Buburuze de 2009 in actiune **25**
Raspunsuri - Pagina 8
Simina1980 spune:
Neata,
Asa cum va spuneam de vineri ma asteapta o saptamana nebuna cu audit si declaratii.Am intrat acum putin ca nu stiu dupa daca mai am timp.
Noi suntem bine,Andutu la gradi,ieri am fost la o manastire si l-am impartasit.Tot ieri a nascut si cumnata mea-un baietel de 3.800 si 52 cm-nastere normala-sunt bine amandoi.
Anna-sa vii cu vesti bune despre bebelina!Oau acum am vazut semnatura-deja ai 36 de saptamani
!Intru si eu acum sa vad filmuletele cu Vladut-dar cine l-a invatat sa umble la calculator?L-as invata si eu pe Andu dar mi-e cam teama sa nu ii placa prea mult si sa vrea dupa sa stea mult la calculator.
Cris-multa bafta cu aplicarile la job-uri.Sarcina usoara sorei tale!Ce tare Miru-ii e frica de morcov....
Sorina-nici eu nu stiu ce sa-i iau lui Andutu de mosi-el a zis ca vrea "giucalii" si "ceva bun".Si el are o groaza de jucarii dar nu le strica dar la cate are nici nu are timp sa se joace cu toate.
Lavi-a fost bine la mama ta?E bine ca macar poti sa-l mai lasi cu mama ta,la mine Andu nu vrea sa stea fara mine nici macar cu sotul.Eu inca sper sa-i mai treaca si sa accepte din nou sa ramana cu mamaia ca nu stiu ce ne facem in vacanta de craciun.
Lali-deci e bine la sorela.Dar de unde frica asta a lui Paul de saltea?
Mady-vei vedea ca Alex va obtine un punctaj bun la concurs!Mult succes cu renovatul sa terminati repede!Servici usor saptamana asta!
Alynta-sper ca sunteti mai bine si s-au treminat "discutiile" cu sotul!
Ema-voi cum mai sunteti?
Getik-tu ce mai faci?
Virginia-
Va pup si va urez o saptamana frumoasa!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
buna fetelor am venit o fuguta ary are febra, raceala si conjuctivita sta acasa saptamana asta dupa ce o culc la pranz o sa intru sa va citesc intre timp un imens
la toata lumea
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
buna fetele,
simina, ana suntem bine, sarumana....mai are un rest de tuse ceea ce e normal, dar in restttt, e bine.
anno....mai ai nitelllll si vine Evaaaaa
simina...o saptamana usoara si sa-ti traiasca nepotul
cris...tinem pumnii
Lali....eu is innebunita dupa ceea ce faci tu, respectiv paturele, posetute, etc. am si eu o paturica din aia si-mi place de mor....si mi-as dori una mareeeee, pt mine, dar cine sa se bage???
lavi...saptamana usoara fetita
geta...sanatate piticei
si acu sa "dau tot ce-i mai bun in mine"....mi s-a pus pata, da rau de tot....ca acum 2 ani cand am mai izbucnit o data....cum se face ca avem 72 (acu cand scriu eu) postari si peste 1000 vizualizari? eu inteleg, toate avem probleme, trebi, copii...dar daca tot pierdem timpul sa citim ce-ar fi sa si salutam nitel, asa, din respect. nu e un topic de barfe, mondenitati, etc....ca sa zici ca ne citesc multi altii, totul se consuma intre noi, +,- cativa, putini, din afara care citesc din curiozitate. gata, m-am racorit si astept rosii, dar proaspete ![]()
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
alynta27 spune:
Getik sanatate!
Da fetelor, ne-am linistit!
AM discutat si ne-am impacat!
Eu cu sotul ne-am virozat. Eu sunt putin teapana de gat- un curent ceva-am si dormit aiurea pe mai multe perne. Am mai patit asa de la o epidurala nereusita la nasterea lui David. Acum vad ca-mi revin. Dar vorbm de zici ca ne-am vazut cu lupul! Pe mine vad ca ma mai lasa!
Am si motive de bucurie: am termita o rata super strsanta la masina!!!
Facusem descoperire pe cardul soacramii si nu apuca sa treaca luna ca suna "cand imi da-ti banii?!" De 2 ani intrebarea asta o auzeam luna de luna! Deci sunt fericita!
Matei e la cresa de azi dupa o pauza de absenta din cauza mucilor. E asa liniste...
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Cris bafta la gasit de munca! isteata fata n-am ce zice!
Anna ce faina e poza de la eco!
SoriLea si noi avem cam acelasi sentiment legat de jucarii-dar tot si le doresc! Ma gandeam sa le i-au atlase zoologice, botanice de alea ce le aveam noi la scoala- e ceva frumos si educativ. Dar masinuta nu trebuie sa lipseasca orice am lua...
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anna-mama spune:
Buna din nou,
Am venit si eu de la doctor, un pic cam "depresiva", mi-a iesit un stafilococ auriu in secretie,a cum trebuie sa fac tratament. De unde o fi si asta ca nu am avut niciodata pana acum asa ceva ?
offf, sper sa scap de el si sa nu afecteze bebelusul. Fetita tot mica tare, are abia 2400 g, cu o saptamana mai micuta decat sarcina, doctora zice ca nu-s probleme, eu o cred, dar tot am asa un ghimpe cand o compar cu Vladut... Asa ca saptamana asta tratament si saptamana viitoare merg sa repet analiza 
Simina, pe Vladut l-a invatat mama sa umble la calculator, dar nu umbla fara voie, si nici nu il las prea des, dar la cata tehnologie avem in casa stie sa umble la toate: dvd, wii, telefoane... Eu zic ca e bine atata timp cat e controlat. Spor la treaba, acum a venit auditul extern? sper sa scapati repede si cu bine
Felicitari pt nepotelul grasunel, sa fie sanatos si el si parintii!!! O fericire!
Alynta, sanatate multa! Ma bucur sa aud ca ati trecut peste perioada neagra, ati scapat si de stresul creditului si sunt si puii bine! Numai vesti bune 
Ema, ce bine ca sunteti bine, offf, a scapat mititelul de chinul de a merge la spital
Oooo, dar te-ai suparat rau! Nu poti cere sa scrie cu forta lumea daca nu au timp sau chef, asa ca nu mai fii suaprata 
Getik, sanatate multa! Sa treaca repede boala de la puiuta! 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
36+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
ano...da nu-s suparata deloc, aveam doar pata pusa
si nu oblig pe nimeni....departe de mine acest gandddddd, am spus ce-am constatat si gata, doar stii ca eu nu pot sa tac
. nu mai fa comparatii....deloc, fetitele is mai delicate decat baietii, fiecare bebelus e unic. fetita e bine si tu esti bine, tre sa crezi asta si lasa depresiile pt altii. asta cu stafilococul, suna naspa, nu stiu ce e , in ce consta, stiu ca de prin maternitati parca se ia si iau bebelusii, deci nu te pot ajuta, dar te ajuta medicul si gata, ai incredere. 
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Picky_toto spune:
Salutare, salutare
Noi tot un weekend aglomerat am avut, iar ieri dimineata a plecat si sora mea, asa ca de azi am intrat cu norma intreaga acasa ![]()
Suntem in cautare de o alta masina de cateva saptamani..am vazut vreo cateva pana acum dar nu am fost prea incantati...cer mult pe ele sau mai intalnim si oameni sariti de pe fix...(ex.. am vazut la unul o masina, dar nenea era cam sarit...sotul incerca sa discute cu el cand sa sune sa vada daca a trecut controlul..vroiam sa o luam..el se facea ca ploua sau.."sstt..fal-fal mimand o pasare (ca se auzeau gaste salbatice pe sus, si el l-a oprit pe sot din vorbit ca sa asculte pasarile ![]()
) ..nu stiu cat ati inteles, dar oricum era caraghioasa situatia...
fug oleaca de la pc ca vrea sotul la el..revin eu ...sper
Bella
de
Stefania si
AnnaBuburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
madyrizi spune:
fetelor, io-s nervoasa peste nervii posibili. nu vrea madam doctora sa-mi dea 2 zile de medical ca cica n-are voie daca copilu' are peste 7 ani
, io nu-s bolnava si nihaita e bine mersi. de la spital nu-mi da medical ca-l interneaza ambulatoriu
. cica sa-l las acolo si sa-l iau seara 

. astia-s tampiti. cum sa las eu un copil de 8 ani, singur in spital, sa-i ia sange si alte belele
.
deci n-am alta solutie decat concediu fara plata.
uite-asa
le-as face la toti.
in alta ordine de idei: alex a luat 24 de puncte din 40 si astept baremul sa vad unde a gresit ca problemele parca au fost ok. oricum, s-au luat punctaje mici fata de alti ani.
mihaita e foarte linistit cand e cu bunicii, nu plange, mananca precum haplea si doarme f. bine. e tare cuminte cu socrela, se joaca amandoi
. ce sa mai zic? din punctul asta de vedere sunt linistita.
eu am facut o criza de "gat de lup" si ma misc in reluare
.
la serviciu m-am retras in cotetul meu (a se citi laboratorul de informatica) si-mi vad de treaba mea ca-s restanta cu 2 ani. din pacate va trebui sa dau okii cu sefa maine sa-i bag sub nas cererea de cfp
.

pe toate, am citit tot ce ati scris, dar is prea nervoasa sa mai scriu ceva. misto bancuri, misto comportmante de buburuze
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
Picky_toto spune:
Am revenit..da nu stau mult ca plange micuta (la amandoua le e dor de sora mea) posibil ca vrea la masa in brate.
Ema na ca te-ai suparat rau
, eu una daca intru pe la voi nu am timp sa va citesc, ci mai prind asa din mers, cand ii sare ceva in ochii...si da recunos ca au fost seri cand am intrat si nu am scris nimic, am vrut, dar s-a ivit altele si am inchis pagina de forum...in ultima perioada sta sotul mai mult la pc ca se uita dupa masini (si trebuei sa gasim una cat mai repede, ca am dat-o pe a noastra si de maine nu mai avem masina)..ma bucur ca darius e pe drumul bun, sanatate in continuare.
mady da voi ce aveti? e alex bolnav?! cum sa il lasi in spital singur?!
cris iti cauti de munca sau deja muncesti? ca nu am inteles exact?! azi am aruncat un ochii la poze in pc si am dat peste cele de asta vara de la voi, ce se mai infigeau fetele la prajitura ta .
anna off cum de te-ai pricopsit cu el? nu ar fi mai bine sa repeti din nou analizele inainte de tratament? bine ca nu-i chiar problema aucm daca-l faci, ca-i in ultimul trimestru si mai bine il faci decat sa ii cauzeze fetei la nastere..nu am vazut filmuletele cu vladut deloc..sa speram ca imi arunc zilele astea si ochii pe acolo..
pe restul va pup da nu mai pot sta sa scriu...
mai trec eu pe la voi...multi pupici ...
Bella
de
Stefania si
AnnaBuburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai