,si imi pare si mai rau ca nu mai sunt sanse prea mari sa va impacati .
Anna depinde mult de fizionomia capusorului. La mine,la fetita, dr-ul ginecolog era ingrijorat ca era capusorul in urma cu mai bine de doua saptamani fata de femur si mi-a facut o ecografie la ecograful spitalului ca era mai performant,si ecografistul de acolo s-a uitat la capul meu si al sotului si a spus ca e normal sa para in urma,pentru ca si noi avem capul alungit. De acolo diferenta. Poate la fel e si la voi. Mai ales ca e fetita,si majoritatea fetitelor au capul mai mic,tot explicatia lui.

Ninia pupici la pici, ma bucur ca ati avut parte de vreme frumoasa,si imi place tare mult traditia voastra de M Nicolae,la noi este exact cum a spus si Cris,nu mai miroase asa tare a Craciun,ci mai mult a comercial. Acu am recitit si tu tre sa dai reteta de fapt .

Cris felicitati surioarei !!

Am pus la bazar doua seturi de ornamente pentru brad,o sa mai pun cateva maine,cred. sa mi se listeze anunturile si pun link.
Linkuri :
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=35639

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=35636&n=Ornamente-pentru-brad

Revin dimineata,va puuupiiiic pe fiecare in parte.

Fii ajutorul lui Mos Nicolae Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Raportez si eu ca sunt una dintre cele care intra dinh cand in cand la PC si deschide de 'nspe mii de ori pagina buburuzelor, dar nu0 prea reusesc sa scriu.
Si acum se invarteste pe langa mn si se baga sa scrie a se citi ac ne certam pe tastatura 00)0..0.0
Asa ca mii de SCZ
/88888
Din pa0xcate nu mai pot scrie, revin alta data

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput